Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα εχθες με το ps4 και δεν μου κρατάει τα save.Απο οτι διάβασα θέλει να βάλω το patch πρώτα.Παω να μπω στο psn και μου ζητάει verify account.Παταω verify και η σελίδα τους ειναι κατω.Μπραβο ρε σονυ με τα ωραια σου service που θες και sub για το online.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι κάνεις λάθος. Δεν είναι κάτω το psn, όλη μέρα χτες έπαιζα.

Τα saves δεν έχουν να κανουν με το patch του game. Και α-patch-ριστο να είναι, τα saves γίνονται κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είπα οτι ειναι κατω το psn αλλα το Sony network account.Το παιχνίδι το εχω κανει 2 δυο φορες install και λέει install incomplete.Λαθος είχα γράψει για το psn αλλα η σελίδα με τα account εχει προβλημα.Ρε παιδια,ποσά giga κανει install στο game?Γιατι εμενα γράφει 27 mb οτι έκανε install.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω αυτούς που το τελειώσανε το παιχνίδι σχετικά με την τελευταία μάχη που σε πετάει αυτόματα στο NG+ , αυτή είναι όταν

πιάνει φωτιά στο Hunter's Dream και η κούκλα σου λέει να πας να βρεις τον Gehrman;

δε θέλω να πάω NG+ χωρίς λίγο co-op ακόμα αλλά με τρώει η περιέργεια να συνεχίσω  :lol:

@gildo

το παχνίδι πιάνει 29,92GB στο δίσκο και το update είναι 2,9GB κάτι τέτοιο

Δημοσ.

^Αν πας στο great tree στο hunter's dream, εκεί δηλαδή που σου λέει η κούκλα, καταλήγεις στο τελευταίο ή προτελευταίο boss του game ανάλογα με το τι θα επιλέξεις και τι έχεις μαζέψει από Umbilical cords.

Aν θέλεις να κανεις οτιδήποτε άλλο πριν το τερματίσεις μην πας στο boss γιατί μετά ξεκινάς αυτόματα στο NG+

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια.Το έκανα τριτη φορά install και τελικα δούλεψαν τα saves.

Δημοσ.

Πλάκα έχει που ένας γράφει μια ερώτηση σε σπόιλερ και οι απαντήσεις από κάτω είναι τίγκα στο σπόιλερ και αέρα πατέρα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορούμε να γράφουμε όλη την ώρα έτσι. Θα γεμίσει το topic με spoiler tags.

Εξάλλου οτι έχει αναφερθεί από μένα στα σχόλια μου είναι αρκετά γενικό και δεν μαρτυρά και πολλά πάρα μόνο αν τα έχει συναντήσει κάποιος στο game.

Θα πω και κάτι άλλο και δεν πάει απαραίτητα στο παραπάνω μέλος, όπου διακριτικά διαμαρτυρήθηκε, αλλά γενικά με όλο αυτό που γίνεται σε κάθε topic.

Λέμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός game, πετάγεται ο ένας και λέει να πούμε για το game-λέμε για το game και πετάγεται ο άλλος και μας λέει να μην σποιλαρουμε.(κατά την δική του κρίση)

Αποφασίστε και πείτε μας να ξέρουμε τι θα γράφουμε και πως, και το κλείνω εδώ...

Υπάρχει και το ignore φυσικά, όπως και για το δικό μου σχόλιο που μόλις γράφτηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, δεν διαμαρτυρήθηκα, έχω δει το τέλος του παιχνιδιού, απλά μου φάνηκε αστείο και το είπα. Δεν ήθελα να στην πω ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Για πείτε μου και εμένα κάτι. Δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο είδος και εκνευριζομαι.

Μετά από μια πολλές προσπάθειες έφτασα στο πρώτο boss, και έχασα. Τώρα, πως συνεχίζεται εσείς; Ξανά σφαξιμο όλων, τρέξιμο απο κάποιο πιο σύντομο δρόμο για εκεί ή κάτι άλλο;

Έχει διαφορά μονοπάτια που θέλω να εξερευνησω (πχ μέσα από το σπίτι, κάτω με τα ποντίκια κτλ) , αλλά όλη την διαδρομή μέχρι το boss σφαζοντας και το boss, δεν βλέπω να το έχω, χωρίς να χάσω.

Δημοσ.

^ πρέπει να εξευρενήσεις και για να πάρεις echoes για level up αλλά και για να ανοίξεις shortcuts για τα boss και πας κατ'ευθείαν... το σπίτι που αναφέρεις είναι shortcut IIRC

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βρήκα short cut από την πρώτη λάμπα μέχρι το boss. Πχ, στην αρχή εκεί που είναι μαζεμένοι γύρω από την φωτιά καμία 8 άτομα, πως τα αποφεύγεις;

Δημοσ.

Για πείτε μου και εμένα κάτι. Δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο είδος και εκνευριζομαι.

Μετά από μια πολλές προσπάθειες έφτασα στο πρώτο boss, και έχασα. Τώρα, πως συνεχίζεται εσείς; Ξανά σφαξιμο όλων, τρέξιμο απο κάποιο πιο σύντομο δρόμο για εκεί ή κάτι άλλο;

Έχει διαφορά μονοπάτια που θέλω να εξερευνησω (πχ μέσα από το σπίτι, κάτω με τα ποντίκια κτλ) , αλλά όλη την διαδρομή μέχρι το boss σφαζοντας και το boss, δεν βλέπω να το έχω, χωρίς να χάσω.

Εφόσον έφτασες μέχρι το πρώτο boss, πήρες το πρώτο σου insight και η κούκλα στο Hunter's Dream έχει ζωντανέψει. Ξεκίνα λοιπόν να μαζεύεις blood echoes για level up και μολις δεις ότι βγάζεις τους απλούς εχθρούς με δυο-τρία χτυπήματα, ξανάδοκιμάζεις το boss.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...