Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Να μου έλεγες ότι παίζεις σε καμιά Panasonic AX900 4K IPS που είναι η κορυφαία TV αυτή τη στιγμή, να σου πω ναι, σε ζηλεύω..Αλλά με 40άρα 1080P δεν φτουράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είμαι ικανοποιημένος απο το 1080p ,μεχρι στιγμης.Οταν πανε οι τιμές των 4K TV αργοτερα σε normal τιμές ,θα τσιμπήσω μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Η πλάκα είναι όταν οι τιμές των 4Κ πάνε σε normal επίπεδο (για εμάς) τα ίδια θα λέμε για το 8Κ. Φαύλος κύκλος είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Η πλάκα είναι όταν οι τιμές των 4Κ πάνε σε normal επίπεδο (για εμάς) τα ίδια θα λέμε για το 8Κ. Φαύλος κύκλος είναι αυτά To θεμα ειναι να εχεις τα γκαφρα να στηριξεις 4Κ με Max quality. Να μου βαζεις 4Κ resolution με τα μισα textures για να εχεις ενα ανεκτο fps δεν λεει τιποτα. Το 27αρι με 1440p αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο για image quality και αποδοση fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είμαι ικανοποιημένος απο το 1080p ,μεχρι στιγμης.Οταν πανε οι τιμές των 4K TV αργοτερα σε normal τιμές ,θα τσιμπήσω μία α και που σαι, 1080p/42"=52ppi 1440p/27"=109ppi Οκ, μας επιτρέπεις τωρα να διαφωνησουμε μαζι σου, ή αυτο που ειπες ειναι defacto ρε παιδι μου? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αν εχεις δυνατο pc βαζεις dsr 1440p η 4κ σε ακομα και σε 1080p monitor και τελος. Δεν χρειαζεται καν να παρεις 1440p η 4κ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αν εχεις δυνατο pc βαζεις dsr 1440p η 4κ σε ακομα και σε 1080p monitor και τελος. Δεν χρειαζεται καν να παρεις 1440p η 4κ . To DSR ειναι μια ψευτομ@λ@κια και μιση για τους ασχετους... Καταλαβε οτι το 1440p εχει 80% more pixel on screen ασχετου PPI. Μαθετε να ξεχωριζετε το ppi, απο το resolution. Το υψηλο ppi δεν λεει τιποτα εαν το resolution ειναι χαμηλο (π.χ 1080p) Το resolution προσθέτει την more πληροφορια - quality που θελουν τα High Resolution textures και γραφικα συνολικα σε level of detail και quality level on distance. Πουληστε τα 1080p με τα ψευτοDSR και παρτε το DELL 1440p με 310 ευρω http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αν βγουν 1440p οθονες σε μεγεθος μεχρι 21,5 που χωραει το γραφειο που εχω το pc τοτε ναι θα την αλλαζα καποια στιγη στο μελλον οταν πεσουν οι τιμες των 4κ σε τιμες απο 200 ευρω και κατω. Mεχρι τοτε βολευομαι με το DSR το οποιο οχι δεν ειναι για ασχετους εχω δει μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με το απλο 1080p και πλεον απο τοτε που πηρα την 970 δεν παιζω κανενα παιχνιδι σε 1080 ολα σε 1440p DSR η 4κ DSR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αν βγουν 1440p οθονες σε μεγεθος μεχρι 21,5 που χωραει το γραφειο που εχω το pc τοτε ναι θα την αλλαζα καποια στιγη στο μελλον οταν πεσουν οι τιμες των 4κ σε τιμες απο 200 ευρω και κατω. Mεχρι τοτε βολευομαι με το DSR το οποιο οχι δεν ειναι για ασχετους εχω δει μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με το απλο 1080p και πλεον απο τοτε που πηρα την 970 δεν παιζω κανενα παιχνιδι σε 1080 ολα σε 1440p DSR η 4κ DSR. Οταν κανουν οι 4κ απο 200ευρω σε κατω???Δηλαδη σε καμια 10αρα χρονια??? Αν βγουν 1440p οθονες σε μεγεθος μεχρι 21,5 που χωραει το γραφειο που εχω το pc τοτε ναι θα την αλλαζα καποια στιγη στο μελλον οταν πεσουν οι τιμες των 4κ σε τιμες απο 200 ευρω και κατω. Mεχρι τοτε βολευομαι με το DSR το οποιο οχι δεν ειναι για ασχετους εχω δει μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με το απλο 1080p και πλεον απο τοτε που πηρα την 970 δεν παιζω κανενα παιχνιδι σε 1080 ολα σε 1440p DSR η 4κ DSR. Τοσα φραγκα εσκασες για την 970 ας εδινες 50ευρω να επαιρνες ενα μεγαλυτερο γραφειο.Ουτως ή αλλως ολα τα παιχνιδια απο το θειο τα παιζεις . σε 42"TV και να θελα δε θα μπορούσα να το παίξω με mouse/keybord οπότε αναγκαστικά με xbox360 controller γελάω πάντως μ αυτούς που παίζουν games σε 27" monitor.Πιο ψευτια δε γίνεται Θες τουλάχιστον 40 ιντσων οθόνη για να νιώσεις πραγματικό gaming σημερα Εμεις να δεις τι γελια ριχνουμε με αυτα που γραφεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Aν μπορεις να τα εχεις ''all in one room'' εισαι αρχοντας. Τι εννοω: Καλο pc, με δυο monitor και τα δυο ανω των 23 ιντσων, το ενα ips panel 1440p και το αλλο 1080p με tn panel στα 144hz. Ετσι βλεπεις και τα 120+ frames σε games που μπορεις να τα εχεις, και την φοβερη εικονα ενος ips monitor. Δυο στα δυο. Μια 4Κ τηλεοραση επισης συνδεμενη στην gpu λιγο πιο περα απο το pc, οπου στο επιπλακι απο κατω την κοιτανε ενα ps4 και xbone. Ετσι πιστευω τα εχεις ολα. Βεβαια μετα αντε βγες εξω απο αυτο το δωματιο, το ιδιο και οι φιλοι σου... Εμενα μου λειπει μια ακομα gtx 970, (για να καταφερει να βγαζει πολλα frames για το υπαρχων μονιτορ και 4Κ σε καλο framerate για την tv), ενα ips monitor και ενα xbone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 To DSR ειναι μια ψευτομ@λ@κια και μιση για τους ασχετους... Καταλαβε οτι το 1440p εχει 80% more pixel on screen ασχετου PPI. Μαθετε να ξεχωριζετε το ppi, απο το resolution. Το υψηλο ppi δεν λεει τιποτα εαν το resolution ειναι χαμηλο (π.χ 1080p) Το resolution προσθέτει την more πληροφορια - quality που θελουν τα High Resolution textures και γραφικα συνολικα σε level of detail και quality level on distance. Πουληστε τα 1080p με τα ψευτοDSR και παρτε το DELL 1440p με 310 ευρω http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html το dsr ειναι για τα μπαζα μονο για παιδακια ειναι Κατι σαν τα computer που παιρνουμε στα 3χρονα απο τα jumbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αν εχεις δυνατο pc βαζεις dsr 1440p η 4κ σε ακομα και σε 1080p monitor και τελος. Δεν χρειαζεται καν να παρεις 1440p η 4κ . Εχεις μεινει πισω Oroku τα 4κ ειναι ηδη παλια http://www.skroutz.gr/s/6139876/Dell-UltraSharp-UP2715K.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ποιος δινει 1 εκατομυριο ευρω για οθονη 5κ? Για 8 κ θα ζητανε 2 μπορε και 3 εκατομυρια! Κατι ηξερε η nvidia που εφτιαξε το DSR. Εγω αν δεν βγουν 8κ οθονες με τιμη γυρω στα 200 ευρω και σε 21,5'' δεν παιρνω. Δεν με νοιαζει ποσα χρονια θα περασουν η συντριπτικη πλειοψηφια των pc gamers ακομα σε 1080p οθονες παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν έχετε δει τον τίτλο του θέματος κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ποιος δινει 1 εκατομυριο ευρω για οθονη 5κ? Για 8 κ θα ζητανε 2 μπορε και 3 εκατομυρια! Κατι ηξερε η nvidia που εφτιαξε το DSR. Εγω αν δεν βγουν 8κ οθονες με τιμη γυρω στα 200 ευρω και σε 21,5'' δεν παιρνω. Δεν με νοιαζει ποσα χρονια θα περασουν η συντριπτικη πλειοψηφια των pc gamers ακομα σε 1080p οθονες παιζει. Oroku να φανταστω οτι το Gta θα το περιμενεις με υπομονη απο τον θειο ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα