Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άρχισα χτες παιδιά τα νεύρα μου κουρελια ούτε στο πρώτο boss δεν έφτασα μετά από κανα 2ωρο το έκλεισα απελπισμενος είναι τόσο δύσκολο η εγώ δεν το έχω? ( μόλις έχω τελειώσει το lords of the fallen Και το DRAGON AGE inquisition)...

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο grinding έχεις ρίξει ρε συ και πήγες 160; lol.Άλλοι τελειώνουν το game φαντάσου πριν τα 60. Έχουν παραλείψει προφανώς πράγματα και bosses.

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις και βοήθεια; xD

Το εχω τελειωσει δυο φορες!απλα τα ειχα αφησει τα chalice dungeons δεν ειχα ασχοληθει!αμα φτασεις στο cursed dungeon θα δεις γιατι θελω βοηθεια...δεν εχχει σημασια το level σου απο την στιγμη που σε ξεκιναει με την μιση σου ενεργεια!!εκτος και αν εχεις παει το vitality στον θεο!

Δημοσ.

Το εχω τελειωσει δυο φορες!απλα τα ειχα αφησει τα chalice dungeons δεν ειχα ασχοληθει!αμα φτασεις στο cursed dungeon θα δεις γιατι θελω βοηθεια...δεν εχχει σημασια το level σου απο την στιγμη που σε ξεκιναει με την μιση σου ενεργεια!!εκτος και αν εχεις παει το vitality στον θεο!

Eίμαι 73 και το έχω πάει στο 31 το vitality. Με έχει βοηθήσει αρκετά αυτό σε πολλές μάχες. Οπότε μιλάμε για new game+ στην δική σου περίπτωση. Ισχύει όπως τα DS και εδώ? Δηλαδή πολύ πιο δύσκολοι εχθροί από την αρχή?

Δημοσ.

Το άρχισα χτες παιδιά τα νεύρα μου κουρελια ούτε στο πρώτο boss δεν έφτασα μετά από κανα 2ωρο το έκλεισα απελπισμενος είναι τόσο δύσκολο η εγώ δεν το έχω? ( μόλις έχω τελειώσει το lords of the fallen Και το DRAGON AGE inquisition)...

θελει να καταλαβεις τι παιζει...δεν υπαρχει εχθρος που να μην μπορει να σε σκοτωσει...ακομα και τα πουλακια...τεσπα. Παιξε πολυ evade...στην αρχη θελει και πιο πολυ προσοχη λογο μικρου lvl...και τεραστια υπομονη

Δημοσ.

Εγω φαντασου τωρα θα ξεκινησω ng++!!ναι οι εχθροι ειναι πιο δυνατοι την δευτερη φορα!!τελειωσα το παιχνιδι level 90 και οταν το ξαναξεκινησα πηγα στην πρωτη περιοχη να κανω μαγκιες και εφυγα κλαιγοντας...level 90 και με γλενταγανε!!

Δημοσ.

Υπομονή, προσήλωση και evade. Έναν- έναν τους εχθρούς στην αρχή και όχι κατευθείαν στους μεγάλους και στους 2 λύκους συγκεκριμένα που είναι πάνω στην γέφυρα. 

Πάρε και κανένα level, μην προσπαθείς να τους φας όλους σε μια περιοχή που δεν μπορείς γιατί είμαι σίγουρος πως αυτό κάνεις. Να επιστρέφεις στο Hunter's Dream και να παίρνεις level. Το central Υarnham γενικά είναι εύκολη περιοχή με ένα με δυο μόνο δύσκολα enemies στην αρχή. Φαρμάρεις και πολύ blood vial εκεί.

Εχω φαντασου τωρα θα ξεκινησω ng++!!ναι οι εχθροι ειναι πιο δυνατοι την δευτερη φορα!!τελειωσα το παιχνιδι level 90 και οταν το ξαναξεκινησα πηγα στην πρωτη περιοχη να κανω μαγκιες και εφυγα κλαιγοντας...level 90 και με γλενταγανε!!

Α μάλιστα σαν τα DS λοιπόν. Κατάλαβα. Ε για αυτό πας άκλαυτος στο dungeon. Αν πήγαινες κατά την διάρκεια του πρώτου σου playthrough θα το είχες άνετα.

Δημοσ.

εγω ασχολήθηκα κανενα 5ωρο μαζί του. το 1ο boss το εβγαλα με την πρώτη στο 2ο εχασα καμια 10αριά φορές. και κατάλαβα ότι πρεπει να γίνω νευρασθενικός για να το περάσω. οπότε το πούλησα και γλήτωσα και την κονσόλα μου απο κοπάνημα.

γενικότερα μου τη σπάει στα νεύρα η λογική κάποιον μπούστη που τον κέρδισα, μετά μόλις χάνεις να στους βγάζει όλους στα ίδια τα σημεία.

οπως και το τραγικό γεγονός ότι δεν έχει παυση (?)

φακ λοτζικ δλδ αυτό το παιχνίδι.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ πρωτάρης του genre οπότε και εγώ στην αρχή βρήκα ασυνήθιστα αυτά που ανέφερες. Φαντάζομαι ούτε έχεις παίξει κάποιο souls ούτε έχεις κάποιον φίλο που παίζει να τα έβλεπες.

Το pause είναι λογικό να μην υπάρχει γιατί το game σε θέλει στην τσίτα all the time. Επιπλέον λειτουργεί σαν pause σε online game.Δεν υπάρχει ουσιαστικό pause δηλαδή.

Δεν είναι το game που θα κάτσεις 2 ώρες μετά την δουλειά να χαλαρώσεις. Και δεν είναι για όλους όντως, και δεν το λέω με την άποψη του υπεράνω και καλά. Θέλει να περάσεις πολύ ώρα μαζί του, να καταλάβεις τι γίνεται γενικά. Εγώ ας πούμε έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν κατάλαβα ότι χάρτης.. γιοκ.. Δεν είναι  τόσο πρόβλημα οι εχθροί που κάνουν respawn all the time, αυτό είναι και βολικό για να ανεβαίνεις και level, grinding δηλαδή που λίγο πολύ σε υποχρεώνει να κάνεις το game. 

Καταλαβαίνω δηλαδή απόλυτα γιατί το έστειλες αλλά το game δεν το λες και ακατόρθωτα δύσκολο. Είναι απλά πιο δύσκολο από άλλα games που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια να παίζουμε, που όλα μας σερβίρονται στο χέρι, έχεις επιλογή επιπέδου δυσκολίας κτλ. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε τίτλους της From Software.

• Like 1
Δημοσ.

και souls ειχα δει, και βιντεάκια πριν το πάρω.

αλλά πόσοι απο εσάς που το τερματήσατε, το λίγότερο μία φορά, δεν ήρθατε στο τσακ να σκάσετε μπουκέτο στην τηλεόραση?

για μένα αυτό ξεφευγει της διασκέδασης. και παίζω για να διασκεδάζω.

οπως εκλεισα 70 ωρες GTA και το διασκέδαζα, δεν εκλεινα την κονσόλα εκνευρισμένος.

Δημοσ.

Εφόσον καθαρίζεις τον χώρο από enemies δεν θα σου κάνει τίποτα επίθεση οπότε ουσιαστικά έχεις pause. Επίσης τους εχθρούς μπορείς απλά να τους προσπερνάς.Εμένα παρόλο που χάνω κτλ δεν μου φαίνεται δύσκολο όπως το περίμενα με αυτά που άκουγα.Δύσκολο για μένα ήταν πχ το braid που είναι από τα λiγα που καμαρώνω ότι το πέρασα. Άμα του δίνες λίγο χρόνο θα σου άρεσε αλλά οκ, μπορεί στο μέλλον.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Socratis_g έτσι πάει, γούστα και ότι αρέσει στον καθένα...

πχ GTA εγώ δεν μπόρεσα να παίξω πάνω από 1 ώρα, *souls έχω κάνει τετραψήφια νούμερα συνολικά... 

Το θέμα είναι να έχει ποικιλία να διαλέγουμε  :-)

• Like 1
Δημοσ.

αλλά πόσοι απο εσάς που το τερματήσατε, το λίγότερο μία φορά, δεν ήρθατε στο τσακ να σκάσετε μπουκέτο στην τηλεόραση?

οπως εκλεισα 70 ωρες GTA και το διασκέδαζα, δεν εκλεινα την κονσόλα εκνευρισμένος.

hardcore... ξερεις τι σημαινει ε? :P

για καποιους τα hc games ειναι πιο fun απο τα casual

Δημοσ.

Εφόσον καθαρίζεις τον χώρο από enemies δεν θα σου κάνει τίποτα επίθεση οπότε ουσιαστικά έχεις pause. Επίσης τους εχθρούς μπορείς απλά να τους προσπερνάς.Εμένα παρόλο που χάνω κτλ δεν μου φαίνεται δύσκολο όπως το περίμενα με αυτά που άκουγα.Δύσκολο για μένα ήταν πχ το braid που είναι από τα λiγα που καμαρώνω ότι το πέρασα. Άμα του δίνες λίγο χρόνο θα σου άρεσε αλλά οκ, μπορεί στο μέλλον.

Sent from my iPhone using Insomnia

στο 2ο βοςς τους περναγα ξανα και ξανα για να φτασω λεβελ 11 μπας και τον κερδίσω. μετά τους προσπέρναγα για να παω κατευθύαν σε αυτον.βαρέθηκα να χάνω.

του έδωσα 5-6 ωρες. νομιζω ήταν αρκετά.

ΥΓ. παιχνιδάρα το braid, δύσκολο γιατί σε εβαζε να δουλέψεις μυαλό και όχι αντανακλαστηκά.

Δημοσ.

Τις πιο πολλές φορές που χάνεις πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου στο τι έγινε ή τι έκανες λάθος και έχασες. Θέλει μια στρατηγική, μια καλή προσέγγιση σε ορισμένα enemies. Ναι πολλές φορές δεν περνάς τόσο καλά μαζί του,  γιατί βλέπεις ώρες ώρες ότι είσαι ένα τίποτα στον κόσμο του Bloodborne, ότι το game δεν σε ανταμείβει τόσο όσο θα ήθελες κτλ, ότι μπορείς να δεις τα ραδίκια ανάποδα από το οτιδήποτε. Είναι γενικά frustrating. Αλλά..

Όταν πέφτει το boss, επειδή έχεις βρει το weakness ή άνοιγμα που πάντα υπάρχει, όταν ανοίγεις shortcut σε περιοχές, όταν βρίσκεις lamp, όταν δίνεις + στο όπλο σου, όταν ανεβάζεις level και κουμπώνεις runes, όλα αυτά + ατμόσφαιρα-μουσική-art, σε ανταμείβει απόλυτα το game.

Δημοσ.

δε νομίζω να χρειάζεται παραπάνω ανάλυση το θέμα ΙΜΗΟ, ο Socratis_g προφανέστατα το έπαιξε αρκετά και απλά δεν του έκατσε... τί να την κάνεις την ατμόσφαιρα, γραφικά, κτλ αν το παιχνίδι το βαριέσαι;

Δε νομίζω είναι θέμα "hardore ή casual" , είναι θέμα προσωπικής προτίμησης ... άλλος θέλει να ψάχνεται με lore, λεπτομέρειες, δυσκολία  και άλλος θέλει να παίρνει το mission να το κάνει, να έχει τα checkpoints/pause του να βλέπει την ιστορία/σενάριο να εξελίσεται φανερά και να περνάει ευχάριστα την όποια ώρα έχει διαθέσιμη. Δεκτά αμφότερα.  :-)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...