vag.patrick Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αστα να πανε.......πηρα ενα insight αλλα οπως ειπα δε παιζω συχνα οποτε μ.μεινε λιγη υπομονη ακομα......
mitsos326 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Έτσι στο άκυρο κάνουν invade ε? Offline για την ώρα, γιατί σίγουρα θα γίνει την χειρότερη στιγμή.. σε 2 περιπτώσεις μπορεις να δεχθεις invade 1)αν βαρεσεις το μεγάλο καμπανάκι για βοηθεια και 2ον)σε συγκεκριμένες περιοχες κατα την διαρκεια του playthrough
zeke Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αυτο που θα ηθελα και πιστευω θα δωσει μεγαλη πνοη στο παιχνιδι ειναι 2 πραγματα, πρωτον να φτιαξουν το online με rewards και ευκολοτερο matchmaking και δευτερον και σημαντικοτερο για εμενα random loot στα random chalice dungeon. Οταν εννοω random loot εννοω τα ιδια weapons(αφου δεν μπορουμε να εχουμε αλλα συντομα) αλλα με διαφορετικο base damage και modifier, πχ εχεις ludwig blade το οποιο εχει ας πουμε base dmg 160 στο +10 και B/B str/skill μπορει να βρεις το ιδιο οπλο ειτε απο chest ειτε απο random enemy drop με 200 base dmg και A/C modifier σε str/skill (βαλτε πχ ενα +-10-15% range στο dmg) και φυσικα random gem slots. Εγω ετσι τα περιμενα τα random chalice dungeons, αν γινει κατι τετοιο ανοιγει πολλα builds και νομιζω θα ριξω αλλες 200 ωρες ευκολα ψαχνοντας το καλυτερο.. Ισως δεν ταιριαζει στη φιλοσοφια των souls αυτο που λεω αλλα πιστευω απο τη στιγμη που ασχοληθηκαν ετσι και αλλιως με random dungeons αυτος ειναι ο σωστος τροπος, παντα κατα τη γνωμη μου. στο online matchmaking συμφωνω αλλα στο αλλο που λες για τα random loot weapons δεν νομιζω οτι κολαει πολυ στην φιλοσοφια του game. εκτος βεβαια αν ειχαν το ιδιο base αλλα διαφορετικο scaling στα οπλα αλλα και παλι δεν νομιζω οτι κολαει.. μπορεις να εχεις ηδη πολλα διαφορετικα builds.... οχι ομως πολυ efficient αν scalareis τα οπλα διαφορετικα πχ το kirkhammer να το κανεις str/arc A-A scaling + τα ele% από το να το πας pure str κλπ κλπ Συμφωνώ +100 με αυτό, ειδικά για τα chalice. Ενώ σε επίπεδο structure είναι σε άλλο επίπεδο το μονο που δεν πήραν από το Diablo 3 και τα rift είναι αυτό το randomized loot. τωρα το scrub-o-casual-ablo που κολαει με το επος? τα ριφτς ειναι μια φτηνη αντιγραφη απο το αλλο επος... το path of exile ---------- επισης για παλιοτερα ποστ σε σχεση με τα 30fps του game,, πιστευω πως ο Miyazaki το εκανε επιτηδες για το λογο της κινηματογραφικης/σκηνοθετικης αποψης και οχι γιατι δεν μπορουσε να το "σηκωσει" το ps4. αν επαιζε με 60fps θα αλλαζε ολη η αισθητικη και η ατμοσφαιρα που εχει...,ειναι ηδη γρηγορο το κομματι στο combat αλλα ετσι στα 30fps ειναι σαν να βλεπεις ταινια!
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 στο online matchmaking συμφωνω αλλα στο αλλο που λες για τα random loot weapons δεν νομιζω οτι κολαει πολυ στην φιλοσοφια του game. εκτος βεβαια αν ειχαν το ιδιο base αλλα διαφορετικο scaling στα οπλα αλλα και παλι δεν νομιζω οτι κολαει.. μπορεις να εχεις ηδη πολλα διαφορετικα builds.... οχι ομως πολυ efficient αν scalareis τα οπλα διαφορετικα πχ το kirkhammer να το κανεις str/arc A-A scaling + τα ele% από το να το πας pure str κλπ κλπ Ουτε το randomized dungeon κολλαει με τη φιλοσοφια των souls αλλα το εβαλαν, Το προβλημα που εχω ειναι οτι στα chalice απλα φαρμαρεις cursed gems και τιποτε αλλο, θα ηθελα και αλλο loot περα απο αυτο. Μια καλη λυση θα ηταν το variance στα weapons και δεν νομιζω οτι θα χαλαγε και το game ιδιαιτερα. Anyway οπως ειπα αποψη μου ειναι..
xavier Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) τελος και απο εμενα...μπραβο στο μιγιαζακι, επος... παντως ο gehrman ειναι ο ευκολοτερος τελικος αρχηγος ever σε παιχνιδι souls. στα τελευταια levels αρχισαν να μου την πεφτουν συνεχεια invaders και το επαιξα offline... 82 level ημουν στο τελος, εσεις ποσσο ησασταν ειναι λογικο το νουμερο ή παραφαρμαρα? να δουμε τι παιζει στα chalice τωρα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2015 από xavier
mitsos326 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 @xavier βαλε κανα spoiler tag γιατι δεν το εχουν τελειωσει μερικοι επισης για παλιοτερα ποστ σε σχεση με τα 30fps του game,, πιστευω πως ο Miyazaki το εκανε επιτηδες για το λογο της κινηματογραφικης/σκηνοθετικης αποψης και οχι γιατι δεν μπορουσε να το "σηκωσει" το ps4. αν επαιζε με 60fps θα αλλαζε ολη η αισθητικη και η ατμοσφαιρα που εχει...,ειναι ηδη γρηγορο το κομματι στο combat αλλα ετσι στα 30fps ειναι σαν να βλεπεις ταινια! εσυ φιλε μου εισαι το αλλο ακρο απο τον harrygrey 1
Daemonos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 @xavierβαλε κανα spoiler tag γιατι δεν το εχουν τελειωσει μερικοι Επαναλαμβάνω και εγώ μετά τον mitsos326 εισαι νορμάλ, εγώ ήμουν 95 PS Δέν τελείωσε, έχει 3 διαφορετικούς τερματισμούς
tidus666 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αυτό το ανέκδοτο με τα 30fps=κινηματογραφική αίσθηση κυκλοφορεί ακόμα; Μεγάλο έπος. 2
zeke Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αυτό το ανέκδοτο με τα 30fps=κινηματογραφική αίσθηση κυκλοφορεί ακόμα; Μεγάλο έπος. το αλλο το ανεκδοτο με τις οθονες των 100000 hz το ξερεις? εκει να δεις επος
tidus666 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 To ξέρω ρε, καλό, αλλά προτιμώ το άλλο το έπος: Το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω από 30fps. 1
ultralisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ε τότε να το κάνουν 24fps αν θέλουν να είναι εντελώς κινηματογραφικό...α και μην ξεχάσουμε και τις μαύρες μπάρες στην οθόνη λυπάμαι αυτούς που παίζουν σε PC με 60 fps και χάνουν αυτήν την αίσθηση hollywood στα παιχνίδια τους 3
dakangr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε παιδια μια συμβουλη: Το χω ξεκινησει, και διαλεξα το μπαστουνι που γινεται μαστιγιο-αλυσιδα. Χανω συνεχως και κοντευω να πεταξω το χειριστηριο απο το παραθυρο! Αξιζει να το ξεκινησω με αλλο οπλο, θα ειναι λιγο πιο ευκολο; Εχω παει και στα 2 πρωτα Boss, και φυσικα εχω χασει και στα 2!!
xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε παιδια μια συμβουλη: Το χω ξεκινησει, και διαλεξα το μπαστουνι που γινεται μαστιγιο-αλυσιδα. Χανω συνεχως και κοντευω να πεταξω το χειριστηριο απο το παραθυρο! Αξιζει να το ξεκινησω με αλλο οπλο, θα ειναι λιγο πιο ευκολο; Εχω παει και στα 2 πρωτα Boss, και φυσικα εχω χασει και στα 2!! φαρμαρε λιγο ανεβα λεβελ και κυριως αναβαθμισε το οπλο σου σε +1 εγω με heavy axe το επαιζα, μεχρι να αναβαθμισω το οπλο εχανα συνεχεια και απο τους 2
zeke Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εσυ φιλε μου εισαι το αλλο ακρο απο τον harrygrey Αυτό το ανέκδοτο με τα 30fps=κινηματογραφική αίσθηση κυκλοφορεί ακόμα; Μεγάλο έπος. ε τότε να το κάνουν 24fps αν θέλουν να είναι εντελώς κινηματογραφικό...α και μην ξεχάσουμε και τις μαύρες μπάρες στην οθόνη λυπάμαι αυτούς που παίζουν σε PC με 60 fps και χάνουν αυτήν την αίσθηση hollywood στα παιχνίδια τους για να απαντησω και στους 3 σας ......"πιστευω πως ο Miyazaki το εκανε επιτηδες για το λογο της κινηματογραφικης/σκηνοθετικης αποψης και οχι γιατι δεν μπορουσε να το "σηκωσει" το ps4." υποθετικα το ειπα,,την αποψη μου αλλα δεν την επεβαλα κ ολας! σκεψου τι θα γινοταν μετα 200 ατομα θα με εκραζαν! απο την αλλη θα μου πειτε γιατι τα προηγουμενα souls ηταν με 60fps? ισως γιατι ηταν σαν να παιζεις slow motion σε σχεση με το Bloodborne και θα φενοταν πολυ σαν mortal kombat αν ηταν στα 60 ? αρα μηπως ειχε οντως δικιο ο κυριος Miyazaki που το κλειδωσε στα 30? υποθετικα παντα μην ξεχνιομαστε! προσωπικα δεν με χαλαει καθολου που τρεχει στα 30 (λες και εχω το fraps,, βλεπω κατω απο 60fps και σπαζομαι) ...αλλα τα frame drops που κανει σε μερικες περιοχες ειναι λιγακι,, για το loading δεν θα μιλησω (λιγοτερα death, λιγοτερα loading)
Alex21121988 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για μένα το saw cleaver είναι το καλύτερο αρχικό όπλο. Αρχικό σε εισαγωγικά γιατί με αυτό μπορείς κάλλιστα να τελειώσεις το game και να ρίχνεις τους πάντες και τα πάντα. Saw cleaver και hunter's pistol έχω από την αρχή, δεν τα έχω αλλάξει. Mε βόλεψαν απίστευτα. Τα πρώτα boss, πρέπει να κάτσεις να πάρεις ένα με δυο level (αν είσαι και αρχάριος με το συγκεκριμένο genre) και φεύγουν άκλαυτα. Πχ την Witch of Hemwick έχασα τρεις φορές μέχρι να καταλάβω τι παίζει, μετά πήγα και δεν με χτύπησε ούτε μια φορά, της έκανα κηδεία. Το ίδιο συνέβη και στο Blood Starved Beast. Από εκεί και πέρα εγώ όταν βλέπω (σαν αρχάριος του είδους) ότι δεν κόβω dmg σε κάποιο boss, ψάχνω αδύνατα σημεία ή ανοίγματα(πάντα υπάρχουν). Χάνεις μια δυο φορές, μετά καταλαβαίνεις τι κάνεις λάθος κτλ και τα βγάζεις πέρα. Επίσης φαρμάρω σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές είτε για blood vials ή για level. No need to be greedy. Βάζετε όρια και στόχους στα blood echoes που έχετε και μην προσπαθείτε να πάρετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε, ειδικά σε περιοχές που δεν γνωρίζετε ακριβώς τι παραμονεύει στην κάθε γωνία. Έτσι χάνονται τα echoes, πάντα όμως... Είναι γνωστό ότι στα DS όπως και στο bb μπορεί να σε σκοτώσει το οτιδήποτε. Εγώ ας πούμε πήγα πολύ χαλαρά με λίγο HP να χτυπήσω ένα κοράκι, το οποίο μου κόστισε 15000 echoes (για το lvl που ήμουν ήταν πολλά) που έκανα rush για να τις πάρω από ένα boss... Το νου μας και στις όποιες αλλαγές στην κάθε περιοχή στους enemies, διότι είναι πιο δυνατοί και απρόβλεπτοι τις πρώτες φορές που τους συναντάμε και ήμαστε με πολλά insights. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2015 από Alex21121988 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα