Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς παιδιά τα νεα δεν είναι καθόλου καλά μου φαίνεται πως 

μας κάνουν πλάκα εκεί στην Rockstar. :angry:

http://www.pcgamer.com/gta-5-delayed-again-on-pc/

Καλό μήνα παίδες :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αγορασα απο gamersoutlet,εκανα λογαριασμο στην σελιδα έβαλα και την paypal τράβηξε τα λεφτά αλλά στο account της σελίδας gamers outlet μου γράφει 2 ημερομηνίες και η δεύτερη είναι ακόμα pending (η πρωτη είναι complete κανονικά) μετα απο 3 ώρες που έχουν περάσει.θυμάσαι αν κανεις κανένα activate σε κανενα Μάιλ που στέλνουν εκεί?επίσης δεν μου ανέφεραν πουθενά να δώσω το steam account.κάποιος που να ξέρει παιδιά???

Το αγορασα απο gamersoutlet,εκανα λογαριασμο στην σελιδα έβαλα και την paypal τράβηξε τα λεφτά αλλά στο account της σελίδας gamers outlet μου γράφει 2 ημερομηνίες και η δεύτερη είναι ακόμα pending (η πρωτη είναι complete κανονικά) μετα απο 3 ώρες που έχουν περάσει.θυμάσαι αν κανεις κανένα activate σε κανενα Μάιλ που στέλνουν εκεί?επίσης δεν μου ανέφεραν πουθενά να δώσω το steam account.κάποιος που να ξέρει παιδιά???

Μίλησε με το support τους.

Ελπίζω να μην δώσουν έμφαση εκεί δηλαδή για να κρύψουν κάποια θέματα που ίσως να έχει (αν και τόσο καιρό που τους πήρε δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο).

Καλα μην το λες.. Rockstar είναι αυτή...

Καλά λέω τι γίνεται,πρίν λίγο ανακοινώσανε trailer και στα καπάκια delay.Πήγα να πάθω κάτι.... αλλά μετά είδα το spoiler. :P

• Like 1

Νεα ανακοινωση απο την Rockstargames ειχαμε σημερα το πρωι για νεα καθυστερηση του GTA 5

Αυτη την φορα η καθυστερηση εχει να κανει με την ημερομηνια του τιτλου ωστε να ακουγεται καλυτερα στον καταναλωτη.

GTA 5 στις 5-5-2015 ημερα Τριτη οπως συνηθίζεται...

Ο CEO της εταιριας αφησε ενα παραθυρακι ανοιχτο και δηλωσε:
"Κανουμε οτι ειναι δυνατον ωστε το παιχνιδι να κυκλοφορησει στις 17 Σεπτεμβριου 2015. Ετσι θα τελιωσουμε οτι αρχισαμε πριν απο 2 χρονια."

Υπομονη αλλες 3 εβδομαδες πατριωτες.

Τελικά το πήρα και γω χθες από steam 54,99, ελπίζω να πρόλαβα το pre-order bonus.

Σήμερα βλέπω το πήγαν πάλι 59,99.

Στα 54,99 νομίζω ότι ήταν καλή η τιμή του για να είναι στο steam library.

Τώρα να δω πότε θα αρχίσουν τα pre-loads και πόσες ώρες(?), μέρες(?) θα μου πάρει να πάρω τα 65(?)GB μέσω 7,5mbps adsl....

Νεα ανακοινωση απο την Rockstargames ειχαμε σημερα το πρωι για νεα καθυστερηση του GTA 5
Αυτη την φορα η καθυστερηση εχει να κανει με την ημερομηνια του τιτλου ωστε να ακουγεται καλυτερα στον καταναλωτη.
GTA 5 στις 5-5-2015 ημερα Τριτη οπως συνηθίζεται...
Ο CEO της εταιριας αφησε ενα παραθυρακι ανοιχτο και δηλωσε:
"Κανουμε οτι ειναι δυνατον ωστε το παιχνιδι να κυκλοφορησει στις 17 Σεπτεμβριου 2015. Ετσι θα τελιωσουμε οτι αρχισαμε πριν απο 2 χρονια."
Υπομονη αλλες 3 εβδομαδες πατριωτες.

γίνεστε αστείοι τώρα; :-(

Κάλλιστα μπορούμε να τα κάνουμε report για flaming αυτά..το πε ένας φτάνει

------

ξέρετε για online να θα είναι p2p ή θα συνδεόμαστε σε κανά rockstar server?

• Like 2

Ενταξει κανε πλακα λογω της ημερας αλλα καταλαβαινω οτι υπαρχει αλλο προβλημα. Το αρθρο ειναι απο τον φεβρουαριο και αναφερεται στο τελευταιο delay που υπηρξε. Πιθανον να ηθελες να ψαρωσουμε μονο λογου του τιτλου αλλα ο λογως που γραφω ειναι επειδη καποιες μερες πριν, αλλο μελος (δεν βρισκω το ποστ), παρουσιασε μια παλια ειδηση ως σημερινη και ξεκινησε κουβεντα γυρω απο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...