zeke Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Για τον φίλο που λέει οτι καλύτερα το παιχνίδι που τρέχει στα 30 και οχι στα 60 γιατι θα ηταν σα να επαιζε Mortal Kombat δε ξέρω τι να του πω.Καλυτερα τοτε το Mortal Kombat να έτρεχε στα 30 για να μοιάζει στο bloodborn.Θα πρέπει να σταματήσει το καρκινωμα των 30 άμεσα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι τα 60 θα τπυ έδιναν αλλον αέρα. το mk ειναι arcade fighting game με unreal engine μεσα,,, ειναι υποχρεωτικο να σου τρεχει στα 60 εκει,, αλλα στο bloodborne ποιος ο λογος που το θες στα 60? ναι εχει καποια θεματα με τα frame drops αλλα δεν ειναι τοοσο τραγικα σε φαση δεν παιζω επειδη δεν βλεπω 60φπς... ελεος 1
metallica 13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 και εγω μετα απο 100 ωρες στο παιχνιδι δεν μπορω να πω οτι το frame rate ηταν προβλημα...ναι σε καποιες φασεις επεσε και ειδκα σε chalice dungeons αλλα οκ δεν επηρεαστηκε η εμπειρια μου αρνητικα σε καμια φαση! το αρνητικο για μενα του bloodborne ειναι τα chalice dungeons που ενω σαν ιδεα ειναι πολυ ωραια και κολλανε και στο lore του παιχνιδιου η υλοποιηση ειναι καπως προχειρη..η δομη ειναι εντελως ιδια τα bosses επαναλαμβανονται και γενικα η ανταμοιβη θα μπορουσε να ειναι καλυτερη..οκ βρισκεις καποια πραγματα αλλα δεν ειναι και σπουδαια...μου αρεσε που τουλαχιστον ειχε εντελως διαφορετικα mobakia απο οτι το κυριως παιχνιδι..αυτο ηταν κατι θετικο! 2
zeke Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 το αρνητικο για μενα του bloodborne ειναι τα chalice dungeons που ενω σαν ιδεα ειναι πολυ ωραια και κολλανε και στο lore του παιχνιδιου η υλοποιηση ειναι καπως προχειρη..η δομη ειναι εντελως ιδια τα bosses επαναλαμβανονται και γενικα η ανταμοιβη θα μπορουσε να ειναι καλυτερη..οκ βρισκεις καποια πραγματα αλλα δεν ειναι και σπουδαια...μου αρεσε που τουλαχιστον ειχε εντελως διαφορετικα mobakia απο οτι το κυριως παιχνιδι..αυτο ηταν κατι θετικο! check Εδω μεσω community κανουν share τα Root chalices https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k4GzUMm4-PdLK_mzkMpEdb7cOf5_mdV15tR9G0w2mbA/htmlview?pli=1&sle=true#gid=1465800775 2
DJ_HAWK Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ευχαριστω πολύ παιδιά το προσπαθούσα αλλά δεν τον είχα και για να μην με πιάσει απελπισία μπήκα ON line βαρεσα καμπανάκι και κάποια στιγμή σκάει ένα παλικάρι μπαίνουμε μέσα και με 2/3 hit με τσεκούρι τον έστειλε ούτε πρόλαβε να κλασει με το που έγινε λύκος ίσα που τον είδα.... Εγώ παίζω με το σπαθί/σφυρί το όπλο που πετάει 2 σφαίρες τα +2 και το όπλο +1 Και εχω ανεβάσει περισσότερο το str στο 16 για να βάλω το όπλο έχω βάλει λίγο στην ζωή και τώρα πιστεύω ότι το καλύτερο είναι στην σταμινα για να μην σταματάω να βαράω αλλά με προβλημάτισε που είπατε να βάζω στο str για να βαράει πιο δυνατά γ αυτό σας έγραψα και τα όπλα που έχει να με καθοδηγησεται.
dimyok Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Hunters Axe +10 με runes πρεπει να ειχε . Stamina > Vitality > Str > Skill δοκιμασε τετοιο build αλλα δες και κανενα οδηγο στο tube The Bloodborne Guide to Father Gascoigne VaatiVidya εχει φοβερη αφηγηση .
Alex21121988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ευχαριστω πολύ παιδιά το προσπαθούσα αλλά δεν τον είχα και για να μην με πιάσει απελπισία μπήκα ON line βαρεσα καμπανάκι και κάποια στιγμή σκάει ένα παλικάρι μπαίνουμε μέσα και με 2/3 hit με τσεκούρι τον έστειλε ούτε πρόλαβε να κλασει με το που έγινε λύκος ίσα που τον είδα.... Εγώ παίζω με το σπαθί/σφυρί το όπλο που πετάει 2 σφαίρες τα +2 και το όπλο +1 Και εχω ανεβάσει περισσότερο το str στο 16 για να βάλω το όπλο έχω βάλει λίγο στην ζωή και τώρα πιστεύω ότι το καλύτερο είναι στην σταμινα για να μην σταματάω να βαράω αλλά με προβλημάτισε που είπατε να βάζω στο str για να βαράει πιο δυνατά γ αυτό σας έγραψα και τα όπλα που έχει να με καθοδηγησεται. Και εγώ να ερχόμουν με το cleaver +9 στα 95lvl, φου θα τον έκανα και θα ψοφάγε ο Gascoigne. Θέλει να πάρεις μερικά level πριν πας εκεί να βάλεις και μερικά blood shards στο main weapon και φεύγει εύκολα ο κύριος. Ο άλλος που ήρθε προφανώς και θα ήταν παραπάνω level για τo boss.
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 αν ο άλλος έχει +10 όπλο που σημαίνει και υψηλά level, δεν μπορεί να κάνει co op στον Cascoigne που οι περισσότεροι που τον πολεμάνε πρώτη φορά είναι 15-25 level
Alex21121988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 αν ο άλλος έχει +10 όπλο που σημαίνει και υψηλά level, δεν μπορεί να κάνει co op στον Cascoigne που οι περισσότεροι που τον πολεμάνε πρώτη φορά είναι 15-25 level Πάει ανάλογα με το level στο co op ε; Σωστό. Ε θα ήταν ζαβολιά να μπορούσες να φωνάξεις τον superman φίλο σου να ρίξει μια στο boss και να φύγει άκλαυτο. Δηλαδή για να βοηθήσω κάποιον πρέπει να είμαι κοντά στα level του; Ποια είναι η μέγιστη διαφορά περίπου που πρέπει να έχω για να μπορώ να κάνω co op;
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 είχαν βγάλει μια "φόρμουλα"...+/- 10 level + 10% του συνολικού http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Summon+Range+Calculator
red1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Aυτον τον πστ τον vaatividya....θελω να τον χτυπήσω αλύπητα μέχρι να ανεβάσω lvl... Kαργα-ψευτικος, ηλίθια, smug τροποποιημένη και αυτάρεσκη φωνή/περιγραφή - τον φαντάζομαι τον μαγκα μπροστά απο καθρέπτη να κανει πρόβες λέγοντας στον εαυτό του "ποσο cool ακουγομαι τωρα, ποοοοσο ο πστς !11!"Εριστικός τελείως όμως, φτιαχτό οσο εκει που δεν πάει, η στίξη, ο τόνος και η προφορά της ομιλιας του με κάνει να θελω να κανω κακο σε νεαρές παρθένες, φορ ριαλ... Πιο fake και απο τον αλλο τον φανταστικό τον pewdiepie, το ιδιο εκνευριστικός...Γανώ το geekdom μου μέσα δηλαδηςςςς 3
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Aυτον τον πστ τον vaatividya....θελω να τον χτυπήσω αλύπητα μέχρι να ανεβάσω lvl... Kαργα-ψευτικος, ηλίθια, smug τροποποιημένη και αυτάρεσκη φωνή/περιγραφή - τον φαντάζομαι τον μαγκα μπροστά απο καθρέπτη να κανει πρόβες λέγοντας στον εαυτό του "ποσο cool ακουγομαι τωρα, ποοοοσο ο πστς !11!" Εριστικός τελείως όμως, φτιαχτό οσο εκει που δεν πάει, η στίξη, ο τόνος και η προφορά της ομιλιας του με κάνει να θελω να κανω κακο σε νεαρές παρθένες, φορ ριαλ... Πιο fake και απο τον αλλο τον φανταστικό τον pewdiepie, το ιδιο εκνευριστικός... Γανώ το geekdom μου μέσα δηλαδηςςςς spammaro likes αλλά μπορώ μόνο ένα
vag.patrick Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ειναι δυνατον να βλεπεις τον καθυστερημενο τον σουηδο να παιζει bloodborne οταν στο προηγουμενο βιντεο επαιζει pee simulator?? Να μαθω διευθυνση να του στειλω c4 του μλκα...
tidus666 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλά γτπ τελείως ο Βάατι αλλά όπου να 'ναι θα καταργήσει τελείως την αϋπνία, so... χρήσιμος i guess. Καλά για πιουντιουπάι ουδέν σχόλιον, η πλάκα είναι ότι έχει παίξει τα Dark Souls, τελείως casual εννοείται, και λέει ότι το DS1 είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Έφυγαν και τα τελευταία optional bosses, μαζεύτηκαν τα Umbilical Cords για το True ending και λέω να αρχίσω τα chalice αν και από ότι διαβάζω δεν αξίζουν και τόσο τον κόπο. Anyway μερικά Screenshots ακόμα. Δείτε το και θα εκτιμήσετε το game ακόμη πιο πολύ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από Alex21121988 2
mitsos326 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 λέω να αρχίσω τα chalice αν και από ότι διαβάζω δεν αξίζουν και τόσο τον κόπο μεσα στα dungeons υπάρχουν πολύ καλυτερα gems,caryll runes με +20% Max Stamina,+15% Max Hp,Blood Rocks και πολλά άλλα.Αν δεν σε ενδιαφερει ομως γενικα το pvp και θελεις απλα να τελειωσεις το game μια φορα,ναι οντως τα παραπάνω ισως να μην έχουν νοημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα