Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το έπαιξα όσο χρειάστηκε για να βγάλω τα συμπεράσματα που έβγαλα. Όσο για το "διότι βολεύει την εμπάθειά σου" τα συμπεράσματα δικά σου : Τωρα με συγχωρεις αγαπητε αλλα με 2 ωρες οντως τι συμπερασματα μπορεις να βγαλεις. Σκεψου πχ οσοι επαιξαν το Dark Souls ή το Demons Souls για 2 ωρες και μετα το παρατησαν ειτε γιατι εχαναν συνεχεια ειτε γιατι δεν τους αρεσε,τι συμπερασματα μπορουν να εχουν πχ για τα Boss fights ή για τις αλλες παρακατω περιοχες και τους διαφορετικους εχθρους που πετυχαινεις. Ουτε εγω εχω Ps4(ακομα)αλλα σιγουρα αν ειχαν κονσολα το παιχνιδι θα ηταν σιγουρη αγορα,οχι γιατι ειναι το καλυτερο exclusive του Ps4(κακο αυτο)αλλα γιατι ειναι και αλλο ενα Souls παιχνιδι που μου αρεσουν εμενα προσωπικα. Βεβαια και το σχολιο του ADHD με προβληματιζει καπως κυριως γιατι μου θυμιζει εποχες DS 1 οταν εγινε μοδα στο Twitch το Speedrunning αυτου του παιχνιδιου και τα πειραματα σε διαφορα build και οπλα. 1
cortaN@ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Επειδή δεν είχα χαμπάρι όταν πόσταρα ότι γίνεται πόλεμος στις προηγούμενες σελίδες έχω να πω το εξής. Τα γραφικά για μένα που δεν είχα καμία επαφή με το game είναι μέτρια. Ειδικά όταν πέφτει το φως στις επιφάνειες πάνω ειδικά ξύλινες, πχ στις ρόδες στις άμαξες κτλ δεν είναι καθαρό. Δεν ξέρω αν είναι jaggies. Το framerate οκ είχε κάποια θέματα που και που αλλά τίποτα σπουδαίο. Το loading επειδή δεν πέθαινα τόσο συχνά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση. Άμα ήταν 5 sec πιο γρήγορο θα ήταν ιδανικό. Εγώ γενικά στα games μου γουστάρω τις γραφικάρες. Last of us, Gta V κτλ ήταν games για να τα δείχνεις στους φίλους σου. Το bloodborne δεν είναι από αυτά σίγουρα αλλά έχει τρομερή ατμόσφαιρα και παράνοια. Κάποιος είπε και τι θες ρε φίλε τα bokeh σου και τα dof? Φυσικά και θα γούσταρα. Όμως το game όσο το το προχωράω βλέπω ότι αυτό θέλανε να κάνουνε. Αν θυμάμαι καλά οι χαρακτήρες δεν κουνάνε καν το στόμα τους όταν μιλάνε(εκτός αν θυμάμαι μόνο την κουκλα) και γενικά έχει ένα στήσιμο περιέργο γιατί τελευταία έχω συνηθίσει ο χαρακτήρας να έχει πιο βάρος στην οθόνη και την άισθηση. Από τα 3-5 αγαπημένα μου game ever είναι τα fallout. Τα fallout πραγματικά όσο παιχνιδάρες είναι τόσο άσχημα γραφικά έχουνε. Έχει και θέμα με το immersion εξαιτίας του ότι είναι τόσο ελεύθερο. Θα μου άρεσε να είχε γραφικάρες το fallout? Προφανώς. Όταν έπαιζα το order και ήμουν στον υπόγειο σταθμό, σκεφτόμουνα μακάρι το επόμενο fallout να έχει τέτοια γραφικά. Καταλήγω στο εξης σαν παίκτης πρώτη φορά στον κόσμο αυτό. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσα να παίξω ούτε ένα λεπτό και τώρα σε 2 μέρες έριξα 20ωρο. To παιχνίδι είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει το οτιδήποτε να σε ξενερώσει είναι πολύ προσιτό και λόγω setting πιστευω τραβάει κόσμο. Παράνοια full , ατμόσφαιρα δεν υπάρχει, δομή game που δεν προχωράω μπροστά και σφάζω αλλά είμαι σε ένα μεγάλο δίκτυο μέσα στην πόλη μου αρέσει τρομερά. Τα γραφικά και τα όποια θέματα είναι απλά να έχουμε να λέμε σε ένα τέλειο game πραγματικά. Άμα είχε και γαμώ τα γραφικά και χίλια δυο εφφέ θα γούσταρα φυσικά αλλά το ότι δεν έχει τα super duper δεν του αφαιρεί ουτε το ελάχιστο. Δεν πιστεύω ότι φταίει το ps4 για τα γραφικά, είναι σαν να λέμε η αισθητική της συγκεκριμένης μηχανής γραφικών? Τέσπα όποιος δεν το έχει ας το νοικιάσει πρώτα, ας παίξει κάποιες ώρες γιατί έχει layers και όσο αντιλαμβάνεσαι τόσο μεγαλώνει η πόρωση και καλό κάψιμο και μακάρι να βγούνε και expansion.sorry για το μακροσκελές post. Καταρχήν, θεωρώ άτοπο να κατακρίνουμε τα γραφικά (ή και αντίθετα να τα αποθεώνουμε) σε παιχνιδάρες τύπου Bloodborne. Γιατί να αναλώνεστε σε αναλύσεις για γραφικά σε έναν τίτλο που ποτέ δεν είχε πίσω του κάποια σημαντική ή εντυπωσιακή engine και ενώ το δυνατό του σημείο είναι το gameplay, η ατμόσφαιρα και το ιδιαίτερο dark art-style? Anyway, για να λύσουμε το θέμα με τα γραφικά σε αυτόν τον τίτλο, η μηχανή που χρησιμοποιεί είναι μία βελτιωμένη εκδοχή της Phyre Engine (internal μηχανή γραφικών που χρησιμοποιήθηκε στο Demon Souls και περιέργως χρησιμοποιήθηκε και για τις multiplatform releases των DS1/2) που είναι μηχανή της ίδιας της Sony. Είναι μία cross-gen engine με περισσότερα όμως στοιχεία από 360/ps3 era και είναι λογικό σε κάποια πράγματα να μην τα πάει τόσο καλά. Όσοι ανέφεραν τα jaggies, είναι επειδή το Bloodborne δε χρησιμοποιεί κανενός είδους Antialiasing παρά μόνο native output 1080p. (π.χ. το 1ο Dark Souls χρησιμοποιούσε 2x MSAA). Όσοι αναφέρουν τις πτώσεις του framerate στις μάχες θα έπρεπε να είναι περισσότερο από συνηθισμένοι σε τέτοιες πτώσεις των frames στην οικογένεια των Souls και προς ενημέρωσή τους εδώ το framerate είναι unlocked, κυμαινόμενο κυρίως από 20-30 fps. Είναι λογικό για μία "κοινότυπη" μηχανή γραφικών, cross-gen. Όσοι αναφέρουν το loading, ήδη ετοιμάζεται patch για να μειωθεί το loading time. Το Bloodborne δεν είναι ένα graphical showcase παιχνίδι και δεν θα έπρεπε να το αντιμετώπιζετε ως τέτοιο. Δεν είναι Ryse. Αν θέλετε wow factor, δείτε το Ryse. Απολαύστε την παιχνιδάρα και την τρομερή ατμόσφαιρα και μη γκρινιάζετε για τα frames. Για μένα Game of The Year για το PS4. Και δυστυχώς το μόνο ουσιαστικό exclusive της κονσόλας για φέτος - τουλάχιστον μέχρι τώρα. Είναι αδικία και μόνο να σχολιάζουμε γραφικά σε έναν τόσο καλό τίτλο που προσωπική μου άποψη είναι ότι πλησιάζει πολύ περισσότερο στο DS1 απ΄ ό,τι το sequel του πρώτου. 6
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τωρα με συγχωρεις αγαπητε αλλα με 2 ωρες οντως τι συμπερασματα μπορεις να βγαλεις. Σκεψου πχ οσοι επαιξαν το Dark Souls ή το Demons Souls για 2 ωρες και μετα το παρατησαν ειτε γιατι εχαναν συνεχεια ειτε γιατι δεν τους αρεσε,τι συμπερασματα μπορουν να εχουν πχ για τα Boss fights ή για τις αλλες παρακατω περιοχες και τους διαφορετικους εχθρους που πετυχαινεις. Λες να μην το ξέρω; Το θέμα είναι ότι δεν είμαι εγώ αυτός που το έπαιξε δύο ώρες, δεν ξέρω σε ποιον αναφέρονται. 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν είδα κανένα να επιτίθεται στον ADHD όταν αναφέρεται στα αρνητικά του τίτλου. Γιατί πολύ απλά το παιδί έχει γράψει τριψήφια νούμερα και η γνώμη του είναι σεβαστή. Ο μόνος που τρώει μπινελίκι εδώ μέσα είσαι εσυ. Και με τον Rouxla έγινε πολιτισμένη συζήτηση όταν ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με το παιχνίδι. Εσυ πάλι μας είπες τη γνώμη σου για κάτι που δεν έχεις στην κατοχή σου. Δεκτό και αυτό. Την επιμονή σου δεν καταλαβαίνω...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σημαίνει όμως ότι την άποψη μου την συμμερίζονται και άλλοι άρα κακοήθη σχόλια και ειρωνείες προς το άτομο μου αναιρέθηκαν αυτόματα όπως ξανά είπα κάνοντας αυτούς που τα γράφουν να εκτεθούν για άλλη μια φορά, όπως στην περίπτωση του infamous second son, εσύ πιστεύω ειδικά την θυμάσαι Nαι αμε θυμαμαι. Αυτο που ελεγα και τοτε κανεις. Οτι σε καθε exclusive θα βρεις καποιο αρνητικο να το κανεις σημαια(oχι μονο εσυ, αλλα οι γνωστοι αγνωστοι).Ειτε λεγεται the last of us, ειτε infamous, ειτε BB.
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Α τώρα προστέθηκε και το wii u. Να σου πω επιπρόσθετα για να σε διευκολύνω, ότι έχω πει χαρακτηριστικά για το xenoblade chronicles του wii ότι είναι ένα από τα καλύτερα jrpg όλων των εποχών. Άρα με την σύμφωνα με την λογική μερικών είμαι και υπερασπιστής της Nintendo. Έτσι δεν πάει; ή απλά συνέβη αυτό που λέω, ότι θίγονται κάποια ζητήματα από ένα ποστ και ο άλλος επειδή δεν του αρέσουν αυτά που διαβάζει, σχολιάζει αρνητικά το πρόσωπο αυτού που γράφει το ποστ με ειρωνείες και κακοήθη σχόλια, όπως συνέβη με την περίπτωση του rouxlas86, όπως γίνεται και στα ποστ μου, όπως έγινε τότε και στην περίπτωση του second son. Αλλά όπως είπαμε, άλλοι επιβεβαιώνονται απ τα φιλαράκια τους που έχουν την ίδια κονσόλα και παίζουν μαζί, και άλλοι από άρθρα και patches. Καλό απόγευμα παιδιά. ...σε πήρανε χαμπάρι , σε κράζουνε και εσύ νομίζεις ότι βρέχει. Τις καληνύχτες μου.
Spartan117 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες σε αυτό το θέμα 6
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 για να επανέλθουμε, υπάρχει η φήμη ότι για να γιορτάσουν την επιτυχία του ΒΒ θα δώσουν δωρεάν dlc ένα skin για τους messengers ( ) ή μπορεί να είναι και item από τους messengers, δεν είναι σίγουρο ακόμα... http://twitter.com/giwamasa/status/587997663938748416 https://translate.google.com/translate?hl=es-419&sl=ja&tl=en&u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fgiwamasa%2Fstatus%2F587997663938748416 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 για να επανέλθουμε (...) Ναι, παρακαλώ επιστρέψτε πίσω σε on-topic συζήτηση για το παιχνίδι και αφήστε την κουραστική συζήτηση για το πόσο σωστή είναι η γνώμη του κάθε μέλους που δεν βγάζει πουθενά ή/και οδηγεί σε κόντρες μεταξύ σας. Δεν διαγράφονται μηνύματα αυτή τη φορά. Παρακάτω βλέπουμε. 2
red1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σοκ και πέος : Το lantern, οταν ειναι ενεργοποιημένο/equipped ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ στο ποσο γρήγορα ξαναγεμίζει το stamina bar ! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????A ρε πτν FROM, μας τρολλάρεις μΕ φαίνεται... (20% πιο αργά για την ακρίβεια).Ιn other news, οι πανοπλίες/οπλισμός το ίδιο...δλδ τώρα... Είπαμε, αλλο πράμα η δυσκολία και το να μην σου "ταίζει" τα πάντα παιχνίδι στο δόντι και να σου κρατάει το χέρι απο την αρχή αλλά το να υπάρχουν "κρυμμένα"stats...trolling κανονικό... 2
Alex21121988 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Bloodborne+Disturbed The Animal. Hell yeah. Κολλάνε και οι στίχοι- ταιριάζει και απόλυτα όλο το vibe του κομματιού πιστεύω. Όχι ότι δεν έχει απίστευτη μουσική υπόκρουση από μόνο του το game, απλά για μια αλλαγή το άφησα να παίζει από πίσω και άρχισα να σφάζω.
keropi Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μόλις έφαγα τον Rom και εκεί που είχε στρώσει κάπως το παιχνίδι επιστρέψαμε στην παράνοια και την ψυχεδέλεια ... Έφαγα και ~1.5 ώρες ψάχνοντας μωρό στην Yarnham ... τελικά συνέχισα στο Nightmare κόσμο και βλέπουμε
Alex21121988 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μόλις έφαγα τον Rom και εκεί που είχε στρώσει κάπως το παιχνίδι επιστρέψαμε στην παράνοια και την ψυχεδέλεια ... Έφαγα και ~1.5 ώρες ψάχνοντας μωρό στην Yarnham ... τελικά συνέχισα στο Nightmare κόσμο και βλέπουμε Στο nightmare έχει κατευθείαν έκπληξη και ντου από δύο hunters και γύρω γύρω όλα τα υπόλοιπα. Αυτά είναι. 1
Daemonos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 όταν ήμουν εκεί μου την έπεσε ένας αλλα τον έσφιξα με το Chikage, δεν τον χάλασε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα