vag.patrick Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 δλδ οσοπ περισσοτερα insight κρατας τοσο πιο δυσκολα τα πραγματα ?γιατι μπερδευτηκα λιγο...Εγω να πω την αληθεια ειμαι η ντροπη των Souls ...εχω ολα τα souls (Dark souls 1-2 ps3 & dark souls 2 ps4 + Bloodborne + Demons Souls...) και το μονο που με τραβηξε μαμιοντας ειναι του θεματος.... α και το 1ο Dark Souls... τα αλλα λιγο με αφησαν αδιαφορο....Εγω το παω αργα και σταθερα και να πω οτι το κατα ευχαριστιεμαι..Ειχα παρει και τα ασυρματα τα ακουστικα της Σονυ οταν ειχε βγει το Destiny και ειναι αλλο παιχνιδι με ακουστικα...Εφαγα την πορνη που τσιριζει στο Grand Cathedral πριν παω στο κωλο μαγισσα και τωρα απ οτι διαβασα στο νετ η μαγισσα και γενικο το μερος ειναι λιγο πιο δυσκολα.... το κανε κανεις ετσι???
Fotis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ρε σεις επειδη ελειπα αρκετες μερες εχω μεινει πισω ,κατεβασα το update χτες και δεν ειδα διαφορα στους χρονους του loading ιδιο με πριν μου φαινεται κανω λαθος ? Κατα τα αλλα ειμαι 37 lv εφαγα και την Vicar Amelia και προχωρω ακαθεκτος εστω και τελευταιος εδω μεσα καθως οι περισοτεροι το εχετε τερματισει η' ειστε 31475137 lvs .
Alex21121988 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Mπα μην νομίζεις. Κάποιοι ήμαστε πιο slow, παίρνουμε τον χρόνο μας. 1
ultralisk Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 δλδ οσοπ περισσοτερα insight κρατας τοσο πιο δυσκολα τα πραγματα ?γιατι μπερδευτηκα λιγο...Εγω να πω την αληθεια ειμαι η ντροπη των Souls ...εχω ολα τα souls (Dark souls 1-2 ps3 & dark souls 2 ps4 + Bloodborne + Demons Souls...) και το μονο που με τραβηξε μαμιοντας ειναι του θεματος.... α και το 1ο Dark Souls... τα αλλα λιγο με αφησαν αδιαφορο....Εγω το παω αργα και σταθερα και να πω οτι το κατα ευχαριστιεμαι..Ειχα παρει και τα ασυρματα τα ακουστικα της Σονυ οταν ειχε βγει το Destiny και ειναι αλλο παιχνιδι με ακουστικα...Εφαγα την πορνη που τσιριζει στο Grand Cathedral πριν παω στο κωλο μαγισσα και τωρα απ οτι διαβασα στο νετ η μαγισσα και γενικο το μερος ειναι λιγο πιο δυσκολα.... το κανε κανεις ετσι??? ναι το μέρος εκεί είναι πιο δύσκολο αν έχεις πολλά insights (όπως και όλες οι περιοχές άλλωστε)
vag.patrick Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 κακο αυτο....ειδα ανεβηκαν και τα blood echoes για καθε item...τι γινεται ρε γμτ...Τεσπα σημερα θα ξανα παω το βραδακι να δοκιμασω την τυχη μου...
metallica 13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος να περασουμε το defiled chalice dungeon?
rouxlas86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μόλις έφαγα το bloodthirsty beast.Επειδή στο πρώτο playthrough δεν θέλω κανένα spoiler , έχω ακόμα; Ελπίζω να έχω άλλο τόσο. Sent from my iPhone using Insomnia
Alex21121988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To blood-starved beast μάλλον θέλεις να πεις. Aυτό είναι optional boss αν δεν κάνω λάθος.
vag.patrick Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 μολις εφαγα τις πορνες μαγισσες....ευκολες ηταν τελικα...Τεσπα συνεχιζομεν αυριο!!!Καλο βραδυ παιδες 1
rouxlas86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 <p>To blood-starved beast μάλλον θέλεις να πεις. Aυτό είναι optional boss αν δεν κάνω λάθος. </p> Ναι έχεις δίκιο για το όνομα. Sent from my iPhone using Insomnia
ultralisk Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μόλις έφαγα το bloodthirsty beast.Επειδή στο πρώτο playthrough δεν θέλω κανένα spoiler , έχω ακόμα; Ελπίζω να έχω άλλο τόσο. Sent from my iPhone using Insomnia αν έχεις ακόμα?...ακόμα είσαι στην αρχή
Daemonos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 160!! lol ρε man, θα ερχόμουν αλλα είναι 120 δε σε φτάνω! χαχα
Alex21121988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 160!!Πόσο grinding έχεις ρίξει ρε συ και πήγες 160; lol.Άλλοι τελειώνουν το game φαντάσου πριν τα 60. Έχουν παραλείψει προφανώς πράγματα και bosses. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις και βοήθεια; xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα