Alex21121988 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ανάλογα με την περιοχή πάει και ο χρόνος του loading. Πχ το Cathedral Ward εγώ βλέπω να κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο και τώρα με το patch.
keropi Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Nαι το Ward είναι "βαρύ" , γυρίζεις όμως στο Dream σε χρόνο dt... και το Frontier γρήγορο είναι. Πάντως το aberration όντως έπεσε αλλά παρατηρώ ότι ορισμένα διακοσμητικά αντικείμενα ήταν σχεδιασμένα για περισσότερο aberration , βλέπω κάτι περιγράμματα και φωτισμούς που δεν κολλάνε... μιλάμε για λεπτομέριες
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ισχύει, το CA σε μερικά πράγματα ''έκρυβε'' κάποιες κακές υφές στα αντικείμενα, και τώρα που μειώθηκε φαίνεται λίγο κάπως. Γενικά όμως καλύτερα που το ''καθάρισαν'' λίγο το game. Στο Hunter's dream το κατάλαβα κατευθείαν ότι πηγαίνει βολίδα, αφού συνήθως όταν πάταγα να πάω, πήγαινα μέχρι το ψυγείο για νερό κτλ, και ακόμα και όταν επέστρεφα δεν είχε μπει ακόμα. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τώρα.
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Alex από δω και στο εξής καλύτερα να έχεις ένα μπουκάλι με νερό δίπλα σου. Τέρμα το ψυγείο!
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αφού την ξέρεις την αίσθηση όταν πας στο Hunter's dream. Επιτέλους λίγο χαλάρωση, νεράκι και αναψυχή μέχρι να αρχίσει και πάλι το μαρτύριο, όταν πρέπει να φύγεις από εκεί ή από την ασφάλεια ενός lamp.
keropi Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δε θα έλεγα ότι είναι "κακές" οι υφές, απλά optimised να δείχνουν καλά με το aberration.. αναρωτιέμαι να θα τις φτιάξουν ή αν θα μείνει έτσι το πράμα. Προσωπικά το aberration του ΒΒ μου άρεσε όπως ήταν και πριν, το χρησιμοποιήσανε σωστά και όχι υπερβολικά σαν το Φόλεν ας πούμε...
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Στο μοναδικό game που μου ήταν ανεκτό το CA ήταν στο Alien Isolation και πουθενά αλλού. Chromatic Aberration και Film Grain πρέπει να φύγουν μια και καλή από τα games ή έστω να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στο αν θέλουμε να τα χρησιμοποιούμε. 2
DJ_HAWK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Χτες έφαγα κάνα 2ωρο πάλι στο δεύτερο boss (Hunter που γίνεται λύκος) δεν κατάφερα να τον περάσω εχω δοκιμάσει με 2 όπλα πριονι και το σπαθί/σφυρί αλλά δεν τον καταφέρνω σκέφτομαι ότι άμα δεν το έχω στον 2 τη θα γίνεται παρακάτω άσε που έχω ένα πιτσιρικά που παίζει το ίδιο και μου λέει ότι το πέρασε σε 3 λεπτά..... Ειμαι έτοιμος να το παρατήσω.....
mitsos326 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 αν ζοριζεσαι κατσε φαρμαρε και ανεβασε lvl,επισης κατα την διαρκεια της μαχης μην τσιγκουνευεσαι τις molotov,blood vials και γενικα οποιοδηποτε αντικειμενο νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθήσει
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Χτες έφαγα κάνα 2ωρο πάλι στο δεύτερο boss (Hunter που γίνεται λύκος) δεν κατάφερα να τον περάσω εχω δοκιμάσει με 2 όπλα πριονι και το σπαθί/σφυρί αλλά δεν τον καταφέρνω σκέφτομαι ότι άμα δεν το έχω στον 2 τη θα γίνεται παρακάτω άσε που έχω ένα πιτσιρικά που παίζει το ίδιο και μου λέει ότι το πέρασε σε 3 λεπτά..... Ειμαι έτοιμος να το παρατήσω..... Αυτό που χρειάζεσαι είναι απλό level up και +1 στο saw cleaver (και φυσικά max blood vials). Κι εμένα με δυσκόλεψε πολύ στην αρχή αλλά όταν έφτασα τον χαρακτήρα lv22 με όλα τα points στο strength βγήκε πολύ εύκολα. Εαν κάνεις μεγάλη ζημιά με απλά χτυπήματα η μάχη δεν κρατάει πολύ. 1
Alex21121988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Τώρα να του πω να δοκιμάσει να κάνει stun κατά την διάρκεια της μάχης και ενώ του έχουν σπάσει ήδη τα νεύρα από το boss δεν έχει νόημα... Είναι ζόρικος λίγο ο father Gascoigne ειδικά αν πηγαίνεις χωρίς να έχεις ανεβάσει lνl και αν δεν έχεις βάλει κανένα + στα όπλα σου. Μην πας με βαριά όπλα & επιθέσεις στον συγκεκριμένο, είναι πολύ γρήγορος. Όταν γίνει λύκος δεν κόβεται και αρχίζει combo που δύσκολα αποφεύγεται. Εγώ τον πήγα τρένο μέχρι που έγινε λύκος, εκμεταλλευόμενος και το περιβάλλον με τις ταφόπλακες, και μετά άρχισα μολότοφ. Μην λυπάσαι vials, να βρεις χρόνο πίσω από κάτι να κάνεις heal. Μελετησε τις κινήσεις του οταν είναι ακόμα άνθρωπος και θα το βγάλεις εύκολα. Μην πας για blow to blow μάχη. Είναι νωρίς ακόμα. Αν θέλεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις μεγάλο vitality, endurance και καλό armor.
tidus666 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επίσης αν βαρεθείς να κάνεις τα από πάνω, σκάστου ένα parry στις σκάλες και riposte him out of bounds. eaz https://www.youtube.com/watch?v=fdXmDaEOEz4 1
red1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Χτες έφαγα κάνα 2ωρο πάλι στο δεύτερο boss (Hunter που γίνεται λύκος) δεν κατάφερα να τον περάσω εχω δοκιμάσει με 2 όπλα πριονι και το σπαθί/σφυρί αλλά δεν τον καταφέρνω σκέφτομαι ότι άμα δεν το έχω στον 2 τη θα γίνεται παρακάτω άσε που έχω ένα πιτσιρικά που παίζει το ίδιο και μου λέει ότι το πέρασε σε 3 λεπτά..... Ειμαι έτοιμος να το παρατήσω..... 1) Με το που ξεκινήσει ημάχη ΤΡΕΞΕ προς τα δεξιά εκεί που είναι οι σκάλες και πάλεψε μαζί του εκει πάνω -ΜΠΑΜ - η μάχη γίνεται πολύ πιο εύκολη καθώς έχεις χώρο να μετακινηθείς πολύ πιο εύκολα χωρίς να πέφτεις πανω σε ταφόπλακες κτλπ. 2) Το Music box το πήρες απο την πιτσιρικα που δινει sidequest στο παράθυρο ? Αν ναι, κανε το equip στα quickslots (οπου ενεργοποιεις αντικειμενο πατώντας το τετράγωνο στο joypad) και οταν παει να μεταμορφωθεί ο Gasc, ενεργοπόιησε το, παθαίνει stun και μπορείς να πας απο πίσω του για να του κάνεις back stab (charge R2 Και μετα R1) 2
dimyok Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγω το εβγαλα με lock on και γυρω γυρω ολοι απο τα toompstone , οταν γινει beast υποχωρησε στο πισω μερος της αρενας και σφηνωσε τον αναμεσα σε toompstone και δεντρο και καθαρισες , οuτε visceral timing ουτε glitch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα