Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγω εχω αλλες πληροφορειες οσον αφορα το ποτε θα γινει το preload... Πηγη μου το Rockstar Support.Ελπιζω να ισχυει για 7 Απριλιου. "Yes, pre-loads via Rockstar Warehouse and Steam will be available on April 7th. We will update this page with an exact time as soon as that information is available." Και twitter status!! Μακάρι μακάρι μακάρι. κατω απο 200 kb/s down πιανεις δηλαδη? Αν ειναι ετσι παρε retail... τι σου φταιει η Rockstar. Με 30αρα vdsl υπολογιζω να μου παρει ~5 ωρες. Αλλα και 12-15mbps να πιανεις με adsl σε ~10 ωρες θα το εχεις. VDSL είσαι εσύ. Εγώ μέχρι να βάλουν καλώδια θα γεράσω οπότε μόνο μία λύση υπάρχει στην κατάλληλη θέση. Και πιάνω γύρω στα, τι να σου πω, 1 MB/s; Δεν φταίω εγώ, η censored φταίει. Απλώς θέλω να το κατεβάσω πιο νωρίς διότι για το τριήμερο 12-13-14 θα λείπω οπότε να πάω σπίτι και να το παίξω ευθέως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 GTA 5 minimum requirements εχω ι 3 4GB SSD 240 5750 ΑΤΙ θα παιξει τι λετε? Περιμενε εχρι να βγει και δοκιμαζεις...Εκτος αν ρωτας επειδη σκεφτεσαι να πας σε αναβαθμιση ή αν το εχεις τοσο αγχος. :P Minimum Specs OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 συμφωνα με αυτα που εχουν ανακοινωθει οχι...αλλα μαλλον ναι στα minimum με τρελες υποχωρησεις και αν εισαι σε 720p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αν ειναι να παιζει με τρελες υποχωρησεις καλυτερα να το παιξει σε κονσολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 μαζί με i3 τι κάρτα να παντρέψω? η να πάρο η5? και εάν πάρο η5 πρέπει να αλλάξω και m/b γιατί θέλω σατα 3 επειδή έχω SSD + μνήμη - με τα λεφτά αυτά παίρνω εάν ps4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μια χαρά θα παίξει όπως είσαι τώρα,αρκεί με την vga που έχεις να μην θέλεις 4k και ultra,περίμενε να βγει να δεις τι παίζει και αν είναι παίρνεις μια vga. Ο ssd δεν χρειάζεται αναγκαστικά sata3 δεν χάνεις τίποτα σπουδαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Λογικα στην mb του i3 μπαινει I5 αλλα πες μας ποια ακριβως εχεις για να ειμαστε σιγουροι...Sata εχουν ολες οι νεες μην αγχωνεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 σατα 3-550mbs σατα 2-200-250 mpbs χαλια δηλαδή, δεν είμαι σπίτι τώρα αλλα θα σας πω μετά για την M/B λογικά με η5 θα παίζει σωστά, εκτος και αλλάξω μονο Κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 σατα 3-550mbs σατα 2-200-250 mpbs χαλια δηλαδή Αυτές είναι ταχύτητες μεταφοράς από έναν δίσκο στον άλλον,δεν θα σε περιορίσει στην καθημερινή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ligthroom kai photoshop παίζω όλοι μέρα πιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 σε ποια πιστα εχεις φτασει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 VDSL είσαι εσύ. Εγώ μέχρι να βάλουν καλώδια θα γεράσω οπότε μόνο μία λύση υπάρχει στην κατάλληλη θέση. Και πιάνω γύρω στα, τι να σου πω, 1 MB/s; Δεν φταίω εγώ, η censored φταίει. Απλώς θέλω να το κατεβάσω πιο νωρίς διότι για το τριήμερο 12-13-14 θα λείπω οπότε να πάω σπίτι και να το παίξω ευθέως. 1MB/s δεν ειναι καθολου ασχημα, σε ~14 ωρες θα τα εχεις κατεβασει τα 65GB. Και εγω περιπου τοσα επιανα με ADSL πριν μας βαλουν VDSL. Στα 11500 για την ακριβεια θυμαμαι κλειδωνα. Αφου ανακοινωσε η Rockstar οτι το preload αρχιζει απο την Τριτη 7 Απριλιου, δεν υπαρχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 30 level ε Layer, και συνεχίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν ξερω αν εχει ανεβασει καποιος σε προηγουμενο ποστ, κοιταξα καποιες σελιδες πισω δεν ειδα κατι... screenshot comparison (PS3/PS4/PC) http://imgur.com/a/4JrnE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Απλώς θέλω να το κατεβάσω πιο νωρίς διότι για το τριήμερο 12-13-14 θα λείπω οπότε να πάω σπίτι και να το παίξω ευθέως. Πάντως να ξέρεις, στη περίπτωση που όντως το βγάλουν μια μέρα πριν στο Steam για preload, αν έχεις αφήσει ανοιχτό το PC στο σπίτι, μπορείς να το βάλεις να κατεβάζει μπαίνοντας από το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα