Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τα souls δεν είναι δύσκολα (τουλάχιστον το βασικό "campaign"), ούτε άδικα ειναι, ούτε πολύ περίπλοκα είναι.

Πρέπει απλά να ξοδέψεις χρονο να καταλάβεις με τι πολεμάς και δεν ειναι το τυπικό cowadooty που μπορείς δεν μπορείς, προσέξεις δεν προσέξεις θα σου πεί "ναι τι να κάνουμε εχει προβλήματα αλλα και αυτός άνθρωπος είναι, ας του πούμε οτι οι χειροβομβίδες δεν ειναι καραμέλες".

Τα souls απο πάντοτε ήταν niche σειρά για συγκεκριμένο κοινό, αμα δεν σου αρέσει, μην το παίζεις, δεν σε αναγκάζει κανείς. Και εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω, γιατι η πρώτη επαφή με το Dark Souls και Demon's Souls ηταν ακριβώς η ίδια, τα παράτησα μέσα στην πρώτη ώρα γιατι δεν είχα χρόνο τοτε να αφιερώσω. Όταν τα ξανα επισκέφτηκα και άφησα το παιχνίδι να μου μάθει τα mechanics μεσο trial & error και οχι απλα να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο τοτε το ευχαριστήθηκα πραγματικά.

Θυμάμαι στον Gwyn στο Dark Souls πρέπει να πέθανα καμια 40-50 φορες. Αυτό γιατί δεν είχα μάθει πως να κάνω parry σε όλο το game και πήγα με Shadow Armor + spider shield να το παίξω μάγκας... E λοιπόν έκατσα και έμαθα πως να κάνω parry στους black knight και μετά από 10 προσπάθειες κατάφερα να τον σκοτώσω (και λίγα games ευχαριστήθηκα τόσο, γιατί ένιωσα ότι πραγματικά έκανα κάτι). Μετά όταν έπαιξα το Bloodborne ήξερα πως δουλεύει το συγκεκριμένο mechanic και έκανε όλο το παιχνίδι 3 φορες πιο εύκολο.

Αυτή η σειρά είναι μεθοδική και χωρίς cheap gimmick που ανεβάζουν την δυσκολία (Ninja Gaiden 2 master ninja I am looking at you). Αμα αφιερώσεις χρόνο μπορείς να είσαι θεωρητικά και πρακτικά unbeatable. Aμα δεν θες να το κανεις κατανοητό αλλα για πιο λόγο έρχεσαι να μας το πεις;

tl;dr: git gud

Ετσι.. Τα mechanics σε τετοια παιχνιδια θελουν ΤΡΟΜΕΡΗ υπομονη, μεθοδικοτητα και συγκεντρωση μεχρι να καταλαβεις τα battle tactics. Δεν ειναι απλα πατα,πατα γρηγορα και οτι βγει σαν να παιζεις ενα απλο hack & slash action game. Και εκει εγκειται και η πραγματικη τους γοητεια imo

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry που επεμβαινω, αλλα ρε συ marios_geo μερικες ομαδες ατομων γουσταρουν τετοια "μαζοχιστικα" aka "hardcore" games με την εννοια οτι οσο πιο δυσκολο τοσο το καλυτερο. Τους κραταει περισσοτερο και ειναι αν θελεις ανταγωνιστικο σε καποιο βαθμο...

ασε που βαδιζει στα πολυ παλια games/arcade consoles φαση, που καποιοι τα γουσταρουν αυτα στα νεα games (οσα υπαρχουν εν ετη 2015)

οπως ειπωθηκε αυτη η εταιρια ακολουθει αυτη την τακτικη, με αυτο τον τροπο φτιαχνει τα παιχνιδια της και ισα ισα οι fans τα θελουν ολο και πιο δυσκολα.

ετσι ειναι οπως ειπε ο D.Luffy αν αλλαξουν το παραμικρο σε φαση μειωση δυσκολιας θα φαει ακυρο και απο μενα!

πχ σε μια συζητηση για το Dark Souls 3 που ελεγαν οτι ισως εχει (φημες) item για respec/allocate points στα attributes (soul vessel στο dark souls 2) εχει φαει ενα τεραστιο Χ απο μενα και ουτε προκειτε να το αγορασω αν πεσει στο 1 ευρω (οσο τελειο game ειναι απ'ολες τις αποψεις)

για τον λογο οτι ετσι λενε οτι θα μπορουν να δοκιμαζουν builds επειδη δεν εχουν χρονο λογω δουλειας και οικογενειας,  κτλ κτλ...μπαρμπουτσαλα δηλαδη.

η απαντηση που ειχε δωθει: μην το αγορασετε! πολυ απλα.

δεν εχει να κανει με το ποσες ωρες θα κατσεις και θα λιωσεις ενα game,,,και θα σου βγει το "no life" , ειναι πως θα αξιοποιησεις τον χρονο σου πανω εκει.

Δημοσ.

Εγώ παιζοντας Dark Souls με τον σχεδιασμό που έχει θυμηθηκα και παλαιοτερα καλά παιχνίδια οπως τα πρώτα Tomb Raider όπου το παιχνίδι δεν σε έπαιρνε από το χέρι, δεν έπαιζες corridor auto pilot, αλλά έπρεπε να ψάξεις και να εξερευνήσεις για να προχωρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει ενα ωραιο challenge εδω: https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3jqyiy/the_bloodborne_nextlevel_challenge/

Rewards:

1st Place: Dark Souls 2: SOTFS for PS4, 3 month PS+ membership
2nd Place: 3 month PS+ membership
3rd Place: 3 month PS+ membership

εκανα "μερικα" tries και το καλυτερο μεχρι στιγμης με ολα τα Next-Level Strats βγαζω 1:52 ,,  αλλα γινεται και λιγοτερο. Εχουμε μερες οποτε θα πεσει λιγο strat ακομα. χαχαχα

μεχρι midnight PST of 9/17/15 τα submission στο email του curtain guy,,,ψηθειτε :P

edit: νεο personal - 1m:48s

θα προσπαθησω για το 1:40 , αλλιως στελνω το 1:48 και οτι γινει :P

εχει τρελο γελιο ,, δοκιμαστε το για χαβαλε :) Επεξ/σία από zeke
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υποτείθεται ότι θα είχαμε και το expansion φέτος? Πως και δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμη...

Την Τρίτη έχει η Sony TGS conference, οι πιθανότητες του Bloodborne DLC να μην είναι εκεί είναι <1%

Και ελπίζω για κάτι μεγάλο από άποψη content, βελτίωση στα chalice dungeon, καινούργια trick weapons  + καινούργια περιοχή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να αρχίσω το defiled chalice σήμερα για να πάρω το plat πριν βγει το dlc, το πρώτο boss:

Είμαι στο σκυλί τώρα, δύσκολο αλλα βγαίνει, απλά πρέπει να προσέχω τα vials. Επίσης επειδή είμαι στην 3.0 beta νομίζω βελτίωσαν το share video (πάλι 720p είναι όμως).

Edit: Dog ded, fk that thing

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ.

Είπα να αρχίσω το defiled chalice σήμερα για να πάρω το plat πριν βγει το dlc, το πρώτο boss:

Είμαι στο σκυλί τώρα, δύσκολο αλλα βγαίνει, απλά πρέπει να προσέχω τα vials. Επίσης επειδή είμαι στην 3.0 beta νομίζω βελτίωσαν το share video (πάλι 720p είναι όμως).

Edit: Dog ded, fk that thing

Ναι ειναι οτι πιο χρονοβορο στο παιχνιδι. Να σου πω την αληθεια με ψιλοκουρασαν μετα απο ενα σημειο και μετα ορισμενα chalice.

Μακραν το πιο δυσκολο/χρονοβορο και εν μερη rewarding achievement του παιχνιδιου.

Σχεδιαστικα ειχε απο τα αγαπημενα μου boss fight το boss το τελευταιο boss στα Chalice dungeons(ονομα δεν λεω μην κανω Spoiler σε καποιον).

Δημοσ.

Παιδες ισως ειναι χρονοβορα και boring κλπ κλπ αλλα τα "κανονικα" dungeons αρχιζουν με τα root - FRC.

εκει ειναι ολο το ζουμι και το end game ας πουμε ;) καθως κυνηγαμε τα cursed gems οπως και το τρελο RNG dungeon που παιζει εκει.

απλα σαν πρωτο playthrough ειναι οντως χρονοβορα, αλλα προσωπικα τα "στορυ" dungeons πλεον γινονται για πλακα σε φαση σαν speedrun για να παω στα root-FRC. (αναλογα τι theme build κανω παντα)

αλλα περι ορεξεως που λενε...

Τελος στο Next-Level Challenge του CurtainGuy εχω info απο τον ιδιο οτι ειμαι στους top runners. (δεν αποκαλυπτει επιτηδες για να υπαρχει challenge)

Δεν θελω ακομα να spoilarw video κτλ αλλα το νεο time που εχω ειναι στα 1:42 με ολα τα strats :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωσα με το defiled. Το σκυλί και το τελευταίο phase της Amygdala ήταν αρκετά δύσκολα, μονο και μονο γιατί και τα δυο είχαν one hit κο επιθέσεις...

Πάντως για εμενα ακόμα παραμένει το abhorrent beast στο lower loran το πιο cheese/δύσκολο boss στο BB, το μονο boss που δεν σε άφηνε να κανεις τίποτα για πάνω από ένα δευτερόλεπτο.

^ Τα αλλα δυο boss fight από το defiled chalice

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...