Mr_Terror Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Σωκρατες γερνας και χανεις την φορμα σου. 1
ADHD Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) και souls ειχα δει, και βιντεάκια πριν το πάρω. αλλά πόσοι απο εσάς που το τερματήσατε, το λίγότερο μία φορά, δεν ήρθατε στο τσακ να σκάσετε μπουκέτο στην τηλεόραση? για μένα αυτό ξεφευγει της διασκέδασης. και παίζω για να διασκεδάζω. οπως εκλεισα 70 ωρες GTA και το διασκέδαζα, δεν εκλεινα την κονσόλα εκνευρισμένος. Απολυτα δεκτη η αποψη σου, τα souls γενικα στη σημερινη εποχη τα λες μια οαση αναμεσα στις σαβουρες που κυκλοφορουν αλλα οπως και να το κανουμε παραμενουν niche τιτλοι και δεν απευθύνονται σε ολους. Εγω δεν ηρθα ποτε στο σημειο που λες γιατι απλα μου αρεσει αυτο το στυλ gameplay, δηλαδη challenge και trial and error, οχι οτι στα defiled/cursed δεν εβριζα αλλα οκ ηξερα οτι θα τα καταφερω και θα μου δωσει την ικανοποιηση που θελω αυτο. Δεν ειναι ομως για ατομα που θελουν να "διασκεδασουν" με τον κλασσικο τροπο που λειτουργουν τα Vgs σημερα χωρις να ειναι κατακριτεο αυτο. Αν πλησιασει κανεις 250 level(δυστυχως δεν βρισκω κοσμο χαζομαρα εκανα επρεπε να το αφησω ~150) ας μου πει να κανουμε κανα cursed dungeon για την πλακα, προς το παρον το αφησα για το GTA αλλα θα χωθω ξανα στην πρωτη ευκαιρια για να παρω τη δοση μου. Η θα παρω το scholar να ριξω αλλο ενα playthrough και να κανω pvp build εκει. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από ADHD 1
ultralisk Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 πάντως παίζουν κάτι lame σκηνικά για να το κάνουμε δύσκολο...boss σε chalice dungeon να πετάει το όπλο του και να περνάει μέσα από 3 κολώνες και να σε χτυπάει, ενώ εσύ το έχεις κάνει LOS για να κάνεις heal επίσης lame και το 50% λιγότερο HP χωρίς λόγο...αν βάλουν πχ στο lord of fallen να γίνεσαι one shot θα το θεωρήσουμε δύσκολο παιχνίδι και θα το επικροτήσουμε? anyway, παρόλα αυτά έχει πέσει κάψιμο και απέχω λίγο από το τελευταίο trophy
zeke Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 πάντως παίζουν κάτι lame σκηνικά για να το κάνουμε δύσκολο...boss σε chalice dungeon να πετάει το όπλο του και να περνάει μέσα από 3 κολώνες και να σε χτυπάει, ενώ εσύ το έχεις κάνει LOS για να κάνεις heal επίσης lame και το 50% λιγότερο HP χωρίς λόγο... και γιατι οχι? επισης αν επαιζαν areas με reduced res θα ηταν ωραιο με καποιο nice treasure στο τελος
ADHD Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To -50% health ειναι καλο γιατι και hardcap να εισαι στο vit παλι παιζει να γινεις 1-2 shot οποτε πρεπει να προσεχεις μην σε χτυπησουν και να μαθεις το pattern του boss. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο καλο treasure για τον κοπο σου. 1
stavros88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εφτασα και εγω σε αυτα καταραμενα τα dungeons.Παλι καλα να λεμε που υπαρχουν και αυτα γιατι στα πρωτα παραλιγο να με παρει ο υπνος!Προσωπικα δεν χρειαζομαι καποιο trrasure για κινητρο αλλα καλο θα ηταν να σου δινει κατι χρησιμο. Old keeper εφυγε σχετικα ευκολα με 6-7 parries και μετα το κωλοσκυλο που εσπασε τα νευρα αλλα στο τελος καταλαβα οτι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να καθεσαι μπροστα του και οταν προσπαθει να δαγκωσει τοτε να χτυπησεις.Το προβλημα ειναι αν σε σκοτωνει με 1 hit... 1
panther_512 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω ασχολήθηκα κανενα 5ωρο μαζί του. το 1ο boss το εβγαλα με την πρώτη στο 2ο εχασα καμια 10αριά φορές. και κατάλαβα ότι πρεπει να γίνω νευρασθενικός για να το περάσω. οπότε το πούλησα και γλήτωσα και την κονσόλα μου απο κοπάνημα. γενικότερα μου τη σπάει στα νεύρα η λογική κάποιον μπούστη που τον κέρδισα, μετά μόλις χάνεις να στους βγάζει όλους στα ίδια τα σημεία. οπως και το τραγικό γεγονός ότι δεν έχει παυση (?) φακ λοτζικ δλδ αυτό το παιχνίδι. Θέλει υπομονή και επιμονή με αυτή τη σειρά προτεραιότητας. Το αίσθημα της επιβράβευσης σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Αν πάρα ταύτα δεν την παλεύεις αλλά σου άρεσαν τα combat mechanics, τσέκαρε το Monster Hunter 4 Ultimate στο 3DS, το οποίο έχει πιό ελεγχόμενο βαθμό δυσκολίας, μιάς και πηγαίνεις με τους ρυθμούς που θές εσύ. 1
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ε μα τα απλα minions δεν τα τρως συνεχεια...οταν βρεις τον αρχηγο, τα απλα minions απλα τα προσπερνας μεχρι να νικησεις τον αρχηγο...βρισκεις και τα shortcuts που εχει καθε πιστα για να κανεις τη διαδρομη στον αρχηγο πιο ευκολη
DJ_HAWK Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έκατσα κάνα 4ωρο χτες κατάφερα και έβγαλα το 1ο boss επιτέλους και αγόρασα και ένα ωραίο οπλακι σπαθί/σφυρί αλλά θέλει 16 str για να το βάλω έχω 14, έψαξα αρκετά βρήκα αρκετά πράγματα και στολή και όπλα κλπ, αντε να δούμε τώρα πιο κάτω τη γίνεται.... Χαχα
dimyok Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλημέρες , επιτελους με τα πολλα το τερματισα με strength / vitality build . Για τους πολλους που εχουν κολλησει καπου υπαρχουν δυο ατυπα mode ενα ειναι το item dupe στην 1,00- 1,01 , ενα easy boss mode αν μεινεις για 7 + ωρες το ai κανει scale για να σε βοηθησει . Και στην 1,02 αν γινεται μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα οποιος μπορει να βοηθησει με co - op , εχω δει καποιους με 200 + lvl
vag.patrick Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 με τα password co-op τι παιζει?ξερει κανεις??
ultralisk Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 αν βάλετε το ίδιο password με έναν φίλο σου και κοπανίσετε καμπάνες, μπορείτε να παίξετε μαζί αντί να μπούνε ραντομάδες
vag.patrick Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ωστε ετσι λειτουργει....οκεικ..ωραιος ultra....
metallica 13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 παει το κωλοσκυλο στο καταραμενο το dungeon...επιτελους..!με ζορισε αρκετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα