Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με ένα flash-ακι τα παίρνεις τα saves. Απλά πρέπει να έχεις up to date και το bloodborne αλλιώς δεν θα σου λειτουργήσουν. Επίσης όταν είναι να βάλεις τα saves από το flash, πρέπει να έχεις κάνει log in. Δεν γίνεται offline η διαδικασία επαναφοράς ουσιαστικά. Έκανα πρόσφατα format στο ps4, οπότε το έφαγα στην μάπα και αυτό..
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν λες up to date φανταζομαι εννοεις αυτο που καταλαβαινω δηλαδη να εχω το πιο recent patch?? Γενικα οτι patch/update κτλπ βγει το κατεβαζει αυτοματα οποτε φανταζομαι εντάξει ειμαι.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτό εννοώ. Εγώ για να καταλάβεις, βιαζόμουν να δω αν μου λειτουργούν τα saves και είχα βάλει το bb χωρίς να βάλω κάποιο patch και μου έμενε εδώ. Έπρεπε να μπει και τo latest patch.
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αχα καταλαβα, βασικα νομιζα οτι ειναι updated αλλα ειπα να το τσεκαρω και με το που μπηκα στο game αρχισε update το οποιο μου φαινεται λιγο περιεργο γιατι ειχα την εντυπωση οτι αν εισαι online κατεβαινουν αυτοματα, θα την ειχα πατησει αν δεν εμπαινα να τσεκαρω.
Spartan117 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 http://fextralife.com/bloodborne-the-old-hunters-an-interview-with-yasuhiro-kitao/ 1) How many Weapons will the The Old Hunters bring? Including Main and off-hand weapons, there will be more than 10 weapons added to the game. 2) How many new Attire? There will be several new attires added, but we cannot tell you the number at this time. 3) How many new Bosses? Ludwig was a notable Boss announced recently, will there be other notable ones that will surprise the player based on the lore of the game? There are more bosses, but we cannot tell you the number. You will see things that reinforce or shake theories and expand on the story, so look forward to familiar names. 11) Have any of the core mechanics of the game changed? If so, how? Core mechanics will not change, however the whole game will change as the new NPCs will not only be within the expansion but instead be available, appear and affect other areas of the game. Αυτό με τους NPC ακούγεται ενδιαφέρον
Spartan117 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με το amiami, τα CC και την φιγούρα, δέχονται πληρωμές μέσω paypal το οποιο δουλεύει κανονικότατα για εμενα τώρα. Κανονική έκδοση Puddle of blood (περιορισμένο σε 1200 κομμάτια παγκοσμίως) 3
dimyok Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω να μην την έχουνε δει αρπαχτή όπως με τα dlc τoυ dark souls 2 .
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με το amiami, τα CC και την φιγούρα, δέχονται πληρωμές μέσω paypal το οποιο δουλεύει κανονικότατα για εμενα τώρα. Κανονική έκδοση Puddle of blood (περιορισμένο σε 1200 κομμάτια παγκοσμίως) Simply amazing.. Φοβερη δουλεια..
stavros88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω να μην την έχουνε δει αρπαχτή όπως με τα dlc τoυ dark souls 2 .Το αντιθετο. Μακαρι να ειναι σαν τα dlc του ds2 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο καλο παιδι θα με βοηθησει με κανα noob friendly build?Lone survivor ειμαι αλλα πηρα το πρωτο οπλο[saw blade].Ti να μαξαρω πρωτο?ΕΠισης αλλες πιστες δεν ξεκλειδωνεις?Δηλαδη τελειωνεις μια περιοχη σκοτωνοντας τον boss ,μετα τι?
Spartan117 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο καλο παιδι θα με βοηθησει με κανα noob friendly build?Lone survivor ειμαι αλλα πηρα το πρωτο οπλο[saw blade].Ti να μαξαρω πρωτο?ΕΠισης αλλες πιστες δεν ξεκλειδωνεις?Δηλαδη τελειωνεις μια περιοχη σκοτωνοντας τον boss ,μετα τι? Ο vaati πιστεύω ότι σε καλύπτει πλήρως με αυτό το βίντεο 1
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο καλο παιδι θα με βοηθησει με κανα noob friendly build?Lone survivor ειμαι αλλα πηρα το πρωτο οπλο[saw blade].Ti να μαξαρω πρωτο?ΕΠισης αλλες πιστες δεν ξεκλειδωνεις?Δηλαδη τελειωνεις μια περιοχη σκοτωνοντας τον boss ,μετα τι? Το παιχνιδι ειναι ολο ενιαιο. Δεν εχει δηλαδη checkpoint ή αλλες πιστες/αποστολες οπως αλλα παιχνιδι . Επισης το καλυτερο αρχικο weapon ειναι το Axe λογω της charge επιθεσης που εχει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ναι το καταλαβα.Εβγαλα εχθες τον father [δευτερο boss στα νεκροταφεια].Ενταξει ,ειχα χρονια[πραγματικα]να γαμοσταυριδιασω τοσο,απιστευτο ποσο σπαστταρχιδικο γινετε το game.Και σημερα παραλιγο να σπασω το χειρηστηριο ,εχασα 6κ blood echos,πηγα να τα ξαναπαρω ξαναπεθανα,αντε παλι μαζεμα. Φοβερο παιχνιδι,εχει μερικα frame drops ,ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ,μα πολυ,πραγματικα παιζω και μετα εχω καταθλιψη :-D .Σαπιλα στα καλυτερα της. Το παιχνιδι ειναι ολο ενιαιο. Δεν εχει δηλαδη checkpoint ή αλλες πιστες/αποστολες οπως αλλα παιχνιδι . Επισης το καλυτερο αρχικο weapon ειναι το Axe λογω της charge επιθεσης που εχει. Θελω να φτιαξω εναν παικτη skill based[[αν ανεβασεις το σκιλλ εισαι πιο γρηγορος και κανεις πιο γρηγορα dodge?],αλλα το μονο οπλο που μου βγαινει μεχρι τωρα ειναι το πρωτο saw.δοκιμασα το σπαθι αλλα δεν την παλευω αν και για skill based αποτι ειδα με αυτο πρεπει να ξεκινησεις. 3
Spartan117 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Skill based = Threaded Cane/Saw Spear για αρχή
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Skill based = Threaded Cane/Saw Spear για αρχή Ναι το ξερω,αλλα το saw to λειτουργω πολυ κλαυτερα απο τα αλλα.Αξιζει να το παω μισο μισο[px skill 25 ,strenth 25]?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα