Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χομπι ειναι και το gaming, οπως ο μοντελισμος και η μουσικη, και προφανως εχει τα εξοδα του. Οποια ειναι αυτα, ειτε μηδεν, ειτε μερικες χιλιαδες, αναλογα την τσεπη του καθενος. Επισης, μπορει 40ε για ενα παιχνιδι να σου ακουγονται "πολλα", ρωτα ομως εναν καπνιστη πχ ποσα εδωσε τις τελευταιες 20 μερες για καπνο/τσιγαρα.

• Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άλλο ένα εργαλείο-μηχάνημα που μπορείς να το κρατήσεις όσο αντέχει να κάνει σωστά την εργασία του κι άλλο ένα γκέιμ που έχει διάρκεια ζωής από 10 ώρες έως ένα πεπερασμένο νούμερο..

μάλλον δε πολυ παίζεις 

• Like 2

Από περιέργεια, σκοπεύετε να το παίξετε με controller ή keyboard/mouse? Γιατί ναι μεν έχει shooting αλλά είναι στη μέση και η οδήγηση που είναι προτιμότερο το controller.

Εγω προσωπικα σιγουρα με Controller οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια αλλωστε(συνηθεια που μου εμεινε λογω κονσολων) και μαλιστα δεν ξερω μηπως αγοραζω και αλλο Controller τωρα λογω GTA και Witcher 3(εχω το Logitech F310 και σκεφτομαι για Xbox360 εκτως αν ξυπνησουν εκει στην Ms και δουμε επιτελους XboxOne controller wireless)

Εγω προσωπικα σιγουρα με Controller οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια αλλωστε(συνηθεια που μου εμεινε λογω κονσολων) και μαλιστα δεν ξερω μηπως αγοραζω και αλλο Controller τωρα λογω GTA και Witcher 3(εχω το Logitech F310 και σκεφτομαι για Xbox360 εκτως αν ξυπνησουν εκει στην Ms και δουμε επιτελους XboxOne controller wireless)

Για το τελευταίο που είπες, περίμενε λίγο μήπως δούμε τίποτα στην GDC. Και εγώ τείνω περισσότερο προς το controller πάντως.

ok...πισας με controller?σε παω με τα χιλια!αφου σε βολευει εσυ να εισαι καλα!αλλα παντα mouse + keyboard > controller

σε 42"TV και να θελα δε θα μπορούσα να το παίξω με mouse/keybord

οπότε αναγκαστικά με xbox360 controller

γελάω πάντως μ αυτούς που παίζουν games σε 27" monitor.Πιο ψευτια δε γίνεται

Θες τουλάχιστον 40 ιντσων οθόνη για να νιώσεις πραγματικό gaming σημερα

Για 40΄' οθονη πρεπει να εχεις το pc στο σαλονι και οι περισσοτεροι απο εμας το εχουμε στο γραφειο ετσι αναγκαστικα παιζουμε σε μικρα monitor. Και οχι δεν φαινονται ψευτικα τα παιχνδια σε πιο μικρες οθονες. Σε 21,5 που εχω εγω με την 970 σε 1440 p η 4κ  DSR φαινονται ολα σαν αληθινα.

σε 42"TV και να θελα δε θα μπορούσα να το παίξω με mouse/keybord

οπότε αναγκαστικά με xbox360 controller

γελάω πάντως μ αυτούς που παίζουν games σε 27" monitor.Πιο ψευτια δε γίνεται

Θες τουλάχιστον 40 ιντσων οθόνη για να νιώσεις πραγματικό gaming σημερα

Την ποιότητα του pixel που βλέπει αυτός που έχει 27άρι 1440P, εσύ με την 40άρα 1080P ούτε καν την ονειρεύεσαι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...