dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ailing Loran Chalice lvl 3 εχει ενα beast τοσο γρηγορο και επιθετικο, το μονο που εχασα 3 φορες συνεχομενα στο 5 % ενα charged hit ηθελε και με τσατισε... Οποτε εβγαλα το canon + use empty phantasm shell και του τη μπουμπουνησα στη μουρη οπως ερχοταν να κανει grab combo... victory ! Ολα τα boss γενικα εχουν καποιο τροπο να τα βγαλεις σχετικα ευκολα , αν εχεις κολλησει ασκημα καπου search πχ how to cheese blood starved beast http://imgur.com/gallery/3FPsJ/new http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/310pvo/saw_cleaver_mythbusters_does_it_really_do_bonus/ ναι σωστος εχει hidden bonus damage και το saw spear εχει καλο range attack. Συμπερασμα : μη σνομπαρετε τα starting weapons
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν είναι μονο το Spear αλλα και το Cane transformed και μονο το normal mode του Saw Cleaver
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκιμασα το Saw Cleaver για το +20% bonus damage στο Bloodletting Beast Chalice edition xD. Το φτανω στο 20 αντε στο 10 % και μετα μπαινει σε berserk mode και κλαφτα ... σαν να επιτιθεσαι σε μηχανη του κιμα με 100 λεπιδες
neratzojuice Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν είναι μονο το Spear αλλα και το Cane transformed και μονο το normal mode του Saw Cleaver Σταμάτα το αυτό με τις φωτογραφίες ζηλεύω Για πες Spartan, πόσα playthrough έχεις κάνει? Γιατι απ' ότι κατάλαβα απ' το πρώτο σου playthrough δε σου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι χαχα
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο δεύτερο είμαι μονο αν και άρχισα και την Bloodtinge/Skill χαρακτήρα μου παράλληλα Μάλλον θα τελειώσω τα Chalice Dungeon για να πάρω το Plat πρώτα στον STR χαρκτήρα που έχω και NG+ πρώτα και μετά θα παίζω ζεστά στο Bloodtinge/Skill build. Το παιχνίδι είναι απίστευτο και το guide απλά με διαφώτισε σε πράματα που δεν ήξερα ότι καν έχει το παιχνίδι (super armor, Serrated/Righteous όπλα και πολλά αλλα). 1
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super armor ? ελπιζω οχι κανενα doll set για διαφωτισε pls .
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super armor ? ελπιζω οχι κανενα doll set για διαφωτισε pls . Κάποιοι εχθροί έχουν ένα stat που λέγεται super armor, που όταν τους βαράς δεν παθαίνουν stagger, όσο συνεχίζεις να τους βαράς χωρίς σταματημό αυτό το stat πέφτει και σε κάποια φάση μπορούν να πάθουν stagger. Αν σταματήσεις για 4 δευτερόλεπτα επαναφέρουν το stat στο maximum. 1
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αχα ty . Aπο ολα τα boss και τα mobs , το ποιο λυσασμενο και χοντροπετσο φαινεται αυτο https://www.youtube.com/watch?v=uvicX9t4jI8 ναι ειναι το Chalice Dungeon Boss - Bloodletting Beast 20 προσπαθειες μου πηρε να το βγαλω κανονικα με 2ο lv 100 char
gildo Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μπήκα αποφασισμένος και τελικα το έβγαλα το ρημάδι.Τωρα ειμαι yahargul village και κατα λαθος έπεσα πάνω στο αλλο boss.θα φαρμαρω εκει μεχρι να ανέβω λιγο γιατι απο βλεπω μου τρώνε πολυ health με λιγα hit.Τι λεβελ ειναι κατάλληλο για αυτη την περιοχή γιατι ειμαι 27 ακομα.Παντως ρε παιδια δεν περίμενα να κάθομαι κολλημένος τόσες ώρες σε ενα boss και αντί να το παρατήσω να θελω να συνεχίσω μεχρι να το βγάλω.Ολα αυτα που ανακαλύπτω οσο προχωρά το παιχνίδι, παρέα με την αγωνία για το τι αλλο θα συναντήσεις,με εχουν κανει να μην σκεφτομαι κάποιο αλλο παιχνίδι αυτη τη στιγμή.Πρεπει να εχω κανει πατατια απο οτι βλεπω.Επρεπε να συνεχίσω μεχρι να βρω το healing church workshop και εγω έφτασα στο Darkbeast pearl Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από gildo
keropi Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 τα chalice είναι πολύ ατμοσφαιρικά, ειδικά τα Loral/Isz , εντελώς dungeon crawler φάση... θα μου άρεσε να έχει και στο main κάτι underground σαν τα Catacombs/Tomb of the Giants του DaS1 ...
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εχω να παιξω 5 μερες και συνολικα θα κλεισω 8 πριν το ξαναπιασω στα χερια μου λογω αλλων δραστηριοτητων ηδη εχω παθει στερητικο και το πακετο ειναι οτι εχω στο προγραμμα αμεσως μετα witcher 3 για αλλαγη και μετα DS 2 την βλεπω να με πηγαινουν μεχρι Δεκεμβρη ολα αυτα 2
dimyok Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Mεχρι να φτασω στην Pthumerian Queen ειχα φαει κολλημα ψαχνοντας το Lore πιο πολυ , μετα μου περασε ,αλλα μιλαμε για 150+ ωρες γεματες single player . Τωρα οι μαχες σε LotF και Witcher μου φαινονται σαν σε αργη κινηση συγκριτικα
vag.patrick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εχω να παιξω 5 μερες και συνολικα θα κλεισω 8 πριν το ξαναπιασω στα χερια μου λογω αλλων δραστηριοτητων ηδη εχω παθει στερητικο και το πακετο ειναι οτι εχω στο προγραμμα αμεσως μετα witcher 3 για αλλαγη και μετα DS 2 την βλεπω να με πηγαινουν μεχρι Δεκεμβρη ολα αυτα foti ποσο σε νιωθω ρε φιλε...τα ιδια....και γω ηθελα να προλαβω να το τελειωσω εστω το main story για να πιασω Witcher 3 και παπαλα...κλεινω σημερα (μαλλον) 6 μερες......Αρχισε και με πιανει στεναχωρια... 1
dimyok Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλα δεν χρειαζεται να ζοριστεις να το τελειωσεις πριν κανενα deadline , games ειναι οχι μαραθωνιος take it slow .Εξαλλου με τις σουρεαλιστικες καταστασεις που ζουμε χρειαζομαστε χρονο να ξεδινουμε αλλιως μας βλεπω Δαφνί ....
vag.patrick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλα εννοειται με πιανει στεναχωρια την ωρα που μαι στο wc...μν φανταστεις οτι δεν κοιμαμαι κιολας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα