Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Οκ εχω το saw cleaver γιατι δεν μπορω να βαλω τριτο blood gem ? Imprint mexri 2 εχω τι πρεπει να κανω για το τριτο ?
Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 fortify +5 και πανω.... ΑΗΑ ,ευχαριστω den to ηξερα το εχω +4 atm .
Alex21121988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 μεσα στα dungeons υπάρχουν πολύ καλυτερα gems,caryll runes με +20% Max Stamina,+15% Max Hp,Blood Rocks και πολλά άλλα.Αν δεν σε ενδιαφερει ομως γενικα το pvp και θελεις απλα να τελειωσεις το game μια φορα,ναι οντως τα παραπάνω ισως να μην έχουν νοημα Μάλλον θα μπω να τα κάνω αφού με ενδιαφέρει το beast claw και μόνο από εκεί μπορώ να το βρω. Νόμιζα ότι blood rock βρίσκεις ένα ανά playthrough. Αφού βρίσκεις και στα dungeon θέλω να πάω τουλάχιστον ένα ακόμη όπλο μου +10.
ADHD Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μάλλον θα μπω να τα κάνω αφού με ενδιαφέρει το beast claw και μόνο από εκεί μπορώ να το βρω. Νόμιζα ότι blood rock βρίσκεις ένα ανά playthrough. Αφού βρίσκεις και στα dungeon θέλω να πάω τουλάχιστον ένα ακόμη όπλο μου +10. Πηγαινε στο μεγαλο thread του gamefaqs/reddit με τα shared chalice και βρες οτι θες, δεν θα παρει πολυ χρονο. Για αυτο ειναι καπως απογοήτευση διοτι με αυτο το συστημα μειωνεις το grind στο ελαχιστο.
Daemonos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα το ξεκινήσω από την αρχή παίδες, από το 0 με build αυτή τη φορά για bloodtinge damage! Chikage φανταστικό όπλο!!!
Alex21121988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πηγαινε στο μεγαλο thread του gamefaqs/reddit με τα shared chalice και βρες οτι θες, δεν θα παρει πολυ χρονο. Για αυτο ειναι καπως απογοήτευση διοτι με αυτο το συστημα μειωνεις το grind στο ελαχιστο. Δεν θέλω να τελειώσω το game ακόμα οπότε θα πάω με τον ''τίμιο'' τρόπο στα chalice για να το βρω. Δεν με πειράζει το grinding στο συγκεκριμένο game. Θα το ξεκινήσω από την αρχή παίδες, από το 0 με build αυτή τη φορά για bloodtinge damage! Chikage φανταστικό όπλο!!! Το chikage με είχε απογοητεύσει αλλά ήταν λογικό να μην έχει καλό dmg σε μένα, αφού είχα αφήσει το Bloodtinge στο 15 μαζί με το Arcane ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι στο 30+. Θα το σκεφτώ και εγώ αν θα κάνω δεύτερο playthrough με arcane/bloodtinge build. 2
ADHD Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τιμιος τροπος ειναι και αυτος, μερικα πραγματα δεν γινεται να τα βρεις εκτος αν εχεις απειρα materials και παιξεις ξερω γω 100 dungeons, το beast claw που λες ειναι fixed το location νομιζω. Την πρωτη φορα που θα τα κανεις οκ, μετα αναγκαστικα αν θες κατι χρησιμοποιεις shared chalice γιατι αλλιως παιζει να χαλασεις materials και να μην παρεις απολυτως τιποτα στην κυριολεξια.
Daemonos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να τελειώσω το game ακόμα οπότε θα πάω με τον ''τίμιο'' τρόπο στα chalice για να το βρω. Δεν με πειράζει το grinding στο συγκεκριμένο game. Το chikage με είχε απογοητεύσει αλλά ήταν λογικό να μην έχει καλό dmg σε μένα, αφού είχα αφήσει το Bloodtinge στο 15 μαζί με το Arcane ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι στο 30+. Θα το σκεφτώ και εγώ αν θα κάνω δεύτερο playthrough με arcane/bloodtinge build. Ναί, μιλάω για 40'αρι bloodtinge!
ADHD Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 50 bloodtinge/25skill και level 10 ειναι beast το chickage, βγαζει τρελο dmg και εχει και ωραιο moveset.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Η collector's edition ποσα χρηματα πιστευετε οτι αξιζει να αγοραστει?
Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Η collector's edition ποσα χρηματα πιστευετε οτι αξιζει να αγοραστει? Οσο βγηκε sta 68 ,αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω λογω της παιχνιδαρας .
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Οσο βγηκε sta 68 ,αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω λογω της παιχνιδαρας . Στο Σκρουτζ την εχει μονο 1 καταστημα στα 109€. Υπηρξε τιμη στα 68? Η αξια της μπορει αργοτερα να αυξηθει?Η να μειωθει? Τα τεμαχια της ειναι περιορισμενα και καποια στιγμη σταματουν να βγαινουν? Ποσο την ειχες παρει απο Public?
Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Στο Σκρουτζ την εχει μονο 1 καταστημα στα 109€. Υπηρξε τιμη στα 68? Η αξια της μπορει αργοτερα να αυξηθει?Η να μειωθει? Τα τεμαχια της ειναι περιορισμενα και καποια στιγμη σταματουν να βγαινουν? Ποσο την ειχες παρει απο Public? 68,99 την ειχα παρει απο τα public με προπαραγγελια 2 μηνες πριν περιπου .Τωρα φανταζομαι παιζει αυτη η τιμη λογω ελειψης της συγκεκριμενης εκδοσης .
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 68,99 την ειχα παρει απο τα public με προπαραγγελια 2 μηνες πριν περιπου .Τωρα φανταζομαι παιζει αυτη η τιμη λογω ελειψης της συγκεκριμενης εκδοσης . Οποτε και ως μεταχειρισμενη σε αυτη την τιμη αξιζει πιστευω... Εκτος και αν ξαναβγει σε αυτη την τιμη που χλωμο το κοβω. 3 τεμαχια ειναι,cd,Art book και steel book?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα