Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 A κατάλαβα. Ε μπορείς να κάνεις έναν άνετο τερματισμό σε αυτό το level.
xavier Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγω το εβγαλα με lock on και γυρω γυρω ολοι απο τα toompstone , οταν γινει beast υποχωρησε στο πισω μερος της αρενας και σφηνωσε τον αναμεσα σε toompstone και δεντρο και καθαρισες , οuτε visceral timing ουτε glitch και εγω καπως ετσι τον εβγαλα, με heavy axe τον επαιζα στις tombstone ακριβως δεξια μολις μπεις στην πιστα. η επιθεση με κρατημενο R2 τον επιανε πολυ ευκολα στην 1η φαση... οταν εγινε beast, παλι με το κρατημενο R2 τον εφαγα, απλα ηθελε να απομακρυνθω λιγο για να τον βλεπω απο μακρυα και καλο timing... με το οπλο στο +2 δεν ηθελε πανω απο 2-3 χτυπηματα σε beast mode...δεν νομιζω να ημουν σε ιδιαιτερα μεγαλο level... θεωρω την αναβαθμιση του οπλου πολυ σημαντικη...εγω με τα viscerak attacks δεν ασχοληθηκα καθολου σε ολο το παιχνιδι ισα ισα, εβγαλα και το πιστολι απο το αριστερο χερι γιατι μου ετρωγε τσαμπα σταμινα...two handed axe mode σε ολο το παιχνιδι
mitsos326 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ^ τυπογραφικό σορυ. λεβελ 22 αλλά οτι οδηγούς είχα δει στο ΥΤ ολοι είχαν τα 2/3 της ενεργειας που είχα φτάσει εγώ μου φαινεται εβλεπες βιντεακια απο noobaδες λέει ειναι NG+5 ο τύπος
dimyok Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εχει runes στο +10 Ludwig's Holy Blade που δινουν health και ammo σε καθε visceral τουμπανο +50 vital / str / και παιζεις ετσι full attack . Καπως ετσι εβγαλα τα σκυλο boss στο dungeon και παλι αν σου κατσει 2 hits συνεχομενα σε εστειλε ....
vag.patrick Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ρε σεις μν μ.πειτε.οτι αν κραταω γεματο inventory επηρεαζει το σταμινα ....εγω ειμαι στο σαπιοσκουλικο....
Alex21121988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ρε σεις μν μ.πειτε.οτι αν κραταω γεματο inventory επηρεαζει το σταμινα ....εγω ειμαι στο σαπιοσκουλικο.... Πέρα αυτό με το latten και το μειωμένο recovery δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από το τιγκαρισμενο inventory.
dimyok Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Οτι εχεις equiped μειωνει το recovery . Να το πω απλοικα φαναρι και καραμπινα εχουν μεγαλο βαρος , επισης μην εχεις secondary set και το νου σου να τσεκαρεις το weight value . encumbrance λεγοταν στα souls αν θυμαμαι καλα. http://gaming.stackexchange.com/questions/159916/how-does-encumbrance-work http://darksouls.wiki.fextralife.com/Stats http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Stats και ναι οι japs που τα σχεδιασαν ειναι σαδιστες .
gkalas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το ξεκινησα και εγω και το παρατησα μετα απο μερικες ωρες.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με Souls και ηξερα οτι ουτε με αυτο θα ασχοληθω μιας και δε με τραβαει το ειδος αλλα το εβαλα απο περιεργεια.Προφανως και εχει ολα αυτα που λατρεψαν οι κατοχοι των Souls.Εχει πολυ καλο art direction,ασχημα γραφικα (ξερω οτι βασιζεται στη μηχανη του souls αλλα το ps4 μπορει πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειδα) και 30αρι fps που βαση των γραφικων θα επρεπε να ειναι πιο πανω.Απο την αλλη η ατμοσφαιρα ηταν οτι καλυτερο κατα τη γνωμη μου θα μπορουσαν να βαλουν σε τετοιο παιχνιδι.Τα loading times παντως με το update δεν ηταν καθολου ενοχλητικα.
dimyok Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 σε μερικα σκληρα fight εμενα πεφτει στα 20 κατι fps και το ανεμηστηρι του ps4 παει full. πρωτη φορα που βλεπω τετοιο frame drop , αυτο επρεπε να φτιαχτει με patch πρωτα. Αντε γιατι μας τα χουν £"%&$£& με το next gen gaming και τελικα 60 FPS δεν...... H πλακα ειναι οτι χτες στο ταπεινο ps3 το Ridge Racer 7 ειδα οτι παει νερο σε 1080p resolution 60 frames per second ημαρτον...
gkalas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εγω framedrops δε προλαβα να δω αλλά μου φτάνει το 30αρι που είδα. Επίσης τίγκα στο aliasing Απο την άλλη όμως βλέπουμε οτι οταν ενα παιχνίδι έχει γαματο gameplay μπορεί να αφήσει πίσω του τις τεχνικές λεπτομέρειες.
zeke Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 σε μερικα σκληρα fight εμενα πεφτει στα 20 κατι fps και το ανεμηστηρι του ps4 παει full. πρωτη φορα που βλεπω τετοιο frame drop , αυτο επρεπε να φτιαχτει με patch πρωτα. Αντε γιατι μας τα χουν £"%&$£& με το next gen gaming και τελικα 60 FPS δεν...... H πλακα ειναι οτι χτες στο ταπεινο ps3 το Ridge Racer 7 ειδα οτι παει νερο σε 1080p resolution 60 frames per second ημαρτον... σε pvp που κανω εχει αρκετα frame drops.......στο κανονικο ομως δεν εχει τοσο τραγικα,,αλλα ουτε παει νερακι στα 30. αν ηταν ομως στα 60φπς θα φενοταν μεγαλη μουφα, καλυτερα δηλαδη να επαιζα μορταλ κομπατ παρα αυτο!
dimyok Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 http://www.p4rgaming.com/bloodborne-producer-apologizes-says-20-fps-is-actually-the-best-fps-for-action-games/ Ουτε 20 fps σταθερα. Συμφωνω οτι το gameplay κερδιζει ακομα και παλιους old school rpg fans αλλα οταν εχουμε ενα τοσο γρηγορο action game στα 20 εχεις θεμα. Προχωρα το λιγο και θα το διαπιστωσεις .
gkalas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δε θέλω να το προχωρήσω μιας και δε με τραβάει το game.Για τον φίλο που λέει οτι καλύτερα το παιχνίδι που τρέχει στα 30 και οχι στα 60 γιατι θα ηταν σα να επαιζε Mortal Kombat δε ξέρω τι να του πω.Καλυτερα τοτε το Mortal Kombat να έτρεχε στα 30 για να μοιάζει στο bloodborn.Θα πρέπει να σταματήσει το καρκινωμα των 30 άμεσα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι τα 60 θα τπυ έδιναν αλλον αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα