D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 H αληθεια ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα chalice σκεφτομουν και εγω σε αυτο το σημειο να τα ξεκινησω. Καλό είναι να ολοκληρώσεις τα βασικά chalices μόνο και μόνο για να πάρεις το Yharnam Stone. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει μέχρι στιγμής αλλά μένει στο inventory σου στο NG+ και πιθανόν να παίξει ρόλο σε κάποιο μελλοντικό story DLC μιας και ο χαρακτήρας που το ρίχνει ειναι πολύ σημαντικός. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Επισης εχω ξενερωσει που εχασα το Q me thn Eileen στην αρχη μου ψοφησε την βαραγα και αυτη μαζι με τον αλλον .Που να ηξερα τοτε τι παιζει .Αυτες τις μαλακιες να μην ειχε που ειναι μη αναστρεψιμες ...
stavros88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω να κλειδωσουν το DLC πισω απο ενα item που θα το εχει ενα 15-20% των παιχτων παντως.
zeke Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ρε παιδες sorry που επεμβαινω αλλα για να δεις το "true" ending χωρις καν να το ξερεις οτι υπάρχει τετοιο πραγμα ,, δεν χρειαζεσαι καθολου το wiki. ειδικα σε πρωτο playthrough αμα εχεις και διπλα σου το guide τοτε δεν εχει νοημα ,,, εκτος αν το τερματισεις μια και μετα πουλησεις το game.για την iosefka υποτιθεται θα πας πρωτα απο forbidden woods! και εφοσον το εξερευνησεις ολο και βγεις μετα στο clinic της ,, σχεδον ολοι θα πηγαιναν πανω να την κανουν aggro και θα την σκοτωναν (χωρις wiki)δηλαδη πηγατε πρωτα byrgenwerth η yahar'gul χωρις να πηγατε πανω στην σκαλα στο clinic της iosefkas,, μου ακουγεται σαν να μην τσεκαρατε τα παντα εννοειτε οτι ο καθενας χωρις να διαβασει τι ακριβως κανουν (εκτος αν διαβαζε το Lore και εβγαλε καποιο συμπερασμα) παλι θα εκανε use τα cord!οποτε παμε στα αλλα 3 cords.,nightmare of mensis boss.. ευκολοabandoned workshop.. εδω παλι αμα το ψαχνεις πολυ και ειδικα εκει στο σημειο εμενα μου εφαγε πανω απο 1 ωρα για να καταλαβω οτι υπαρχει και πορτα εκει,,απο τα πολλα Deaths σε καποια φαση ειδα την πορτα και μπορεσα και πηγα με ακροβατικα (καμια σχεση με αυτο που λενε στο youtube αν το ειδατε)και το τριτο ειναι το Arianna's baby.. που ειναι λιγακι περιεργο αλλα γινεται..στην δικια μου περιπτωση απο την στιγμη που πατησα το ποδι μου στο cathedral ward αυτη η μορφη που ειναι χυμενη στο πατωμα δεξια με το που μπαινεις στην αρχη δεν φενεται καθολου ,,, αλλα μετα αφου του πιασεις την κουβεντα λεει αμα βρεις καποιον survivor στειλτον εδω... απλο!οποτε οσους βρηκα τους εστειλα εκει γιατι να τους στειλω στην clinic? δεν ειδα πουθενα να μου λεει καποιο npc να το στειλω στην clinic οποτε gg εφοσον σκοτωσα με την μια την iosefka απο το passage απο forbidden woods.... δεν μπορεσα εννοειται να δω οτι μπορεις να της μιλησεις και πισω απο την πορτα για να στειλεις ατομα εκει. ασχετο αλλα την δευτερη φορα που επαιξα ηθελα να δω τι θα πει απο περιεργεια (ενω ηθελα το caryll rune που ριχνει) βαρεσα την πορτα της με R1 νομιζω 3-4 φορες,,, μετα η κυρια iosefka εξαφανιστηκε !!!!τελοςπαντων το πονηρο σημειο ομως για να παρεις το 3o cord απο το μωρο πρεπει να ψαξεις γιατι αυτη εφυγε απο το chapel εκει.,, αυτο μου πηρε αρκετη ωρα μπορω να πω αλλα ευτυχως το βρηκα..οποτε εβρισκα αυτα τα cords τα εκανα use χωρις να ξερω εννοειτε τι κανουν...ετσι μπορεσα και ειδα το true ending pure luck? ισως... αλλα πιστευω αν εξερευνησεις τα παντα και φας ωρες στους χαρτες νομιζω πως γινεται ετσι οπως τα περιεγραψααλλο ενα κουλο που μολις τωρα το εμαθα ειναι αυτο:To stop Adella from killing Arianna, simply remove Arianna's Blood Vial from your inventory if you have one and take Adella's Blood; if you have Adella's Blood in your inventory when you defeat Rom, Arianna won't be killed. Or just do not use Arianna's Blood Vial & she will still be safe.Τελος τα chalice δεν ειναι καθολου μα καθολου βαρετα....ισως επαναλαμβανομενα,, αλλα αν ο στοχος σου σε builds ειναι τα 100lvl χωρις να πας NG+ και κανεις chalices για τα weapons και τα cursed gems και τα invade σε αλλους τοτε ειναι απολαυση! Επισης εχω ξενερωσει που εχασα το Q me thn Eileen στην αρχη μου ψοφησε την βαραγα και αυτη μαζι με τον αλλον .Που να ηξερα τοτε τι παιζει .Αυτες τις μαλακιες να μην ειχε που ειναι μη αναστρεψιμες ... ναι στο πρωτο playthrough και εγω τα ιδια,,, αλλα αν θελεις να κανεις καποιο build ολα αυτα που σου δινει το game σαν options ειναι απιστευτα και δεν ειναι καθολου χαζομαρες
D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω να κλειδωσουν το DLC πισω απο ενα item που θα το εχει ενα 15-20% των παιχτων παντως. Να το κλειδώσουν σίγουρα όχι αλλά όλο και κάποια ενδιαφέρον χρήση θα έχει...
ADHD Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ενταξει το ξανακανεις ενα speedrun και το παιρνεις, δεν ειναι δυσκολο να κανεις 100-110 build ουτε βαρετο.
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιζει και μια καταπακτη που ειναι στο πατωμα κλειστη με αλυσιδα που χανεται μεσα στον τοιχο στο Byregnwerth sto ισογειο . Δεν ανοιγει τουλαχιστον μεχρι το σημειο που ειμαι εγω αλλα νομιζω παραμενει κλειστη και αργοτερα και φημολογειται πως και αυτη μπορει να αξιοποιηθει σε καποιο μελλοντικο DLC . 1
keropi Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μακάρι να βγει κανα DLC... πιστεύω ότι χρειάζεται τουλάχιστον αλλό ένα κόσμο-tombstone 1
Alex21121988 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιζει και μια καταπακτη που ειναι στο πατωμα κλειστη με αλυσιδα που χανεται μεσα στον τοιχο στο Byregnwerth sto ισογειο . Δεν ανοιγει τουλαχιστον μεχρι το σημειο που ειμαι εγω αλλα νομιζω παραμενει κλειστη και αργοτερα και φημολογειται πως και αυτη μπορει να αξιοποιηθει σε καποιο μελλοντικο DLC . Mπορεί και όχι. Υπάρχει και άλλη μια πόρτα στο game στο Cathedral Ward, μετά τον γίγαντα με την τεράστια σιδερένια μπάλα,(στις σκάλες κάτω), η οποία ήταν ένα shortcut για το Great Bridge στο central Yarnham και αφαιρέθηκε από ότι φαίνεται. Από ότι έχω διαβάσει ήταν στην alpha έκδοση. 'Ηταν και η μοναδική πόρτα που έλεγε ''closed''. 1
vag.patrick Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 λοιπον γυρισα πισω στην iosefska Επειδη εφαγα τον ρομ , η καργια καθοταν πανω σε ενα κρεβατι, την εφαγα με ενα hit και πηρα το thrid umbilical cord , το οποιο το πηρα επισης και απο το old abandoned workshop... να τα κρατησω και τα 2...???Πλεον εφτασα στην amygdala...
Alex21121988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 λοιπον γυρισα πισω στην iosefska Επειδη εφαγα τον ρομ , η καργια καθοταν πανω σε ενα κρεβατι, την εφαγα με ενα hit και πηρα το thrid umbilical cord , το οποιο το πηρα επισης και απο το old abandoned workshop... να τα κρατησω και τα 2...???Πλεον εφτασα στην amygdala... όταν Όταν συμπληρώσεις 3 τουλάχιστον από τα 4 cords και το Hunter's Dream έχει πάρει φωτιά, διάβασε wiki να δεις τι πρέπει να κάνεις για το True Ending. Να ξέρεις ότι σε αυτό το σημείο αν προχωρήσεις, δεν έχει γυρισμό, απλά τερματίζεις και πας αυτόματα σε NG+. Και εγώ εκεί το έχω αφήσει και κάνω μερικά chalice αφού και εγώ έχω 3 chords. 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Eθαψα και τον one reborn να προχωρησω ? Η' να παω να φαω και την ebrietta daughter of cosmos?
dimyok Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Προσεχτικα .... ανεβαινει η δυσκολια αρκετα στο plagued / undead δρακουλινι ebrietta .Λεγανε τι λειπει απο τα Souls α ναι dragon , βαλτου να ριχνει και laser beams και κομπλε . Βγαζεις τον one reborn για πλακα με την πρωτη αν εισαι lvled και μετας πας στο αλλο και σε @#$%^
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Προσεχτικα .... ανεβαινει η δυσκολια αρκετα στο plagued / undead δρακουλινι ebrietta .Λεγανε τι λειπει απο τα Souls α ναι dragon , βαλτου να ριχνει και laser beams και κομπλε . Βγαζεις τον one reborn για πλακα με την πρωτη αν εισαι lvled και μετας πας στο αλλο και σε @#$%^ Τον εβγαλα με την πρωτη τον reborn 80 lv eimai .
dimyok Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ok ,στοκαρε full molotovs για την τελικη phase , bolt / fire papper κτλ οτι μπορεις να ριξεις απο range πχ empty phantasm shells buff + 2 cannon shots . Stay behind it at all times and good luck 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα