Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καμια σχεση για το ludwig, εντελως ακυρα αυτα που ειπες,,,δες λιγακι τα 2 post που εκανα παραπανω και θα καταλαβεις και εδω αν καταλαβα καλα εννοεις για το ludwig, παλι λιγο τα μπερδευεις. δεν χρειαζεται καν να πας για new game, ισα-ισα περνεις το badge αν το παιξεις νορμαλ στα 20level. με τον pyromancer που εκανα τελευταια μια χαρα ηταν απλα τα cursed-gems %phys-flat arc παιρνουν λιγο χρονο στα dungeons= https://mugenmonkey.com/bloodborne/4923 Στο δευτερο που γραφεις αναφερομαι στο δευτερο κομματι του Spartan παραπανω το οποιο και αναφερεται σε Bloodtinge build. Οσο για αυτο που λες εγω ξερω οτι ο ενδιαφερομενος λεει το εξης στα σχολια που του γραφεις κινεζικα μου τα λες.Κανα 5ωρο gameplay εχω.Θα δοκιμασω το saw spear [θα γυρισω πισω να το παρω απο μια περιοχη απο το να το πληρωνω].Με το skill ,γινομαι πιο γρηγορος ή απλα τα οπλα C δινουν περισσοτερο damage?Αν ειναι μονο ετσι να παω για οπλα οπως το saw cleaver που μου ειναι πιο ευκολο. Το θεμα δεν ειναι να καταλαβω εγω τι παιζει με το παιχνιδι(αλλωστε οπως ειπα το game προλαβα και το ευχαριστηθικα και το εκανα και Platinum)αλλα να βοηθησουμε σε αυτο που ρωταει ο συμφορουμιτης ο οποιος ειναι καινουργιος γενικα στην σειρα Souls...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειμαι ασχτος απο souls κτλ.Μιας και το ludwin στακαρει και με δυναμη,τοτε να ανεβασω αυτο που δουλευει και με saw blade και με hunter axe ktl.
zeke Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι να καταλαβω εγω τι παιζει με το παιχνιδι(αλλωστε οπως ειπα το game προλαβα και το ευχαριστηθικα και το εκανα και Platinum)αλλα να βοηθησουμε σε αυτο που ρωταει ο συμφορουμιτης ο οποιος ειναι καινουργιος γενικα στην σειρα Souls... εαν εκανες platinum το game τοτε γιατι του λες αυτο: "Επισης το καλυτερο αρχικο weapon ειναι το Axe λογω της charge επιθεσης που εχει." και μετα αυτο "Βασικα ολο το παιχνιδι ειναι μεχρι να παρεις το Ludwig holy blade. Μετα μονο αυτο να ανεβασεις και βγαζεις ανετα ολο το game. Το Axe παλι ειναι το καλυτερο starter weapon αν δωσεις βαση κυριως στο Strength ." γιατι συμφωνα με αυτο που αναφερεις για το platinum,,,υποτιθεται οτι "εμαθες" το game!? γιατι αν το "εμαθες" πρεπει να ξερεις αυτο που ειπα στο παιδι οτι ισχυει: "Δεν εχει καμια σημασια με ποιο weapon θα ξεκινησεις. το καλυτερο ειναι αυτο που σε βολευει περισσοτερο ή εχεις μαθει τα combos κτλ και σου φενεται πιο ευκολο ή πιο γρηγορο σαν attack κτλ.....εκτος αν κανεις build πανω σε καποιο απο τα αρχικα" ή και στο επομενο ποστ: "τα scaling (S,A,B,C,D,E) παιζουν σημαντικο ρολο αλλα οχι παντα γιατι υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις. επειδη ειναι πανω στο base damage του οπλου καποιο wep με scaling D πχ αλλα με καλυτερο base dmg ειναι ουσιαστικα καλυτερο απο ενα με Β με λιγοτερο base damage." εσυ πχ μπορει να ελεγες οτι μονο τα οπλα που εχουν S αξιζουν στο game και κανουν το μεγαλυτερο dmg κλπ κλπ.... δεν θα ηταν αληθεια ομως γιατι τα gems παιζουν πολυ μεγαλο ρολο, το base dmg του wep και τελευταιο το scaling. τεσπα δεν ειμαι εδω για να το παιξω εξυπνος η ξερολας αλλα μη λεμε οτι θελουμε
ADHD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το moveset και ποσο ανετος εισαι με αυτο ειναι το μονο κριτηριο επιλογης οπλου για εμενα, ολα ειναι viable για ενα pve playthrough. Εγω πηγα κατευθειαν σε ludwig και quality build αλλα βασικα ηξερα τι θελω να κανω και που να τον παω τον char απο την αρχη. Οταν εκανα str ας πουμε το kirkhammer δεν με βολευε καθολου και ελεγαν οτι ηταν το καλυτερο οπλο τοτε. Αν δεν σε βολευει και εισαι αρχαριος με τη σειρα δεν εχει κανενα νοημα να μπλεξεις με scaling ποσο ακομα με gems που στο 80% και βαλε του game δεν βρισκεις κατι αξιολογο οπως θυμαμαι. Βρες αυτο που σε βολευει, ανεβασε το stat του σιγα σιγα μαζι με vit/end και gg θα βγει το game.
Daemonos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με όχι και τόσο optimized build με Chikage έδινα πόνο! κατα την γνώμη μου μακράν το καλύτερο όπλο!!! 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τέτοια λεγε μου, ακόμα με Saw Spear είμαι στα forbidden woods τώρα, το Chikage το έχω στον main χαρακτήρα αλλα δεν το έχω δοκιμάσει σχεδόν καθόλου. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Saw cleaver μάγκες. Ειμαι forbidden woods και πλέον πάει πολύ εύκολα το παιχνίδι. Το εχω Παει +5 και κόβει κομμάτια. Το θεμα ειναι οτι με κόβουν και οι άλλοι κομμάτια. Κανά καλό αρμορ δεν παιζει? πάντως βλέπω οτι όσο πάει ειναι πιο εύκολο , λογικά λόγο αναβάθμισης όπλων.</p>
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 E vitality ενεβαζε και προσπαθησε να κανεις evade, δεν υπαρχει κατι σε καλο armor να υποκαταστησει το vitality. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Saw cleaver μάγκες. Ειμαι forbidden woods και πλέον πάει πολύ εύκολα το παιχνίδι. Το εχω Παει +5 και κόβει κομμάτια. Το θεμα ειναι οτι με κόβουν και οι άλλοι κομμάτια. Κανά καλό αρμορ δεν παιζει? πάντως βλέπω οτι όσο πάει ειναι πιο εύκολο , λογικά λόγο αναβάθμισης όπλων.</p> χαοχαοχαοχαο 1
AnimaTronic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Μπηκα κι εγω προσφατα στο PS4 Club και φυσικα αγορασα ΑΜΕΣΑ το επος αυτο! 2 ερωτησεις: -τα εικονακια στα κοκκινα κουτακια ειναι effects απο Blood Gems? -μεχρι και το Cathedral Ward οταν εχανα, εκανα respawn με τα blood vials και τις σφαιρες που ειχα πριν πεθανω. Απο το Cathedral Ward κανω respawn με 20 blood vials και 20 σφαιρες, ανεξαρτητα απο το ποσα ειχα πριν πεθανω. Τι φαση?
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γίνονται store στο warehouse στο hunters dream και άμα έχεις πάνω από 20 πάνε εκεί και τα έχεις όταν κανεις respawn. Όσο για τα εικονίδια, ότι βλέπεις είναι τα current buff effects ή το αντίθετο, άμα βλέπεις βελάκι πάνω ή κάτω δηλαδή. 1
AnimaTronic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κοινως: -βελακι πανω = καλο -βελακι κατω = κακο ΟΚ το ΄πιασα! Thanx!
zeke Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κοινως: -βελακι πανω = καλο -βελακι κατω = κακο ΟΚ το ΄πιασα! Thanx! σωστα! αλλα τα best in game gems ειναι τα cursed (FRC root dungeons), οποτε θα εχεις παντα βελακι κατω, αλλα καλυτερο % ή flat gem/dmg για το weapon σου. πχ. cursed tempering gem (random) Effect: Physical ATK UP +% Effect: Random negative effect 1
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 σωστα! αλλα τα best in game gems ειναι τα cursed (FRC root dungeons), οποτε θα εχεις παντα βελακι κατω, αλλα καλυτερο % ή flat gem/dmg για το weapon σου. πχ. cursed tempering gem (random) Effect: Physical ATK UP +% Effect: Random negative effect Ο ανθρωπος απλα ρωτησε για τα Buffs μην του αναφερεις απο τωρα end game πραγματα και νομιζει οτι του μιλας σε αλλη γλωσσα 3
AnimaTronic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ο ανθρωπος απλα ρωτησε για τα Buffs μην του αναφερεις απο τωρα end game πραγματα και νομιζει οτι του μιλας σε αλλη γλωσσα αχαχαχαχα ισχυει!! Το εχω παρακολουθησει το thread και εχω καταλαβει οτι ο Zeke εχει διδακτορικο πανω στο game! Σιγα σιγα θα τα μαθω κι αυτα! Προς το παρον: Βελακι πανω = WIN 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα