Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρήκα short cut από την πρώτη λάμπα μέχρι το boss. Πχ, στην αρχή εκεί που είναι μαζεμένοι γύρω από την φωτιά καμία 8 άτομα, πως τα αποφεύγεις;

Aπό αυτά που γράφεις μάλλον δεν έχεις παίξεις κάποιο souls game γενικά, οπότε και το Bloodborne το νοιώθεις να φανταστώ κάπως ''ξένο''. Και εγώ πρώτη φορά έπιασα το συγκεκριμένο genre παιχνιδιών οπότε και εγώ σαν και εσένα ήμουν στην αρχή.

No map, χάνεις αρκετά, εμφανίζεται ξανά ότι έχεις σκοτώσει στον δρόμο σου, έχεις την τάση να νομίζεις ότι μπορείς να τα βάλεις με περισσότερο από έναν enemy και φυσικά ψοφάς. Αυτά πιστεύω ότι τα παθαίνει κάποιος που ασχολείται πρώτη φορά με τέτοιο game.

Όπως έχει γραφτεί πολλάκις (και από εμένα) καλό θα ήταν να πηγαίνεις προσεχτικά μαθαίνοντας και την περιοχή και τους εχθρούς. Εμφανίζονται πάντα στα ίδια σημεία οπότε σιγά σιγά μαθαίνεις απέξω που είναι- πόσοι είναι και πόσο επικίδυνοι για σένα είναι.

Μια συμβουλή. Γενικά στην αρχή να είσαι πολύ προσεχτικός και να προσπαθείς να κάνεις προσέγγιση one vs one. Για αυτό έχεις και τα pebbles. 

Ανέβασε και κανένα level. Στο central Yarnham πέρα από τους λύκους που πρέπει να αντιμετωπίσεις έναν έναν, τουλάχιστον για το level που είσαι τώρα, δεν αντιμετωπίζεις κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο.  

Συνήθως από σιγουριά/βιασύνη/υπερτίμηση των δυνατοτήτων του χαρακτήρα σου και επειδή έχουμε την τάση να παρασυρόμαστε, χάνουμε στο game. 

Να ψάχνεις shortcuts στις περιοχές, βοηθάνε πολύ όταν θέλεις να βρεθείς γρήγορα σε ένα boss ή npc που σε είχε θάψει προηγουμένως. 

Όσο αφορά το σημείο που λες εκεί στη φωτιά. Έναν έναν θέλει και προσοχή στους τύπους με τα rifles. 

Το boss  πάνω στο bridge έιναι optional όπως και πολλά άλλα, μπορείς να το αντιμετωπίσεις και αργότερα. Bέβαια όταν τρως οποιοδήποτε boss θα έχεις lamp πλέον εκεί.

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο αφορά το σημείο που λες εκεί στη φωτιά. Έναν έναν θέλει και προσοχή στους τύπους με τα rifles. 

ή και όλους μαζί :P

Πλάκα κάνω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να πάρεις τον χρόνο σου. αφού μπορείς να ανεβάσεις lvl τώρα, φαρμαρε να ανεβάσεις κανα lvl και μετά ψάξε λίγο τις περιοχές. Ή κάνε και τα 2 μαζί αν μπορείς. Μετά πήγαινε και στο boss.

Το πιο σημαντικό, τουλάχιστον για μένα είναι να βλέπεις τους κινδύνους της περιοχής και να σκέφτεσαι τρόπους να τους αντιμετωπίσεις. Ακούγεται λογικό αυτό αλλά στην πράξη είναι κάπως δύσκολο οταν ξεκινάς με αυτή τη σειρά.

Αν το κάνεις αυτό, μετά για το κάθε σημείο του χάρτη, βρίσκεις τις πατέντες σου και είσαι άρχοντας

Δημοσ.

Στο NG++ με max ολα τα stats και gear ακομα και αυτα τα ταπεινα αρχικα mobs σε κανουν 2 shot  και  τα boss ειναι 10 φορες ποιο επιθετικα και γρηγορα .  Ειναι τελειως μαζοχες αυτοι οι ιαπωνες  :shock: .

Δημοσ.

Στο NG++ με max ολα τα stats και gear ακομα και αυτα τα ταπεινα αρχικα mobs σε κανουν 2 shot  και  τα boss ειναι 10 φορες ποιο επιθετικα και γρηγορα .  Ειναι τελειως μαζοχες αυτοι οι ιαπωνες  :shock: .

Ετσι πρεπει! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εφαγα και το rom  the spider.Τωρα ειμαι η φαση που μαζευω τα cords  apo iosefska clinic to θεμα ειναι  οτι την Arriana την εχω στειλει εκει   θα ειναι εκει το μωρο της να γινω Ηρωδης η' πρεπει να παω πιο μετα ?

Για την iosefska δεν παζει θεμα την τρωω και τωρα το ξερω . 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

3 cords χρειαζεσαι συνολικα υπαρχουν 4 . Μολις αλλαξει το moon ολοκληρωνε  ολα ta sidequests δεν ξερω αν μενουν oi npcs πιο μετα εγω τους βρηκα dead.

http://www.gosunoob.com/bloodborne/one-third-of-umbilical-cord-locations/

Oποιον npc στειλεις εκει εχει κακο τελος :cry:

http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30njwy/viola_survivors_and_you_a_psa_spoilers_minor_ones/

Δημοσ.

3 cords χρειαζεσαι συνολικα υπαρχουν 4 . Μολις αλλαξει το moon ολοκληρωνε  ολα ta sidequests δεν ξερω αν μενουν oi npcs πιο μετα εγω τους βρηκα dead.

http://www.gosunoob.com/bloodborne/one-third-of-umbilical-cord-locations/

Oποιον npc στειλεις εκει εχει κακο τελος :cry:

http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30njwy/viola_survivors_and_you_a_psa_spoilers_minor_ones/

Δεν νομιζω πως ψοφανε στο clinic αν δεν εχεις παει πριν σκοτωσεις το rom .Aν πας μετα τον rom  πρεπει να ειναι ζωντανοι αν δεν ειναι η Αρριανα θα του κανω μηνυση για σπαταληση χρονου :P

Δημοσ.

εγω παλι απο χαζομαρα δε πηγα ποτε στην iosefska...εφτασα ηδη στο yahargul γμτ...υπαρχει γυρισμος???εχει ουσια ρε παιδια?

Δημοσ.

εγω παλι απο χαζομαρα δε πηγα ποτε στην iosefska...εφτασα ηδη στο yahargul γμτ...υπαρχει γυρισμος???εχει ουσια ρε παιδια?

μπορεις να πας και τωρα αν θες ,το νοημα  ειναι να  παρει τα cords για το true ending νομιζω  αλλα και για το loot whore  της υποθεσης.

Δημοσ.

Την Ariana όλοι σχεδόν την χάνουν ή πολλά άτομα χάνουν το cord επειδή μπήκαν στο clinic και σκότωσαν την Iosefka πριν την ώρα της.

Δεν τα χρειάζεσαι όλα ούτως ή άλλως. 3/4 θέλεις. Πάλι καλά να λες γιατί τα δύο όπως ανέφερα τα χάνεις για πλάκα.

Βέβαια χωρίς να έχεις διαβάσει κάποιο Wiki, και με το description στο game, είναι σχεδον αδύνατο να φανταστείς τι πρέπει να κάνεις με αυτά, οπότε μπορεί κάποιος να τα καταναλώσει πριν την ώρα τους για insight ή να μην τα χρησιμοποιήσει καν στο playthrough του, μιας που δεν μιλάμε για κλειδιά αλλά για items.

• Like 1
Δημοσ.

Eπιβεβαιωνω πως η πουτανα ( κυριολεκτικα και μεταφορικα ) Arianna και το μωρο της δεν βρεθηκε στο iosefska clinic  μονο αφου εφαγαενα mob πεταξε τα παπουτσια της  .Βρηκα την iosefska  ταβλα σε ενα τραπεζι και την εφαγα  παιρνοντας το cord .Kαπου στην wiki διαβασα πως αν εχεις στειλει  την Αριαννα στην κλινικη  πρεπει να πας αφου φας το Micolash αλλα το κοβω να μην ισχυει θα το τσεκαρω ομως μολις τον φαω .

Δημοσ.

Η Arianna aka *ουτάνα είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση να τις πάρεις το cord. Πρέπει να την στείλεις στο Chapel ή να μην την στείλεις καθόλου αν δεν κάνω λάθος και μετά πάει κάπου και γεννάει (νομίζω στο Tomb of Oedon) όπου πας και παίρνεις το cord. Υπάρχει ολόκληρο Wiki εξάλλου για το Bloodborne, όποιος θέλει ανατρέχει εκεί να δει τι πρέπει να κάνει ακριβώς και πότε. Εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις μόνος σου χωρίς να το γνωρίζεις ή να μην το έχεις διαβάσει.

Στην κλινική αν την στείλεις πάντως έχει σίγουρο θάνατο καθώς η Iosefka όποιον/όποια και να στείλεις τους κάνει πειράματα και τελικά πεθαίνουν.

Στο Chapel αν τους στείλεις με έναν κακό συνδυασμό μπορεί και να πεθάνουν όλοι οι survivors. Έχει πολλά ενδεχόμενα.

Το θύμα πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η Arianna xD.

2 από τα 4 cords θέλουν Wiki οπωσδήποτε, αλλιώς δεν τα βρίσκεις, εκτός από pure luck.

• Like 1
Δημοσ.

Η Arianna aka *ουτάνα είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση να τις πάρεις το cord. Πρέπει να την στείλεις στο Chapel ή να μην την στείλεις καθόλου αν δεν κάνω λάθος και μετά πάει κάπου και γεννάει (νομίζω στο Tomb of Oedon) όπου πας και παίρνεις το cord. Υπάρχει ολόκληρο Wiki εξάλλου για το Bloodborne, όποιος θέλει ανατρέχει εκεί να δει τι πρέπει να κάνει ακριβώς και πότε. Εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις μόνος σου χωρίς να το γνωρίζεις ή να μην το έχεις διαβάσει.

Στην κλινική αν την στείλεις πάντως έχει σίγουρο θάνατο καθώς η Iosefka όποιον/όποια και να στείλεις , τους κάνει πειράματα και τελικά πεθαίνουν.

Στο Chapel αν τους στείλεις με έναν κακό συνδυασμό μπορεί και να πεθάνουν όλοι οι survivors. Έχει πολλά ενδεχόμενα.

Το θύμα πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η Arianna xD.

2 από τα 4 cords θέλουν Wiki οπωσδήποτε, αλλιώς δεν τα βρίσκεις, εκτός από pure lack.

Ισχυουν  αυτα που λες αν δεν διαβασεiς oi  πιθανοτητες να τα πετυχεις ειναι οσες να σου κατσει το joker.Δεν υπαρχει προβλημα ομως καθως  χρειαζονται 3 cords ευτυχως  και εχω ηδη τα 2.

Το τριτο πεφτει απο ενα boss  οποτε το εχω εξασφαλισμενο . 

Δημοσ.

Ισχυουν  αυτα που λες αν δεν διαβασεiς oi  πιθανοτητες να τα πετυχεις ειναι οσες να σου κατσει το joker.Δεν υπαρχει προβλημα ομως καθως  χρειαζονται 3 cords ευτυχως  και εχω ηδη τα 2.

Το τριτο πεφτει απο ενα boss  οποτε το εχω εξασφαλισμενο . 

Σίγουρα έχεις διαβάσει και που τα χρησιμοποιείς, οπότε you are good to go. Chalice έχεις αρχίσει να κάνεις; Αν όχι άρχισε. Μετά θα σου φανούν πολύ βαρετά, για αυτό σου προτείνω να κάνεις μερικά πριν το τερματίσεις.

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα chalice σκεφτομουν και  εγω σε αυτο το σημειο να τα ξεκινησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...