Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Kαι εμένα οι ταφόπλακες με διευκόλυναν αφάνταστα στο συγκεκριμένο boss. Όταν γίνεται λύκος και δεν έχεις το music box(που και να το έχεις αν δεν το έχεις διαβάσει από κάπου τι κάνει, δεν θα σου περάσει από το μυαλό να το χρησιμοποιήσεις) εγώ προτείνω μολότοφ να τελειώνεις, φεύγει άκλαυτο.
dimyok Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εννοειται σε καθε boss στο last stage παρε αποσταση ασφαλειας και molotof ftw ....
Socratis_g Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Χτες έφαγα κάνα 2ωρο πάλι στο δεύτερο boss (Hunter που γίνεται λύκος) δεν κατάφερα να τον περάσω εχω δοκιμάσει με 2 όπλα πριονι και το σπαθί/σφυρί αλλά δεν τον καταφέρνω σκέφτομαι ότι άμα δεν το έχω στον 2 τη θα γίνεται παρακάτω άσε που έχω ένα πιτσιρικά που παίζει το ίδιο και μου λέει ότι το πέρασε σε 3 λεπτά..... Ειμαι έτοιμος να το παρατήσω..... ΜΕΓΑΛΕ δικός μου είσαι εσύ! εγώ γιαυτό το πούλησα το παιχνίδι. για το δευτερο boss. είχα φτάσει σε σημείο να τον χτυπάω χωρίς να με φάει ούτε μια φορά. όταν γινότανε λυκος..... Ρε ανάσα λέμε!!! κουμπί δεν προλάβαινα να πατήσω!! η μολότοφ του κάνει φοβερή ζημιά! αλλά ούτε αυτή δεν προλάβαινα!!! το εφτασα λεβελ 22 με φουλ ενέργεια. δεν προλάβαινα να αναπληρώσω ζωή ρε! και μιλάμε για το 2 βοςς. φαντάσου μετά.. εντάξει! απάλευτη κατάσταση! λέω: ή θα σπάσω την κονσόλα τώρα ή το βάζω αγγελία επιτόπου! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από Socratis_g
zeke Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επίσης αν βαρεθείς να κάνεις τα από πάνω, σκάστου ένα parry στις σκάλες και riposte him out of bounds. eaz https://www.youtube.com/watch?v=fdXmDaEOEz4 δεν δουλευει πλεον αυτο...... τελος τα oob εκει
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παιδιά σε αυτού του είδους τα παιχνίδια πρέπει να αφιερωθεί και λίγος χρόνος για level grinding και ανάπτυξη χαρακτήρα. Αυτό βέβαια μπορεί να αποθήσει κάποιους. Εαν βιάζεστε να βγάλετε ένα boss μόνο για να το προχωρήσετε και βαριέστε να κάνετε τα παραπάνω τότε σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει. Εγώ για παράδειγμα που αφιερώνω αρκετό χρόνο στο χαρακτήρα μου και στα stats, δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτά δεν είναι παιχνίδια για να περνάτε ευχάριστα μια ωρίτσα την μέρα... 2
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Και εγώ το ίδιο με σένα κάνω και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στα bosses. Πάνω κάτω το game σου δίνει να καταλάβεις και από μια περιοχή ότι πρέπει να ανεβάσεις τον χαρακτήρα σου για να επιβιώσεις εκεί. Θα μπορούσα να το έχω τερματίσει εδώ και πολλές μέρες αλλά ψάχνομαι γενικά με όπλα, items, και για να βρω τα 3 από τα 4 Umbilical cords για το true ending. Έχασα ήδη το ένα από ότι φαίνεται και χτες παραλίγο να χάσω και το άλλο σκοτώνοντας την Iosefka. Eυτυχώς θυμήθηκα ένα guide που είχα διαβάσει για αυτήν, και τελικά την άφησα και αποχώρησα από την κλινική της. Θα την σκοτώσω όταν το φεγγάρι γίνει κόκκινο.
metallica 13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 η πρωτη μου πλατινα....γενικα δεν ασχολουμε καθολου με trophies αλλα αυτο με εβαλε μεσα!παιχνιδαραααα...... 3
zeke Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παιδιά σε αυτού του είδους τα παιχνίδια πρέπει να αφιερωθεί και λίγος χρόνος για level grinding και ανάπτυξη χαρακτήρα. Αυτό βέβαια μπορεί να αποθήσει κάποιους. Εαν βιάζεστε να βγάλετε ένα boss μόνο για να το προχωρήσετε και βαριέστε να κάνετε τα παραπάνω τότε σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει. Εγώ για παράδειγμα που αφιερώνω αρκετό χρόνο στο χαρακτήρα μου και στα stats, δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτά δεν είναι παιχνίδια για να περνάτε ευχάριστα μια ωρίτσα την μέρα... ετσι σωστα τα λες και τοyλαχιστον το πρωτο playthrough δεν θα ειναι και το καλυτερο απο θεμα points......δεν ξερεις στην αρχη πως θα κανουν scale τα οπλα σου στο +10 οπως και δεν εχεις αποφασισει τα weapons που θα παιξεις. για αυτο τα επομενα "builds" θα ειναι σαφως καλυτερα 2 ωραια build sim που ειναι οτι πρεπει για τα επομενα playthroughs και πως να στησετε τον παικτη σας απο την αρχη http://bloodborne.alloyape.com/1398 https://mugenmonkey.com/bloodborne
keropi Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 λίστα με αλλαγές που δεν αναφέρθηκαν στο προηγούμενο changelog: Item descriptions were added to loading screens Matchmaking for both co-op and PvP has been improved. Cannon has Quicksilver Bullet use increased to 12. (was 10) Old Hunter Bone has Quicksilver Bullet use decreased to 5 (was 6). Several changes were made to the Choir Bell: Quicksilver Bullet consumption decreased to 8 (was 10). Attribute requirement (arcane) reduced to 15 (was 20). The amount of heal is greatly reduced (now heals approximately 2/3 of pre-patch). Users have custom body types in game now (was not working previously) Blood Echoes now do not get relocated to Lecture Building when you die (Making it seem as if they vanished) Cathedral Ward elevator floor is now empty. Skips & Glitches patched out: Jump to Forbidden Woods/Iosefka's Clinic. Shadows of Yarnham jump. Infinite Blood Echoes loop from running in circles in Forbidden Woods. Father Gascoigne stair visceral. αυτό το μύνημα "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!" είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.... 1
mitsos326 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 το εφτασα λεβελ 12 με φουλ ενέργεια. ρε Σωκρατη μας δουλευεις;;;;που να τον βγαλεις 12 lvl;;;; πρεπει να εισαι υπερπαιχτουρα για να το κανεις, τσαμπα το εδωσες,αν ανεβαζες lvl και μαθαινες να κανεις και visceral attack θα τον εβγαζες πλάκα,εγω πρεπει να ημουν 25 lvl οταν τον πάλεψα 2
Socratis_g Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ^ τυπογραφικό σορυ. λεβελ 22 αλλά οτι οδηγούς είχα δει στο ΥΤ ολοι είχαν τα 2/3 της ενεργειας που είχα φτάσει εγώ. και δε μπορούσα να πάρω ανάσα ρε γμτ! σήκωνα χέρι να πετάξω μολότοφ. τπτ. μου την επεφτε απο ψηλά και τέζα με τη μία.
vag.patrick Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εγω κοντα στα 20 τον εβγαλα αλλα με πολυ ζορι και φυσικα κωλοφαρδια....καλα οσο προχωραει το παιχνιδι ειναι και πιο γαματο....εχω παθει ζημια ασχημη....
Socratis_g Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εγώ αυτή την κωλοφαρδία δεν είχα φαντάσου λέω τι θα γινεται πιο μετά.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν καταλάβεις πως κινούνται τα bosses δεν είναι τίποτα το τόσο δύσκολο. Για το Cleric Beast τα έχουμε ξαναπεί, αν πας όπως ξεκινάς ή γενικά κάτω από 20 lvl θα σπάσεις τα χέρια σου.. Και εγώ μέτρησα αρκετούς θανάτους εκεί γιατί δεν του έκοβα πολύ damage + ότι ήθελε repair το cleaver μου και δεν το είχα καταλάβει. Μετά πήρα δυο με τρία level και του έκανα κηδεία. ΥΓ. Μόλις πήγα lvl 84 and Martyr Logarius is no more. Τσατσοboss, έχασα 4-5 φορές αλλά μετά κατάλαβα ακριβώς τι κάνει και πότε είναι ευάλωτος. Ούτε vial δεν χρειάστηκα.
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως και λόγω δουλειάς έχω ρίξει πολύ grinding, είμαι lv86 με Strength+Vitality build και... μόλις τώρα θα μπω forbidden woods Τσάκισα και την Amygdala με την πρώτη και είμαι έτοιμος για Rom!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα