Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί και να ήμουν τυχερός όπως στο boss στην οροφή του κάστρου ή και στο άλλο που αν φας όλες τις μάγισσες γύρω γύρω, το βγάζεις πολύ εύκολα. Ο Μicolash ήταν επίσης εύκολος, ήθελε κυνήγι, μόνο στην τελευταία φάση πριν τον σκοτώσεις, κάνει μια τσατσοεπίθεση που δεν αποφεύγεται εύκολα, την δεύτερη έφυγε άκλαυτος, γιατί τον άρχισα στις γρήγορες και δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει την επίθεση. ;)

Στην άλλη μάγισσα επίσης την δεύτερη φορά κατάλαβα ότι πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτή και στο σημείο που κάνει το Spawn. Δηλαδή στα πιο πολλά boss την πρώτη φορά πήγαινα αναγνωριστικά και με το bold hunter's mark έτοιμο να την κάνω αν είχα πολλά echoes, μάθαινα πως περίπου επιτίθενται και αν το κατάφερνα με την πρώτη, καλώς. 

Δεν το λέω για να το παίξω τίποτα παιχταράς αλλά σε boss δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία. Eίμαι με vitality-endurance build και είχα φτιάξει καλά επίσης το Cleaver στο +9 και αυτό με βοήθησε πολύ σε ότι και αν αντιμετώπισα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι αν λες ομως οτι δεν εχεις αντιμετωπισει δυσκολια σε πρωτο playthough και χωρις να δεις βοηθειες πως να τα περασεις κτλ,,, τοτε εισαι καλος σιγουρα!

εγω πχ που ειχα λιωσει demons και dark μου βγηκε η πιστη στο πρωτο playthrough και οσες φορες κολουσα για ωρες στα bosses δεν ηθελα να δω strats και πως να το περασω ή τα weaknesses που εχουν κτλ κτλ.

και τωρα σου λεω που εχω παιξει πανω απο 500 ωρες και ειμαι στο 7ο build για invades only δεν τα βγαζω με την πρωτη.. και ειδικα το συγκεκριμενο που σταματαει στα 50lvl και ειναι με shield + stake driver ειναι πονος :P τα dungeons θα ειναι ακομα πιο δυσκολα σιγουρα παντως. και σκεψου εκει ειναι με 15 vit + 12 endu  τα υπολοιπα επεσαν σε str + skill

ηδη σκεφτομαι να κανω εναν pure mage απο τα hunter tools μονο ! σε συνδιασμο με runes visc. grant QS bullets + max QS bullets held :)

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπιάσει να φανταστείς ποτέ μου Souls game. Το bloodborne ήταν το πρώτο μου. Άρχισα το dark souls 2 και εκεί τα έχω βρει σκούρα. Σε πολλά πράγματα το bb είναι πιο εύκολο συγκριτικά με τα souls. 

Ίσως εσείς που έχετε συνηθίσει τα DS πχ με χαρακτήρες με ασπίδα, δυσκολεύεστε στο bb το οποίο έχει πιο πολύ dodge, δεν έχει βάρος ότι κρατάς, ότι dmg φας μπορείς να το πάρεις πίσω κάνοντας attack κτλ. Το θεωρώ πιο friendly δηλαδή για μένα ως πρώτη επαφή με τίτλο της From Software ενώ εσείς που έχετε καταστραφεί με τα souls, μπορεί να τα έχετε βρει λίγο μπαστούνια.

Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω πως με ένα build με καλό endurance (γιατί αυτό πιστεύω βοηθάει πιο πολύ από όλα) σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις στο game.

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα, είναι το πρώτο μου playthrough και για το μόνο πράγμα που έχω διαβάσει wiki είναι για τα umbilical cords και για κάποια npc & items, locations και που είναι τα optional bosses. (όχι τρόπους για να τα νικήσω πιο εύκολα).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ο micolash ηταν ο πιο ευκολος που εβγαλα παρεα με τον emmisary .Το χειροτερο boss που  πηγα αμετρητες φορες ηταν το blood starved beast που μου ειχε σπασει τα νευρα πραγματικα.Τωρα το build που εχω δεν ξερω αν ειναι ψιλομουφα γιατι δεν ειχα ιδεα τι παιζει με το παιχνιδι.Εχω 35 vit,34 endurance,31 strength,17skill,10 bloogtinged,9 arcane.Για πειτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μου φαινεται οτι τα εχω κανει θαλασσα.Δεν το εχω τερματισει ακομα το παιχνιδι.

Δημοσ.

ρά.

*Ο Φώτης είχε κολλήσει σε boss που είναι του Story (δεν θυμάμαι αν είναι optional) και του είπα ότι γενικά τα bosses είναι εύκολα, αλλά δεν αναφέρθηκα ποτέ στα dungeon που είναι και πιο hardcore challenge φάση.

Ναι optional ειναι η Ebrietta  αλλα δεν παιζει να την κανω skip  θα πεσει θεμα χρονου ειναι απλα δεν το ξερει ακομα .

Μπορεί και να ήμουν τυχερός όπως στο boss στην οροφή του κάστρου ή και στο άλλο που αν φας όλες τις μάγισσες γύρω γύρω, το βγάζεις πολύ εύκολα. Ο Μicolash ήταν επίσης εύκολος, ήθελε κυνήγι, μόνο στην τελευταία φάση πριν τον σκοτώσεις, κάνει μια τσατσοεπίθεση που δεν αποφεύγεται εύκολα, την δεύτερη έφυγε άκλαυτος, γιατί τον άρχισα στις γρήγορες και δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει την επίθεση. ;)

Στην άλλη μάγισσα επίσης την δεύτερη φορά κατάλαβα ότι πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτή και στο σημείο που κάνει το Spawn. Δηλαδή στα πιο πολλά boss την πρώτη φορά πήγαινα αναγνωριστικά και με το bold hunter's mark έτοιμο να την κάνω αν είχα πολλά echoes, μάθαινα πως περίπου επιτίθενται και αν το κατάφερνα με την πρώτη, καλώς. 

Δεν το λέω για να το παίξω τίποτα παιχταράς αλλά σε boss δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία. Eίμαι με vitality-endurance build και είχα φτιάξει καλά επίσης το Cleaver στο +9 και αυτό με βοήθησε πολύ σε ότι και αν αντιμετώπισα.

Και εγω +9 το εχω το cleaver  85 lv με 38 vit . Tι εννοεις endurance build ?

Δημοσ.

Τώρα το έχω +10 το Cleaver είμαι στα 115lvl(μόλις το πήρα), παίζω λίγο τώρα μετά από καιρό και help-αρω στο co op.

Εννοώ να ανεβάσεις πολύ το endurance. Ένα build γενικά που στηρίζεται στο μεγάλο hp(vitality), stamina(endurance) και Strength, κάτι σαν το build που έχει φτιάξει ο gildo. (το ανέφερε λίγο πιο πάνω)  Kάτι σαν tank δηλαδή.(αν το λέω σωστά)

Αυτος ο micolash ηταν ο πιο ευκολος που εβγαλα παρεα με τον emmisary .Το χειροτερο boss που  πηγα αμετρητες φορες ηταν το blood starved beast που μου ειχε σπασει τα νευρα πραγματικα.Τωρα το build που εχω δεν ξερω αν ειναι ψιλομουφα γιατι δεν ειχα ιδεα τι παιζει με το παιχνιδι.Εχω 35 vit,34 endurance,31 strength,17skill,10 bloogtinged,9 arcane.Για πειτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μου φαινεται οτι τα εχω κανει θαλασσα.Δεν το εχω τερματισει ακομα το παιχνιδι.

Και εγώ παρόμοιο build έκανα, το θεωρώ πολύ ωραίο για πρώτο playthrough. Eίναι και το τι weapon χρησιμοποιείς όμως man. Πχ το cleaver θέλει skill, το chicage θέλει bloodtinge, άλλο θέλει strength για να σου δώσει καλό dmg.

*Το blood starved beast το έβγαλα με την μια xD. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπιάσει να φανταστείς ποτέ μου Souls game. Το bloodborne ήταν το πρώτο μου. Άρχισα το dark souls 2 και εκεί τα έχω βρει σκούρα. Σε πολλά πράγματα το bb είναι πιο εύκολο συγκριτικά με τα souls. 

Ίσως εσείς που έχετε συνηθίσει τα DS πχ με χαρακτήρες με ασπίδα, δυσκολεύεστε στο bb το οποίο έχει πιο πολύ dodge, δεν έχει βάρος ότι κρατάς, ότι dmg φας μπορείς να το πάρεις πίσω κάνοντας attack κτλ. Το θεωρώ πιο friendly δηλαδή για μένα ως πρώτη επαφή με τίτλο της From Software ενώ εσείς που έχετε καταστραφεί με τα souls, μπορεί να τα έχετε βρει λίγο μπαστούνια.

Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω πως με ένα build με καλό endurance (γιατί αυτό πιστεύω βοηθάει πιο πολύ από όλα) σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις στο game.

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα, είναι το πρώτο μου playthrough και για το μόνο πράγμα που έχω διαβάσει wiki είναι για τα umbilical cords και για κάποια npc & items, locations και που είναι τα optional bosses. (όχι τρόπους για να τα νικήσω πιο εύκολα).

ναι ηταν πιο δυκολο να κανεις αυτη την μεταβαση,, παρολα αυτα ομως το βαζω πιο πανω σε δυσκολια απο τα classic souls στο θεμα του combat και mechanics που εχει.

το πρωτο playthrough που επαιξα ηταν με 40-45 Vit-End ,, αλλα με τον καιρο ολα αυτα τα points εκει ειναι overkill πιστεψε με. Εκτος οτι υπαρχουν και τα soft/hard caps εχεις και τα runes αλλα και πολυ σημαντικα τα dmg reduction για mitigation.

Οταν αρχισεις και κανεις builds μεχρι τα 100lvl meta (ασχετα που καποιοι τσακωνονται οτι ειναι το 150) θα δεις πως τοσα points σε vit k end δεν χρειαζονται. Το ιδανικο sweet spot παιζει 100-110lvl, με min-max vit 30-40 και end 20-30..

και οπως ειπες πριν οτι εχεις φαρμαρει αρκετα ισχυει ναι.. περιπου στα 70-80lvl τελειωνεις ενα νορμαλ playthrough :)

Δημοσ.

Εχθες έβγαλα την amygdala με την πρώτη και δεν το περίμενα γιατι νόμιζα θα ήταν πολυ δυσκολο boss.Αφου τελείωσα ολα τα boss άρχισα να φαρμαρω και έκανα και κανα δυο chalice.Επειδη δεν κρατιόμουν αλλο έκανα και τα δυο τελευταία boss που σου δίνει το true ending και τερματισε το game σε level 104.Ειχα χάσει στο πρωτο playtrough το ellien the crown και παραλίγο να την πάθαινα πάλι αλλα ευτηχως την βρήκα.Το ξεκίνησα το δεύτερο και έβγαλα και το cleric beast αρκετά εύκολα αλλα μπορει να παιζει ρόλο και το λεβελ που ειμαι.Ειναι και οτι έχουμε μπει στο κλίμα του παιχνιδιού πλέον.Το πρωτο playtrough μου πήρε 62 ώρες αλλα καθαρές γύρω στις 55 πιστεύω.Αξιζει το ng+ η καλύτερα να φτιάξω νεο χαρακτήρα με διαφορετικό build?Αυτο που εχω τωρα ειναι 44 vitality,39 endurance,39 strength,17skill,10 Bloob tide,10 arcane σε level 109.Ειχα βρει αυτο που το παει +10 και το έβαλα στο axe τελικα.Αντε να μαζευτούμε για κανα coop.

Δημοσ.

Τα ng+++ αξιζει μονο αν πας για τα gems και δεν παρεις lvl για να εχεις matchmaking στο online. Τωρα αν θες να πας 544 lvl με ολα τα στατς 99 και ng10 μπορεις ,, αλλα δεν εχει νοημα :)

Μπορεις να κανεις διαφορετικο και να κανεις ενα σωστο build βασισμενο σε μια ιδεα που εχεις, απλα οπως ειπα και πιο πανω το meta του παιζει στα 100-110 lvl.

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ο βασικος στοχος του bloodborne ειναι να κανεις invades σε αλλους , κατα την διαρκεια του leveling αλλα και οταν εχεις ολοκληρωσει το build σου. Τα root chalices ειναι το true pve end-game :)

Δημοσ.

Ενω μου αρεσει το pvp ειδα κατι πραγματα που με χαλασαν.Καλεσα καποιον για coop στο uper cathedral και μετα απο λιγο μπηκε καποιος invader.Του εριξα 2-3 hit και εφτασε το life του σχεδον στο τερμα και την κοπανησε.Μετα απο λιγο μου την πεσανε 3 λυκοι και την ωρα που ετρωγα damage εμφανιστηκε ο τυπος για να επιτεθει και αυτος παρεα με τους λυκους.Πρεπει να το αλλαξουν αυτο γιατι κερδιζει το πλεονεκτημα απο τα mobs ο αλλος και δεν υπαρχει fair play.Η το αλλο που χαιρεταει ο ενας και αλλος παει και του κανει επιθεση.Σκεφτομαι να κανω ενα arcane build και ενα bloogtide για να δοκιμασω το chicage.Στα chalice πρεπει να τα τελειωσεις ολα για να ανοιξει το πρωτο που εχει και coop?Δεν εχω καταλαβει πως δουλευουν και μου φαινονται ολα το ιδιο εκτος απο ενα που πατησα depth2 και αλλαξε τους εχθρους.

Δημοσ.

Ενω μου αρεσει το pvp ειδα κατι πραγματα που με χαλασαν.Καλεσα καποιον για coop στο uper cathedral και μετα απο λιγο μπηκε καποιος invader.Του εριξα 2-3 hit και εφτασε το life του σχεδον στο τερμα και την κοπανησε.Μετα απο λιγο μου την πεσανε 3 λυκοι και την ωρα που ετρωγα damage εμφανιστηκε ο τυπος για να επιτεθει και αυτος παρεα με τους λυκους.Πρεπει να το αλλαξουν αυτο γιατι κερδιζει το πλεονεκτημα απο τα mobs ο αλλος και δεν υπαρχει fair play.

Αυτο ακριβως ειναι το νοημα του pvp - invade.

Να "χαλασεις" το pve κομματι του αντιπαλου σου. Ασχετα αν μερικες φορες ειναι φτιαχτο να πηγαινουν σε συγκεκριμενα οι παιχτες για pvp,, αλλα όλο το νοημα, ειναι το invade οπως γινοταν στα demons k ds1,, όχι να ειναι σε μια μεγαλη αρενα και να λεει παλεψτε :)

Στα chalice πρεπει να τα τελειωσεις ολα για να ανοιξει το πρωτο που εχει και coop?Δεν εχω καταλαβει πως δουλευουν και μου φαινονται ολα το ιδιο εκτος απο ενα που πατησα depth2 και αλλαξε τους εχθρους.

Στα chalice πλεον οχι, αμα κανεις το πρωτο σου ανοιγει το short ritual και το αγοραζεις απο τους messengers.

Κανε τα chalice χωρις την λεξη root μεσα για να τελειωσεις το "story" mode αυτων και μετα κανεις τα root που ειναι εντελως random για το loot. Depth 3-5 ειναι το ζουμι στα 1-2 ειναι για πολυ μικρα lvl

• Like 2
Δημοσ.

*** την Ebrrieta τον αψοφο εχει , βαραω και το bell και δεν εχει ατομα για co-op ... Ρε σεις μηπως παιζει ρολο που παω με 52 insights? br><br> Sent from my iPad Air 2 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...