Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ θα αρρωστησουμε παλι ,αν και πρεπει να ειμαι απο τους τελευταιους που το τερματισα εδω μεσα και ασχοληθηκα το λιγοτερο με τα dungeons ,μου τρεχουν τα σαλια απο τωρα για το expansion . Μολις προχτες εβγαλα το Platinum στο παιχνιδι αρα οχι δεν εισαι απο τους τελευταιους Με την παραπανω εκδοση retail τι ακριβως παιζει?
zeke Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 καλα νταξ.......παιζει να εχει true BEAST MODE στο Exp. επονται τρελα builds (και ακομα δεν εχω τελειωσει τα builds με τα τωρινα....)
Spartan117 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τελειωσα με τα βασικά chalice, πολύ εύκολο το τελευταίο με την queen Τώρα μου μένουν να δω δυο διαφορετικά τέλη για το plat Edit: Done! Φέρτε το expansion! 3
zeke Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Στο exp το Bow, απ'οσα ειδα στα announcements, το transform του ειναι ενα Curved Sword. Επισης το Bow εχει charged και normal attacks τα οποια χρησιμοποιουν το αναλογο stamina και 1 bullet το καθε shot! Τελος το wep (λογικα παντα) πρεπει να εχει scaling skill + bloodtinge. Το 1ο build που θα κανω για το exp θα ειναι βασισμενο στο wep αυτο , στα BL100 ...... απλα περιμενω να δουμε new runes, αλλιως θα γινει με τα κλασσικα (replenish κλπ κλπ).
Spartan117 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τελος το wep (λογικα παντα) πρεπει να εχει scaling skill + bloodtinge. Είναι skill + arcane 2
zeke Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ωωω!!! τελεια ναι...το ειδα και στο vindeaki τωρα! οποτε θα κανει φοβερο synergy με το καινουριο spell που εδειξαν ,,, και ηδη μου προτειναν name για τον char. "Hawkeye" χχαχαχα !hype! 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 =...... απλα περιμενω να δουμε new runes, αλλιως θα γινει με τα κλασσικα (replenish κλπ κλπ). Oπα ποιο replenish τι δινει ?
zeke Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Oπα ποιο replenish τι δινει ? Visceral Attacks grant Quicksilver Bullets (+3) - Oedon Writhe (3) 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Visceral Attacks grant Quicksilver Bullets (+3) - Oedon Writhe (3) οκ,το oedon writhe τι δινει ?
zeke Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 οκ,το oedon writhe τι δινει ? οποτε κανεις parry με gun ή backstabs κανεις το visceral attack (R1), αυτο οταν γινει, θα σου δωσει τα bullets αναλογα με ποιο/ποια oedon writhe (1,2,3) rune εχεις . ετσι πχ σε αυτο που ειπα για το bow, δεν θελουμε να κανουμε dmg απο τα viscerals, (κατι θα κανει βεβαια λογω skill και gems αλλα δεν θα δωσουμε βαση εκει) ,, μονο replenish bullets οποτε κανουμε parry ή backstabs (R2 charged) μεσω των viscerals ελπιζω να σε καλυψα τωρα 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε κανεις parry με gun ή backstabs κανεις το visceral attack (R1), αυτο οταν γινει, θα σου δωσει τα bullets αναλογα με ποιο/ποια oedon writhe (1,2,3) rune εχεις . ετσι πχ σε αυτο που ειπα για το bow, δεν θελουμε να κανουμε dmg απο τα viscerals, (κατι θα κανει βεβαια λογω skill και gems αλλα δεν θα δωσουμε βαση εκει) ,, μονο replenish bullets οποτε κανουμε parry ή backstabs (R2 charged) μεσω των viscerals ελπιζω να σε καλυψα τωρα Ναι ησουν κατι παραπανω απο σαφης ,ευχαριστω . 1
Spartan117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-18-bloodbornes-two-dlc-packs-have-been-combined-in-the-substantial-the-old-hunters 10 νεα weapon The Old Hunters also features around 10 new weapons, although only a handful were available in the demo build. There's a whip that converts into a katana sword, which in the build provided was combined with a stun-bomb that players could use before diving in for a succession of high damage attacks, as well as what appeared to be a more brutal take on the saw cleaver, and a dagger that doubles up as a bow and arrow. "Its background is that it's the hunter Simon's, who didn't like guns," Yamagiwa said of the latter weapon. "It's a little on the extreme side. We wanted to give the players more options, so in this case it's a ranged weapon." 3 νέες περιοχές There will be three new areas within The Old Hunters, with some familiar locations folded in with the all-new ones. When you consider that Bloodborne's approximately 13 areas took players some 30-40 hours to complete, The Old Hunters should present around 8 hours of content in its entirety - depending on your own pace, of course. Οχτώ ώρες για το content του DLC. Παρα πολύ καλά για 15 ευρώ και προσωπικά δεν περίμενα τόσα πολλά όπλα στο TOH.
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη το εχω digital και θα το ξαναπιασω στο dlc αν παρω την physical old hunters edition(θελω να το εχω και για συλλογη) φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα με τα saves ετσι??
Spartan117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη το εχω digital και θα το ξαναπιασω στο dlc αν παρω την physical old hunters edition(θελω να το εχω και για συλλογη) φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα με τα saves ετσι?? Όχι δεν νομίζω, την Ευρωπαϊκή έκδοση (digital) έχεις;
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απο το EU store το πηρα, ενταξει στη χειροτερη αγοραζω την physical να υπαρχει και ξανα το dlc digital με 15ε αλλα και εγω δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. Μετα το Scholar βεβαια ποτε δεν ξερεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα