Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τρέιλερ τρέιλερ αμα δεν δω στο τέλος Coming April 14th δεν πιστεύω τίποτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 περί bonus http://www.gamespot.com/articles/gta-5-s-special-pc-preorder-deal-expires-today/1100-6426287/ http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.311292300# εμείς τον Γενάρη πήραμε δώρο +san andreas
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 περί bonus http://www.gamespot.com/articles/gta-5-s-special-pc-preorder-deal-expires-today/1100-6426287/ http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.311292300# εμείς τον Γενάρη πήραμε δώρο +san andreas Χα, εννοείς το παιχνίδι που το έκαναν update ύστερα από 10+ χρόνια μόνο και μόνο για να βγάλουν τραγούδια και να περάσουν μια HD μαλακία; Πάρε και το δικό μου άμα θες.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χα, εννοείς το παιχνίδι που το έκαναν update ύστερα από 10+ χρόνια μόνο και μόνο για να βγάλουν τραγούδια και να περάσουν μια HD μαλακία; Πάρε και το δικό μου άμα θες. Δεν με πείραξε,έτσι κι αλλιώς το χα παίξει και δεν θα το ξαναέπαιζα..το έβαλα από περιέργια να δω τί έγινε. Πέρα από αυτό,όποιος το έπαιρνε τότε από το rockstar store διάλεγε ένα από τα παιχνίδια που έδινε δώρο η rockstar.Που πλέον δεν γινόταν με αυτό το preorder,παρά μόνο φράγκα έπαιρνες και παίρνεις. http://www.rockstargames.com/newswire/article/52376/pre-order-the-gtav-pc-download-at-the-rockstar-warehouse-now Για ούτε 30€ που έδωσα για steam pre-order του GTA5 με αυτά που μου έδωσε,εγώ είμαι οκ..έτσι κιαλλιώς δεν σκόπευα να έδινα πάνω από 30€ 1
Lam13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 το αγορασα απο gamers outlet δεν μου ηρθε κανενα steam gift γιατι τους τελειωσαν τα κλειδια,εγω στην βιασυνη μου να το παρω δεν το διαβασα και το αγορασα.περιμενα και εγω να με ρωτησουν το steam μου αλλα ματαια.τους εστειλα μνμ και μου εστειλαν το εξης. the reason is that we got a new stock of GTA V key that is not a steam gift but it is a key for Social Club, as clearly indicated in the product page of the game. So the key will be delivered on the release day. Order is ok, nothing wrong πειτε μου οτι θα παιζω online και αφηστε τις πρωταπριλιες δεν ειναι αστεια αυτα!!!!!
gavros10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 το αγορασα απο gamers outlet δεν μου ηρθε κανενα steam gift γιατι τους τελειωσαν τα κλειδια,εγω στην βιασυνη μου να το παρω δεν το διαβασα και το αγορασα.περιμενα και εγω να με ρωτησουν το steam μου αλλα ματαια.τους εστειλα μνμ και μου εστειλαν το εξης. the reason is that we got a new stock of GTA V key that is not a steam gift but it is a key for Social Club, as clearly indicated in the product page of the game. So the key will be delivered on the release day. Order is ok, nothing wrong πειτε μου οτι θα παιζω online και αφηστε τις πρωταπριλιες δεν ειναι αστεια αυτα!!!!! Θα παιζεις multiplayer απλα δεν θα φαινεται στο steam. Μονο στο social club το οποιο το χρησιμοποιουν και οσοι εχουν εκδοση του steam
ggramenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 .....ακριβως.....δεν θα εχει κανενα μα κανενα προβλημα ,το ιδιο θα παιζει online .....μην σας πιανει πανικος... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 σκέφτεστε πριν γράψετε το οτιδήποτε; Το ίδιο παιχνίδι είναι,το ένα θα μπένει steam το άλλο όχι. Φυσικά και θα παίζει online... Επίσης υπάρχει ένα τρομερό εργαλείο,google το λένε! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 σκέφτεστε πριν γράψετε το οτιδήποτε; Το ίδιο παιχνίδι είναι,το ένα θα μπένει steam το άλλο όχι. Φυσικά και θα παίζει online... Επίσης υπάρχει ένα τρομερό εργαλείο,google το λένε! +1 για αυτό που είπες για το google. Μακάρι να το έβλεπαν όλοι οι γνωστοί μου.
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Με την "σκέτη" έκδοση δεν θα έχει cloud save μέσω steam και ούτε και τα εκεί achievements/cards βέβαια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Υπάρχει πάντα και το Curse για εκτος Steam
Lam13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Με την "σκέτη" έκδοση δεν θα έχει cloud save μέσω steam και ούτε και τα εκεί achievements/cards βέβαια. ουτε το bonus που έγραφε γιαυτό και Ρώτησα.να βλέπω πόσες ώρες παιχνιδιού έχω,να παίζω με τους φιλους μου που είναι ονλινε.εντάξει ειναι λίγο διαφορετικό αλλιως δεν θα το αγόραζε κανέναν για steam.
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ουτε το bonus που έγραφε γιαυτό και Ρώτησα.να βλέπω πόσες ώρες παιχνιδιού έχω,να παίζω με τους φιλους μου που είναι ονλινε.εντάξει ειναι λίγο διαφορετικό αλλιως δεν θα το αγόραζε κανέναν για steam. Είδα την ξενέρα με την έλλειψη εγγενούς cloud save και achievements στο gta 4 για steam και δε νομίζω οτι θα πλησίαζα non steam version του 5 (που υποτίθεται έχει τα παραπάνω) εκτός αν υπήρχε μεγάλη διαφορά στην τιμή.
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είδα την ξενέρα με την έλλειψη εγγενούς cloud save και achievements στο gta 4 για steam και δε νομίζω οτι θα πλησίαζα non steam version του 5 (που υποτίθεται έχει τα παραπάνω) εκτός αν υπήρχε μεγάλη διαφορά στην τιμή. Στο social club που ειχα συνδεσει το max payne 3 (εκδοση steam + social club) βλεπω οτι ειχα ξεκλειδωσει achievements οποτε δεν βρισκω τον λογο να μην εχει και αυτο σε οποιαδηποτε πλατφορμα
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ουτε το bonus που έγραφε γιαυτό και Ρώτησα.να βλέπω πόσες ώρες παιχνιδιού έχω,να παίζω με τους φιλους μου που είναι ονλινε.εντάξει ειναι λίγο διαφορετικό αλλιως δεν θα το αγόραζε κανέναν για steam. όχι εσύ έκανες το λάθος και πήρες έκδοση που δεν δίνει το χρηματικό bonus..Οπότε μη το γενικεύεις. Γιατί σε άλλα μαγαζιά,το έγραφε εαν έχει το bonus ή όχι.(πχ ένα που αγοράζω συχνά http://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-grand-theft-auto-v-bonus/ ) όπως και η ίδια η Rockstar ( νέο bonus PRE-ORDER BY APRIL 14 AND GET $1,000,000 IN-GAME PLUS A BONUS $150,000Pre-order and get $1,000,000 in-game ($500,000 for Grand Theft Auto V and $500,000 for Grand Theft Auto Online). Pre-order by April 14 and get a bonus $150,000 for Grand Theft Auto Online. ) Εδώ δεν ήξερες τί αρχικά αγόρασες βρε φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα