Spartan117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, ούτως η άλλως μέχρι τα 25 όλα κάνουν καλό scale μετά πανε 50 αυτό που θες περισσότερο
zeke Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει καμια σημασια με ποιο weapon θα ξεκινησεις. το καλυτερο ειναι αυτο που σε βολευει περισσοτερο ή εχεις μαθει τα combos κτλ και σου φενεται πιο ευκολο ή πιο γρηγορο σαν attack κτλ.....πχ και skill build να θες να κανεις , το axe αν παρεις στην αρχη πανω κατω τα ιδια θα ειναι με το threaded cane γιατι πρωτον για να κανει καλο dmg θες τα gems + fortify και μετα θες skill πανω απο 25 για να δεις διαφορες.Επισης κανεις buff fire/bolt paper + το beast pellet και κανεις μια χαρα dmg με οποιοδηποτε αρχικο οπλο, ανεξαρτητα τι points θα εχεις,,,παιζει πολυ μικρο ρολο οταν εισαι κατω απο BL50 (lvl)οποτε απο τα αρχικα διαλεγεις αυτο που σε βολευει περισσοτερο, εκτος αν κανεις build πανω σε καποιο απο τα αρχικα,,,αλλιως το πας μεχρι +3 ή +6 (αν δυσκολευεσαι) και βουρ για το weapon που θες για το build σου και φυσικα να εχεις υποψιν τα διαφορετικα sockets που εχουν τα uncanny και lost weapons στα FRC root dungeons οπως και τα καλυτερα gems που υπαρχουν εκει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 κινεζικα μου τα λες.Κανα 5ωρο gameplay εχω.Θα δοκιμασω το saw spear [θα γυρισω πισω να το παρω απο μια περιοχη απο το να το πληρωνω].Με το skill ,γινομαι πιο γρηγορος ή απλα τα οπλα C δινουν περισσοτερο damage?Αν ειναι μονο ετσι να παω για οπλα οπως το saw cleaver που μου ειναι πιο ευκολο.
zeke Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχα ειναι απλα οπως ειπα και πριν,,,με το skill δεν γινεσαι πιο γρηγορος, ουτε πιο δυνατος.τα scaling (S,A,B,C,D,E) παιζουν σημαντικο ρολο αλλα οχι παντα γιατι υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις. επειδη ειναι πανω στο base damage του οπλου καποιο wep με scaling D πχ αλλα με καλυτερο base dmg ειναι ουσιαστικα καλυτερο απο ενα με Β με λιγοτερο base damage.το saw spear πχ που ανεφερες εχει και arcane C, αρα κανεις μια χαρα full arcane build και βαζεις τα 23%αρια Fire gems πανω στο phys και κοβεις επειδη ειναι το πρωτο σου playthrough ομως (μην σου κανω spoilers) παιξε οπως νομιζεις και επειτα κανεις κατι πιο focus build (αφου θα εχεις καταλαβει πως δουλευουν τα οπλα)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα βραδακυ εχει καψιμο ,ενα 4ωρο στα σιγουρα.,thanks ,για οτι ειναι θα σε ρωτησω
AnimaTronic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες απο frame drops πως παει το παιχνιδι? Εχει διορθωθει η κατασταση σε σχεση με παλιοτερα?
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες απο frame drops πως παει το παιχνιδι? Εχει διορθωθει η κατασταση σε σχεση με παλιοτερα? Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι με το Loading που αυτο εχει βελτιωθει αρκετα. Frame drops υπαρχουν απλα δεν ειναι συχνα. 1
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δινουν ενα free theme σε EU region σε οσους εχουν platinum, εμενα δεν μου εχει ερθει κανενα email βεβαια, ειναι το μοναδικο platinum που εχω στο psn λετε για αυτο??
Spartan117 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δινουν ενα free theme σε EU region σε οσους εχουν platinum, εμενα δεν μου εχει ερθει κανενα email βεβαια, ειναι το μοναδικο platinum που εχω στο psn λετε για αυτο?? Κανένα Dark Souls 3 beta code να στείλουνε γιατί καλά τα theme αλλα ήδη έχω καλύτερο blooborne θέμα από το guide 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το μονο οπλο που μπορω να χρησιμοποιησω καλα,ειναι το saw cleaver.Αξιζει να παω strenght για αυτο?Δοκιμασα και τα αλλα C grade αλλα τιποτα.Απλα διαβαζοντας στο νετ οι περισσοτεροι λενε οτι δεν εχει καλα στατς και θα δυσκολευτω στο τελος.Τωρα παιζω κομπλε με αυτο το οπλο ,το θεμα ειναι να παω για δυναμη ή skill και απλα να αλλαξω το οπλο πιο μετα[θα βρω καποιο παρομοιο σαν και αυτο?]. Μολις σκοτωσα το 3 boss ,blood starved beast.
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα ολο το παιχνιδι ειναι μεχρι να παρεις το Ludwig holy blade.Μετα μονο αυτο να ανεβασεις και βγαζεις ανετα ολο το game. Το Axe παλι ειναι το καλυτερο starter weapon αν δωσεις βαση κυριως στο Strength . Και εγω πχ ξεκινησα με το cleaver επειδη μου αρεσε περισσοτερο εμφανισιακα αλλα αργοτερα οταν πηρα το Hunters Axe,το knockback του με βοηθησε απιστευτα,ειδικα σε μεγαλους αντιπαλους αλλα βοηθαει και σε δυσκολα αρχικα boss τυπου Gasgoine λογω του range που εχει με το R2.
Spartan117 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλο με το ludwig είναι ότι είναι υπερβολικά efficient στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού (+50% damage σε εχθρούς με holy dmg weakness). Πάντως το Skill/Bloodtinge build που άρχισα τώρα μου αρέσει παρα πολύ, με threaded cane/saw sprear + pistol και πάω για Chikage + Evelyn Το threaded cane το καλο είναι ότι έχει και serrated dmg amplifier αλλα και holy ανάλογα με πιο weapon mode παίζεις.
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλο με το ludwig είναι ότι είναι υπερβολικά efficient στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού (+50% damage σε εχθρούς με holy dmg weakness). Πάντως το Skill/Bloodtinge build που άρχισα τώρα μου αρέσει παρα πολύ, με threaded cane/saw sprear + pistol και πάω για Chikage + Evelyn Το threaded cane το καλο είναι ότι έχει και serrated dmg amplifier αλλα και holy ανάλογα με πιο weapon mode παίζεις. Το κακο ειναι οτι ειναι build που δυστηχως ειναι περισσοτερο αφου εχεις βγαλει ηδη το παιχνιδι μια φορα παρα για νεο build.
Spartan117 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ισχύει, το πιο εύκολο για πρώτο playthrough είναι το Ludwig χωρίς αμφιβολία και σε συγκεκριμένα boss το Saw Cleaver μιας και έχει serrated dmg (καλο απέναντι σε beast)
zeke Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα ολο το παιχνιδι ειναι μεχρι να παρεις το Ludwig holy blade.Μετα μονο αυτο να ανεβασεις και βγαζεις ανετα ολο το game. Το Axe παλι ειναι το καλυτερο starter weapon αν δωσεις βαση κυριως στο Strength . Καμια σχεση για το ludwig, εντελως ακυρα αυτα που ειπες,,,δες λιγακι τα 2 post που εκανα παραπανω και θα καταλαβεις Το κακο ειναι οτι ειναι build που δυστηχως ειναι περισσοτερο αφου εχεις βγαλει ηδη το παιχνιδι μια φορα παρα για νεο build. και εδω αν καταλαβα καλα εννοεις για το ludwig, παλι λιγο τα μπερδευεις. δεν χρειαζεται καν να πας για new game, ισα-ισα περνεις το badge αν το παιξεις νορμαλ στα 20level. με τον pyromancer που εκανα τελευταια μια χαρα ηταν απλα τα cursed-gems %phys-flat arc παιρνουν λιγο χρονο στα dungeons= https://mugenmonkey.com/bloodborne/4923
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα