Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω και 100 να ζητηγαν θα τα εδινα ,   εδω πηγαν και   εδωσαν    70  ευρω για κατι μπουρδες τυπου destiny kai watch dogs πλακα κανουμε?

• Like 2
Δημοσ.

45 used . Eδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε να φαμε αυριο τι 100 λετε ?? Εξαλου ολα τα παιδακια τα γυριζουν πισω γιατι δεν ειναι για ραμπο και παιρνουν τιποτα Hardline :-D

Δημοσ.

Εγω και 100 να ζητηγαν θα τα εδινα ,   εδω πηγαν και   εδωσαν    70  ευρω για κατι μπουρδες τυπου destiny kai watch dogs πλακα κανουμε?

δλδ έκαναν αυτοί μλκια, να πάμε να κάνουμε και εμείς  :-D ...πολύ φτωχή έκδοση για collectors

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεται κανένα online shop με μεταχειρισμένα; Γενικά δε το βλέπω να παίζει πολύ στις αγγελίες αυτό το παιχνίδι και όσες φορές το πετύχω είναι αργά..

Δημοσ.

Δευτερα πρωι το ειδα στο public αλλα ειναι και μαπα /αναξιοπιστοι μπορει να κανουν μια βδομαδα να το στειλουν η να φας και ακυρο.

Για να παρω collectors edition full price θα πρεπει να εχει και Blades of Mercy μαζι ...

Δημοσ.

Γενικά δε το βλέπω να παίζει πολύ στις αγγελίες αυτό το παιχνίδι και όσες φορές το πετύχω είναι αργά..

προκειται να βγει τουλάχιστον 1 dlc για το παιχνιδι,προσωπικά γι'αυτο το κραταω

Δημοσ.

Aς απαντησει οποιος γνωριζει σε spoiler για να μην ξενερωσουμε και κανεναν:

Aν φαω to darkbeast paarl sto Hypogean Gaol θα συνεχισω να εχω προσβαση σε αυτη την περιοχη μεσω lamp η' θα κλεισει ?

Δημοσ.

^

Θα κλείσει ΑΛΛΑ μετά θα αποκτήσεις πάλι πρόσβαση - απλά όχι απο την λάμπα αυτή γιατί θα είναι κατεστραμένη

• Like 1
Δημοσ.

Θα κλείσει ?! . Καλυτερα να τελειωσεις ολη την περιοχη σε  1 run γιατι μετα θα ζοριστεις πολυ . Darkbeast paarl αν θυμαμαι καλα ξεκλειδωνει το Bolt paper στο insight shop , ειναι  optional boss χωρις κανενα σημαντικο drop.

Δημοσ.

Και εγώ το έχασα αυτό το lamp την πρώτη φορά που πάτησα πόδι στην περιοχή, αφου δεν πρόσεξα και πήδηξα από εκείνο το σημείο προς το darkbeast. Πιο μετά, όπως ήδη αναφέρθηκε, ξαναπηγαινεις στην περιοχή αυτή όπου έχει και άλλα enemies και το lamp το συγκεκριμένο είναι κατεστραμμένο είτε το είχες ενεργοποιήσει την πρώτη φορά που είχες πάει είτε όχι.

Δημοσ.

απαξ και πας εκει και φας το optional δεν υπαρχει λογος να εισαι εκει...Μονο αν θες να φαρμαρεις για blood echoes...

Δημοσ.

οι snatchers δινουν twin shards και καμποσα blood echoes(οπως και τα γουρουνια), ειναι εξαιρετικο σημειο για farming mid game...καθαριζεις 20000 σε πολυ λιγο χρονο...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα περιεργο bug . Ta caryll runes effect στα oath runes δεν φαινονται ...  Πρωτα πηρα το Hunters Covenant τιποτα ..

τωρα εβαλα το  Vileblood Covenant παλι τιποτα στο status bar στο 4ο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...