Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ailing Loran Chalice lvl 3 εχει ενα beast τοσο γρηγορο και επιθετικο, το μονο που εχασα 3 φορες συνεχομενα στο 5 % ενα charged hit ηθελε και με τσατισε... Οποτε εβγαλα το canon + use empty phantasm shell και του τη μπουμπουνησα στη μουρη οπως ερχοταν να κανει grab combo... victory ! Ολα τα boss γενικα εχουν καποιο τροπο να τα βγαλεις σχετικα ευκολα , αν εχεις κολλησει ασκημα καπου search πχ how to cheese  blood starved beast  B) 

http://imgur.com/gallery/3FPsJ/new

http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/310pvo/saw_cleaver_mythbusters_does_it_really_do_bonus/

ναι σωστος εχει hidden bonus damage και το saw spear  εχει καλο range attack.

Συμπερασμα : μη σνομπαρετε τα starting weapons  :-D 

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασα το Saw Cleaver για το +20% bonus damage στο

Bloodletting Beast Chalice edition xD. Το φτανω στο 20 αντε στο 10 % και μετα μπαινει σε berserk mode και κλαφτα ... σαν να επιτιθεσαι σε μηχανη του κιμα με 100 λεπιδες  :-(  
Δημοσ.

Δεν είναι μονο το Spear αλλα και το Cane transformed και μονο το normal mode του Saw Cleaver

imag0674ihuj8.jpg

Σταμάτα το αυτό με τις φωτογραφίες ζηλεύω :P

Για πες Spartan, πόσα playthrough έχεις κάνει? Γιατι απ' ότι κατάλαβα απ' το πρώτο σου playthrough δε σου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι χαχα

Δημοσ.

Στο δεύτερο είμαι μονο αν και άρχισα και την Bloodtinge/Skill χαρακτήρα μου παράλληλα :D

Μάλλον θα τελειώσω τα Chalice Dungeon για να πάρω το Plat πρώτα στον STR χαρκτήρα που έχω και NG+ πρώτα και μετά θα παίζω ζεστά στο Bloodtinge/Skill build.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο και το guide απλά με διαφώτισε σε πράματα που δεν ήξερα ότι καν έχει το παιχνίδι (super armor, Serrated/Righteous όπλα και πολλά αλλα).

• Like 1
Δημοσ.

Super armor ? ελπιζω οχι κανενα doll set :-D για διαφωτισε pls .

Κάποιοι εχθροί έχουν ένα stat που λέγεται super armor, που όταν τους βαράς δεν παθαίνουν stagger, όσο συνεχίζεις να τους βαράς χωρίς σταματημό αυτό το stat πέφτει και σε κάποια φάση μπορούν να πάθουν stagger. Αν σταματήσεις για 4 δευτερόλεπτα επαναφέρουν το stat στο maximum.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα αποφασισμένος και τελικα το έβγαλα το ρημάδι.Τωρα ειμαι yahargul village και κατα λαθος έπεσα πάνω στο αλλο boss.θα φαρμαρω εκει μεχρι να ανέβω λιγο γιατι απο βλεπω μου τρώνε πολυ health με λιγα hit.Τι λεβελ ειναι κατάλληλο για αυτη την περιοχή γιατι ειμαι 27 ακομα.Παντως ρε παιδια δεν περίμενα να κάθομαι κολλημένος τόσες ώρες σε ενα boss και αντί να το παρατήσω να θελω να συνεχίσω μεχρι να το βγάλω.Ολα αυτα που ανακαλύπτω οσο προχωρά το παιχνίδι, παρέα με την αγωνία για το τι αλλο θα συναντήσεις,με εχουν κανει να μην σκεφτομαι κάποιο αλλο παιχνίδι αυτη τη στιγμή.Πρεπει να εχω κανει πατατια απο οτι βλεπω.Επρεπε να συνεχίσω μεχρι να βρω το healing church workshop και εγω έφτασα στο Darkbeast pearl

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

τα chalice είναι πολύ ατμοσφαιρικά, ειδικά τα Loral/Isz , εντελώς dungeon crawler φάση... θα μου άρεσε να έχει και στο main κάτι underground σαν τα Catacombs/Tomb of the Giants του DaS1 ...

Δημοσ.

Εχω να παιξω 5 μερες  και συνολικα θα κλεισω 8 πριν το ξαναπιασω στα χερια μου λογω αλλων δραστηριοτητων  ηδη εχω παθει στερητικο και το πακετο ειναι οτι εχω στο προγραμμα αμεσως μετα witcher 3  για αλλαγη και μετα  DS 2    την βλεπω να με πηγαινουν μεχρι Δεκεμβρη ολα αυτα :P

• Like 2
Δημοσ.

Mεχρι να φτασω στην Pthumerian Queen ειχα φαει κολλημα ψαχνοντας το Lore πιο πολυ , μετα μου περασε ,αλλα μιλαμε για 150+ ωρες γεματες single player . Τωρα οι μαχες σε LotF και Witcher μου φαινονται σαν σε αργη κινηση συγκριτικα  :-D

Δημοσ.

Εχω να παιξω 5 μερες  και συνολικα θα κλεισω 8 πριν το ξαναπιασω στα χερια μου λογω αλλων δραστηριοτητων  ηδη εχω παθει στερητικο και το πακετο ειναι οτι εχω στο προγραμμα αμεσως μετα witcher 3  για αλλαγη και μετα  DS 2    την βλεπω να με πηγαινουν μεχρι Δεκεμβρη ολα αυτα :P

foti ποσο σε νιωθω ρε φιλε...τα ιδια....και γω ηθελα να προλαβω να το τελειωσω εστω το main story για να πιασω Witcher 3 και παπαλα...κλεινω σημερα (μαλλον) 6 μερες......Αρχισε και με πιανει στεναχωρια...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν χρειαζεται να ζοριστεις να το τελειωσεις  πριν κανενα  deadline , games ειναι οχι μαραθωνιος take it slow  :-D .Εξαλλου με τις σουρεαλιστικες καταστασεις που ζουμε χρειαζομαστε χρονο να ξεδινουμε αλλιως μας βλεπω Δαφνί ....

Δημοσ.

καλα εννοειται με πιανει στεναχωρια την ωρα που μαι στο wc...μν φανταστεις οτι δεν κοιμαμαι κιολας..... :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...