Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τα dungeon που παίζεις τώρα αν κατάλαβα από το depth που ανέφερες δεν είναι τόσο δύσκολα και είναι για πιο μικρά level για αυτό σου φαίνονται εύκολα. Πιο μετά δυσκολεύουν αρκετά. Αρα επηρεαζουν ta insights kai στα dungeons ,οκ για να ξεφορτωθω μερικα .
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κοίτα εφόσον δεν το έχεις τερματίσει ακόμα και είσαι πχ 99 insight δεν θα πάρεις άλλα από το τελικό boss ή από οπουδήποτε αλλού. Οπότε αγόρασε και τίποτα, για να τα ξοδεύεις είναι και αυτά. 1
ADHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 To blood rock απο που πεφτει για +10 το οπλο? Εχει ενα στο game εκει που πολεμας εκεινο το πραγμα που σου κανει frenzy(δεν θυμαμαι πως το λενε ) στο τελος, αλλιως βρες ενα shared chalice να το εχει σε καποιο ευκολο σημειο. 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εχει ενα στο game εκει που πολεμας εκεινο το πραγμα που σου κανει frenzy(δεν θυμαμαι πως το λενε ) στο τελος, αλλιως βρες ενα shared chalice να το εχει σε καποιο ευκολο σημειο. Αφου πεφτει και στα chalice γιναμε οκ .
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 To blood rock απο που πεφτει για +10 το οπλο? Είναι στο σημείο που είναι τα πολλά mother brains(έτσι νομίζω λέγονται) στο Nightmare of Mensis. Υπάρχει μια μεγάλη τρύπα δίπλα σε αυτή την γέφυρα, εκεί είναι το blood rock. Μην το φοβηθείς, πηδάς εκεί μέσα κανονικά. Βρίσκεις και άλλα φυσικά. Για να βρεθείς πρώτα από όλα εκεί πρέπει να βρεις το hidden path, όπου πηδάς από το μίνι ασανσέρ που έχει την ανοιχτή πόρτα. Γενικά όταν βλέπετε elevator που δεν είναι κλειστό, πιθανόν να έχει κάποιο hidden path κάπου ανάμεσα στα levels. Επίσης με το 1.04 που έβγαλαν πλέον μπορείς να αγοράσεις και chunk από τo shop με insight, οπότε το +9 στα όπλα θα είναι ακόμα πιο εύκολο συν το γεγονός ότι πέφτουν και chunk και blood rock στα chalice. 1
gildo Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ειμαι level 80 και θελω 3-4 boss ακομα για να το τελειωσω.Πρωτη φορα ασχοληθηκα με τετοιου ειδους παιχνιδια και απο οτι βλεπω εχω κολλησει και δεν θελω να τελειωσει.Πηγαινω και βοηθαω και αλλους παικτες με boss και εχω φαει αρκετες ωρες απο τοτε που το πηρα.Δυο φορες μου ετυχε pvp και δεν το περιμενα οτι θα νικησω γιατι δεν ασχολουμαι με pvp γενικα στο game.Οποιος φιλος θελει να παιξουμε καποιο chalice ευχαριστως να κανονισουμε.Ειχα παρει απο καιρο το scholar of the first sin στο pc αλλα δεν ξερω τωρα που θα τελειωσω το bloodborne αν θα μπορεσω να προσαρμοστω σε εκεινο.
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είναι στο σημείο που είναι τα πολλά mother brains(έτσι νομίζω λέγονται) στο Nightmare of Mensis. Υπάρχει μια μεγάλη τρύπα δίπλα σε αυτή την γέφυρα, εκεί είναι το blood rock. Μην το φοβηθείς, πηδάς εκεί μέσα κανονικά. Βρίσκεις και άλλα φυσικά. Για να βρεθείς πρώτα από όλα εκεί πρέπει να βρεις το hidden path, όπου πηδάς από το μίνι ασανσέρ που έχει την ανοιχτή πόρτα. Γενικά όταν βλέπετε elevator που δεν είναι κλειστό, πιθανόν να έχει κάποιο hidden path κάπου ανάμεσα στα levels. Επίσης με το 1.04 που έβγαλαν πλέον μπορείς να αγοράσεις και chunk από τo shop με insight, οπότε το +9 στα όπλα θα είναι ακόμα πιο εύκολο συν το γεγονός ότι πέφτουν και chunk και blood rock στα chalice. Ωραιος . Βασικα στα chalice στο depth 3 που ειμαι τωρα τρωω πολυ ξυλο μου σκανε τρελο dmg τι φαση ?85 lv eimai ...Kαι στο κανονικο game εχω κολησει στην Ebrieta με εχει κανει αλογο καμια 10αρια φορες εχω χασει .
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ωραιος . Βασικα στα chalice στο depth 3 που ειμαι τωρα τρωω πολυ ξυλο μου σκανε τρελο dmg τι φαση ?85 lv eimai ...Kαι στο κανονικο game εχω κολησει στην Ebrieta με εχει κανει αλογο καμια 10αρια φορες εχω χασει . Μάθε το pattern το οποίο επιτίθεται. Δεν είναι και τόσο δύσκολο boss.(γενικά δεν έχει δύσκολα bosses πιστεύω) Γενικά στο game αν μάθεις τις κινήσεις των boss, άντε να χάσεις 3-4 φορές. Επίσης η συγκεκριμένη έχει weakness στον ηλεκτρισμό οπότε βάλε στο όπλο σου.
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μάθε το pattern το οποίο επιτίθεται. Δεν είναι και τόσο δύσκολο boss.(γενικά δεν έχει δύσκολα bosses πιστεύω) Γενικά στο game αν μάθεις τις κινήσεις των boss, άντε να χάσεις 3-4 φορές. Επίσης η συγκεκριμένη έχει weakness στον ηλεκτρισμό οπότε βάλε στο όπλο σου. Εχω bolt sto oplo απο gem +13% αλλα το nurfarane kai ayto me to patch .Πριν ηταν λιγο ψεμμα το bolt eidika sta bosses.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 E την έχεις τότε. Ένα dash κάνει που κόβει dmg, αυτό να προσέχεις.
zeke Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γενικά στο game αν μάθεις τις κινήσεις των boss, άντε να χάσεις 3-4 φορές. Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; μηπως 30-40 φορες καλυτερα; 1 λαθος να κανεις στα 4-5 depth με FRC (και χωρις) φευγεις ακλαφτος. Δεν ξερω τι lvl ειναι το gameplay που παιζεις η ποσα points ειχες βαλει σε vit. αλλα πχ στην περιπτωση μου που τους παω μεχρι 100lvl και το vit μου σε καθε build παιζει 30-35 με το hp στα cursed να ειναι 600-700,,συγκεκριμενα στο defiled dog 4αρι depth παιζει να εχασα και 100 φορες και αλλες τοσες μετα στην amygdala,,καθως με τα blades of mercy ειναι extremια. Ναι σε αλλα boss ηταν πιο ευκολα αλλα και να μαθεις το pattern παλι random θα σου κανει τα attacks και θα σε ξαφνιασει. Επισης οσες φορες και αν εχω κανει bosses εκτος dungeons και τα ξερω,,παλι θα χασω. Θελω να πω οτι, ενω νομιζεις οτι τα ξερεις θα στην φερουν εκει που δεν το περιμενεις. 3
ADHD Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι τι 3-4 φορες, στο σκυλο και μετα amygdala στα defiled εχασα και εγω 100 φορες ανετα, και 50 να ειναι το vit σου one shot εισαι και παλι σε μερικα attacks. 1
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε boss στα chalice. Του story τα bosses τα θεωρώ πολύ βατά αν βρεις το pattern. Ούτε εγώ πίστευα (μιας και noob σε αυτό το genre) ότι θα τα βγάζω τόσο εύκολα. Φταίει και το build μου που έχει ως βάση vitality και endurance, έχω φαρμάρει και αρκετά (114 lvl), οπότε λογικό είναι να τα βγάζω στην τέταρτη το πολύ πέμπτη φορά. *Ο Φώτης είχε κολλήσει σε boss που είναι του Story (δεν θυμάμαι αν είναι optional) και του είπα ότι γενικά τα bosses είναι εύκολα, αλλά δεν αναφέρθηκα ποτέ στα dungeon που είναι και πιο hardcore challenge φάση. 1
zeke Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι σιγουρα,,αλλα ολα τα οπλα εχουν τα αρνητικα και τα θετικα τους. Οπως πχ εμενα να πηρε 1 ωρα για ενα στορυ boss με ενα αλλο οπλο αργο κτλ και αν επαιζα με αλλο θα μου επαιρνε κανα 10λεπτο. Στον micolash που ημουν στο 5ο playthrough και δεν ειχα ξαναχασει απο αυτον ποτε,,ε εχασα 3 η 4 φορες με 1shot απο το spell που σου κανει!! Γενικα δεν θα ελεγα ευκολα,,αλλα challenging τα περισσοτερα του στορυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα