Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 αχαχαχαχα ισχυει!! Το εχω παρακολουθησει το thread και εχω καταλαβει οτι ο Zeke εχει διδακτορικο πανω στο game! Σιγα σιγα θα τα μαθω κι αυτα! Προς το παρον: Βελακι πανω = WIN Ρε συ ο Zeke το εχει λιωσει το παιχνιδι και ξερει mechanics απεξω και ανακατοτα(πιο πολυ απο μενα πχ και ας το εκανα Platinum το game επειδη δεν μπορω να παιξω τοσες ωρες ενα παιχνιδι,εχω και αλλα που περιμενουν ). Το θεμα ειναι οτι εχεις ακομα αρκετο ψωμι για να δεις τα καλα gems που αναγραφονται παραπανω 3
zeke Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχαχα!!! τι λετε παλι βρε? ναι εχω αυτο το κολλημα......χαχαχαχα!!!Στα νεα για το Bloodborne challenge ειχα λαβει αυτο το email απο τον τυπα που το διοργανωσε:On 2/10/2015 06:11, CurtainGuy wrote:So I know this took me a long time, but after analyzing tons of footage, I'm very happy to let you know you are one of the three winners of the Bloodborne Next-Level Challenge! I'm going to leave which place you got a secret for now to add a little suspense for the Winners video, which will have your run in it alongside the other winners. It may take a little time but I will work hard on getting it done.In the meantime- let me know which region you use your PS4 in so that I can make sure your 3 month PS+ prize is for the correct region! GG παιδες ειμαι μεσα στους 3 νικητες του challenge!!! περιμενω να ανεβασει το videaki στο youtube για να μαθουμε τι θεση βγηκα! Ο πρωτος επισης κερδιζει και το Dark Souls 2: SOTFS για ps4 εκτος απο τις 3μηνες ps+ :) 9
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλα συγνωμη που θα στο πω αλλα δεν νομιζω ατομο που εχει τετοιο κολλημα/αφιερωσει τοσες ωρες στο Bloodborne και να μην εχει ηδη το Dark Souls 2 Φυσικα πολλα μπραβο για την ολη διακριση αν και θα περιμενα λιγο καλυτερα δωρα,πχ ας πουμε καλυτερα το νεο Dlc του Bloodborne αντι για 3μηνη συνδρομη
zeke Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 tyty!!! Ναι ηταν η εποχη που ειχα φαει τρελο κολλημα με Ds1 αλλα και με Demons μεχρι που το ps3 fat τα φτησε και επειδη στο pc δεν τα γουσταρω ports κτλ κτλ,,δεν το επαιξα καθολου.Ε τωρα ευκαιρια ειναι μεχρι το expansion του ΒB! Ναι και εγω θα το θελα αλλα...... Ειπε οτι θα κανει κ'αλλα challenge ομως, ειδωμεν! 1
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html Γελανε και οι πετρες με την τιμη αυτη... 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Έλεος... Να το είχε φέρει κανένα πολυκατάστημα, να το καταλάβω το καπέλο αλλά τώρα wtf..
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Είναι καπέλο παραεισαγωγής λογικά. Μόνο 1 κατάστημα το έχει φέρει.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν το εχει φερει ρε παιδια το εν λογω καταστημα απλα το εμφανιζει και καλα για οσους θελουν να κανουν παραγγελια. Τι παραεισαγωγη αφου το παιχνιδι βγαινει σε κανενα μηνα ακομα
Alex21121988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Είναι ενδεικτική η τιμή οπότε.. Θα έχουμε εικόνα σε κανένα μήνα τότε για το πόσο θα στοιχίζει.
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν το εχει φερει ρε παιδια το εν λογω καταστημα απλα το εμφανιζει και καλα για οσους θελουν να κανουν παραγγελια. Τι παραεισαγωγη αφου το παιχνιδι βγαινει σε κανενα μηνα ακομα Θέλω να πω αν ήταν επίσημη εισαγωγή Sony Hellas, τότε θα το είχαν αρκετά μαγαζιά και σίγουρα όλα τα μεγάλα. 1 μαγαζί = μηδέν ανταγωνισμός = υψηλές τιμές.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να πω αν ήταν επίσημη εισαγωγή Sony Hellas, τότε θα το είχαν αρκετά μαγαζιά και σίγουρα όλα τα μεγάλα. 1 μαγαζί = μηδέν ανταγωνισμός = υψηλές τιμές. https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html να και δευτερο μαγαζι αλλα με ιδια τιμη
bedazzled Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html να και δευτερο μαγαζι αλλα με ιδια τιμη Και τα 2 μικρά μαγαζιά είναι... αν δεν δεις μεγαλομάγαζα, αποκλείεται να είναι επίσημη εισαγωγή.
red1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και τα 2 μικρά μαγαζιά είναι... αν δεν δεις μεγαλομάγαζα, αποκλείεται να είναι επίσημη εισαγωγή. Δεν νομίζω να μην το φέρουν όμως και επίσημα, σωστά ? Εννοώ, GOTY εκδοσεις κυκλοφορούν γενικά εδω μεριά οπότε...
bedazzled Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να μην το φέρουν όμως και επίσημα, σωστά ? Εννοώ, GOTY εκδοσεις κυκλοφορούν γενικά εδω μεριά οπότε... Κοίταξε, το Until Dawn ήρθε μόνο ως παραεισαγωγή και βλέπουμε τέτοια φαινόμενα λόγω έλλειψης: https://www.skroutz.gr/s/7332892/Until-Dawn-Special-Edition-PS4.html Δεν ξέρω αν η Sony Hellas θα φέρει την GOTY του Bloodborne... γενικώς φέρνουν επιλεκτικά πράγματα τον τελευταίο καιρό ελέω CC (PSN cards, Uncharted Trilogy μου έρχονται στο μυαλό τώρα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα