ultralisk Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 το ότι είναι παιχνιδάρα είναι...το αν αξίζει 100+ ευρώ αυτή η collectors με την καμία όμως 1
vag.patrick Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ναι ρε παιδια ποιο κατοσταρικο.....ειμαστε καλα???ειπαμε.....το παιχνιδι αξιζει τα 69 αλλα μεχρι εκει
Fotis13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εγω και 100 να ζητηγαν θα τα εδινα , εδω πηγαν και εδωσαν 70 ευρω για κατι μπουρδες τυπου destiny kai watch dogs πλακα κανουμε? 2
dimyok Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 45 used . Eδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε να φαμε αυριο τι 100 λετε ?? Εξαλου ολα τα παιδακια τα γυριζουν πισω γιατι δεν ειναι για ραμπο και παιρνουν τιποτα Hardline
ultralisk Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εγω και 100 να ζητηγαν θα τα εδινα , εδω πηγαν και εδωσαν 70 ευρω για κατι μπουρδες τυπου destiny kai watch dogs πλακα κανουμε? δλδ έκαναν αυτοί μλκια, να πάμε να κάνουμε και εμείς ...πολύ φτωχή έκδοση για collectors
gRim Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μήπως γνωρίζεται κανένα online shop με μεταχειρισμένα; Γενικά δε το βλέπω να παίζει πολύ στις αγγελίες αυτό το παιχνίδι και όσες φορές το πετύχω είναι αργά..
dimyok Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δευτερα πρωι το ειδα στο public αλλα ειναι και μαπα /αναξιοπιστοι μπορει να κανουν μια βδομαδα να το στειλουν η να φας και ακυρο. Για να παρω collectors edition full price θα πρεπει να εχει και Blades of Mercy μαζι ...
mitsos326 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γενικά δε το βλέπω να παίζει πολύ στις αγγελίες αυτό το παιχνίδι και όσες φορές το πετύχω είναι αργά.. προκειται να βγει τουλάχιστον 1 dlc για το παιχνιδι,προσωπικά γι'αυτο το κραταω
Fotis13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Aς απαντησει οποιος γνωριζει σε spoiler για να μην ξενερωσουμε και κανεναν: Aν φαω to darkbeast paarl sto Hypogean Gaol θα συνεχισω να εχω προσβαση σε αυτη την περιοχη μεσω lamp η' θα κλεισει ?
keropi Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ^ Θα κλείσει ΑΛΛΑ μετά θα αποκτήσεις πάλι πρόσβαση - απλά όχι απο την λάμπα αυτή γιατί θα είναι κατεστραμένη 1
dimyok Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα κλείσει ?! . Καλυτερα να τελειωσεις ολη την περιοχη σε 1 run γιατι μετα θα ζοριστεις πολυ . Darkbeast paarl αν θυμαμαι καλα ξεκλειδωνει το Bolt paper στο insight shop , ειναι optional boss χωρις κανενα σημαντικο drop.
Alex21121988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και εγώ το έχασα αυτό το lamp την πρώτη φορά που πάτησα πόδι στην περιοχή, αφου δεν πρόσεξα και πήδηξα από εκείνο το σημείο προς το darkbeast. Πιο μετά, όπως ήδη αναφέρθηκε, ξαναπηγαινεις στην περιοχή αυτή όπου έχει και άλλα enemies και το lamp το συγκεκριμένο είναι κατεστραμμένο είτε το είχες ενεργοποιήσει την πρώτη φορά που είχες πάει είτε όχι.
vag.patrick Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 απαξ και πας εκει και φας το optional δεν υπαρχει λογος να εισαι εκει...Μονο αν θες να φαρμαρεις για blood echoes...
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 οι snatchers δινουν twin shards και καμποσα blood echoes(οπως και τα γουρουνια), ειναι εξαιρετικο σημειο για farming mid game...καθαριζεις 20000 σε πολυ λιγο χρονο... 1
dimyok Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχω ενα περιεργο bug . Ta caryll runes effect στα oath runes δεν φαινονται ... Πρωτα πηρα το Hunters Covenant τιποτα .. τωρα εβαλα το Vileblood Covenant παλι τιποτα στο status bar στο 4ο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα