Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το υπολόγισα το pre-load λογικά θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Δημοσ.

Και γω για 10:00 σκεφτηκα μιας και ειμαστε 10 ωρες μπροστα απο την ζωνη ωρας του steam, αλλα μαλλον παει για 20:00 που αλλαζουν οι προσφορες κτλπ

Δημοσ.

Το preload θα γίνει με κάποιο τρόπο και μέσω rockstar club? In other words θα μάθουμε σήμερα αν τα κλειδιά απο nuuvem είναι region locked για να τσιμπήσουμε;

Δημοσ.

άντε και έκανα χώρο στον σκληρό..Αλλά σκέφτομαι μηχανικό ή SSD;

Θα αξίζει σε SSD αν έχεις χώρο, δεν έχει και λίγα loading.

• Like 1
Δημοσ.

Θα αξίζει σε SSD αν έχεις χώρο, δεν έχει και λίγα loading.

Όχι. Ένα loading στην αρχή έχει (που εκεί θα κριθεί πόσο θα φορτώσει ο κόσμος) και μετά όταν μεταφέρεσαι από έναν χαρακτήρα σε άλλον. Εγώ εμπιστεύομαι την R* στο optimization.

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει, κρίνοντας από το μέγεθος πάντως, κάπως-κάπου θα φορτώνονται τόσα GB.

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει, κρίνοντας από το μέγεθος πάντως, κάπως-κάπου θα φορτώνονται τόσα GB.

έχω και ένα στικάκι 128gb,μπορώ να το βάλω εκεί πάνω;και να το κάνω portable?

Δημοσ.

Όχι. Ένα loading στην αρχή έχει (που εκεί θα κριθεί πόσο θα φορτώσει ο κόσμος) και μετά όταν μεταφέρεσαι από έναν χαρακτήρα σε άλλον. Εγώ εμπιστεύομαι την R* στο optimization.

και φτάνει η ram σε κονσόλες ή ακόμα και σε pc να στα φορτώσει όλα με ένα loading, δε φορτώνει και καθώς κινείσαι στο χάρτη; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...