Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έβγαλε 2 hunters αλλά νομίζω ήταν npc όχι summons... αυτοί φύγανε για πλάκα αλλά την έφαγα από κατολίσθιση :P  και το άφησα γιατί ήθελα να πάω στο κάστρο με την πρόσκληση, μάλλον λάθος μου ήταν γιατί τις τρώω καλά εκεί  :lol:

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου, πολύ καλό Link.png Site: Bloodborne Review περιεκτικότατο, με αναφορές στα υπερ και τα κατά του τίτλου, με πολλές λεπτομέρειες και πάνω απ όλα δίχως υπερβολές. Υπάρχει ανάλογο review και για το Scholar of the First Sin. Αξίζει πιστεύω να τα διαβάσει κανείς.

Δημοσ.

Τι να πω ευχαριστούμε πολύ Harry αλλά οι περισσότεροι από εμάς σε αυτό το θέμα τα ξέρουμε από... πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τίτλου. Πολλοί είναι ήδη NG+.

Προτείνω εφόσον συνεχίζεις να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον να βρεις τρόπο να το παίξεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Εαν είσαι τελικά τόσο μεγάλος φαν των souls, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την αγορά PS4. Μετά από αυτόν τον ντόρο σίγουρα θα υπάρξει sequel (αν και πιστεύω μετά από ένα multiplat DS3) και ίσως κι ένα Demon's Souls Remaster...

• Like 2
Δημοσ.

Τι να πω ευχαριστούμε πολύ Harry αλλά οι περισσότεροι από εμάς σε αυτό το θέμα τα ξέρουμε από... πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τίτλου. Πολλοί είναι ήδη NG+.

Προτείνω εφόσον συνεχίζεις να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον να βρεις τρόπο να το παίξεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Εαν είσαι τελικά τόσο μεγάλος φαν των souls, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την αγορά PS4. Μετά από αυτόν τον ντόρο σίγουρα θα υπάρξει sequel (αν και πιστεύω μετά από ένα multiplat DS3) και ίσως κι ένα Demon's Souls Remaster...

ο Ηarry grey οταν πρωτοειδε τα reviews για το Bloodborne :P

airplane.gif

Παλι καλα βρισκει και κανενα 8αρι εδω και εκει να νιωσει καλυτερα το παιδι

• Like 3
Δημοσ.

Ε δεν ειναι και για 8 το παιχνιδι σε σχεση με οτι κυκλοφορει αλλα οκ ειναι και κατι προσωπικο η βαθμολογια, εγω του εβαλα 8.5 νομιζω στην αρχη και μαλλον εκει θα μεινω με τα τωρινα δεδομενα αλλα με souls κλιμακα γιατι αλλιως ειναι 10αρακι ανετα.

Αυτο που θα ηθελα και πιστευω θα δωσει μεγαλη πνοη στο παιχνιδι ειναι 2 πραγματα, πρωτον να φτιαξουν το online με rewards και ευκολοτερο matchmaking και δευτερον και σημαντικοτερο για εμενα random loot στα random chalice dungeon. Οταν εννοω random loot εννοω τα ιδια weapons(αφου δεν μπορουμε να εχουμε αλλα συντομα) αλλα με διαφορετικο base damage και modifier, πχ εχεις ludwig blade το οποιο εχει ας πουμε base dmg 160 στο +10 και B/B str/skill μπορει να βρεις το ιδιο οπλο ειτε απο chest ειτε απο random enemy drop με 200 base dmg και A/C modifier σε str/skill (βαλτε πχ ενα +-10-15% range στο dmg) και φυσικα random gem slots. Εγω ετσι τα περιμενα τα random chalice dungeons, αν γινει κατι τετοιο ανοιγει πολλα builds και νομιζω θα ριξω αλλες 200 ωρες ευκολα ψαχνοντας το καλυτερο.. Ισως δεν ταιριαζει στη φιλοσοφια των souls αυτο που λεω αλλα πιστευω απο τη στιγμη που ασχοληθηκαν ετσι και αλλιως με random dungeons αυτος ειναι ο σωστος τροπος, παντα κατα τη γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ +100 με αυτό, ειδικά για τα chalice. Ενώ σε επίπεδο structure είναι σε άλλο επίπεδο το μονο που δεν πήραν από το Diablo 3 και τα rift είναι αυτό το randomized loot. Λογικά το έκαναν για να αποφύγουν balancing προβλήματα αλλα ελπίζω να βρούν ένα τρόπο να κάνουν το loot στα chalice dungeon πιο ενδιαφέρον. Το challenge είναι πιστεύω εκεί που πρέπει ήδη, ειδικά στα depth 4-5.

Δημοσ.

Ποσο γκαντεμης να μαι.....ειχα ενα τελευταιο insight....χτυπαω καμπανιδι για το κωλο 3ο βοςς..μπαινει ενας αφου φαρμαρα ολη την περιοχη και στα καπακια μπαινει ενας για pvp.....εγω δεν ενιωθα και πολυ και με εφαγε ο αρκιδας....τωρα τι κανω???υσαμπα και τα potions και οι σφαιρες.....γμτ....μπορει να με βοηθησει καποιος με password only η θελει οπωσδηποτε insight????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...