Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην θέτετε πολλές ελπίδες για αυτό. Η Rockstar, ιδιαίτερα εμάς τους PC Gamers δεν μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Αν ανακοινώσουν τώρα το RDR, το κόβω για Γενάρη 2016 με πιθανότητα καθυστέρησης :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι καθολου τυχαιες οι επιλογες που εκανε η εταιρια με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ουτε τυχαιο ειναι ποτε το εβγαλε για το Ps3 και το 360,ουτε παλι τυχαιο ποτε το εβγαλε για Ps4 και One. Απο εκει ειναι αλλωστε που περιμενε τα περισσοτερα φραγκα.Τωρα στο τελευταιο Pc ή κατι αλλο παραλληλα ετοιμαζει και γιαυτο το αργει ή εχει προβληματα ειτε με το performance του campaign ειτε με το Online.

Μπορεί εκτός από το ότι θέλει να βγάλει κι άλλα φράγκα από τις Ps4/Xbox One εκδόσεις, να διορθώνει και bugs στην PC έκδοση ταυτόχρονα ώστε να δώσουν πράγματι όσο καλύτερο παιχνίδι μπορούν. Εγώ πιστεύω αυτό γίνεται, και έχουν με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Το μεγάλο φάουλ τους είναι ότι δεν έδωσαν σωστό deadline(release date) εξαρχής. Δώσε ρε παιδί μου το αργότερο δυνατό σαν ημερομηνία και αν έχεις το παιχνίδι έτοιμο νωρίτερα, βγάλτο νωρίτερα. Έτσι δεν θα υπήρχαν ξενέρες και σπασίματα όπως τώρα που έχουμε το ένα delay μετά το άλλο.

Επίσης μην ξεχνάμε πως πολλοί έχουν αγοράσει κονσόλες μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι (και το IV) οπότε όπως και να έχει τους συμφέρει. 

Ωστοσο, αν ειχε βγει στην αρχικη ημ/νια δηλαδη 27/1, πώς θα ηταν το game? Bugfest?

φημες κυκλοφορουν στο ιντερνετ οτι το Μαρτιο βγαινει red dead για pc ps4 & one . Η Rockstar δεν εχει επιβεβαιωσει ουτε διαψευσει τις φημες αυτες αρα αυτο σημαινει οτι ειναι αληθεια. Γι αυτο καθυστερει το  GTA 5 γιατι δεν θελει να τα βγαλει και τα 2 ταυτοχρονα στο pc και να χασει πωλησεις το το ενα απο το αλλο. Ετσι το βγαζει Απριλιο το GTA5 οποτε μεχρι τοτε θα εχουν παιξει ολοι και τερματισει το Red dead στο pc.

Ποιας χρονιας?

Ωστοσο, αν ειχε βγει στην αρχικη ημ/νια δηλαδη 27/1, πώς θα ηταν το game? Bugfest?

Πολύ πιθανό να ήταν σαν το Unity στο launch, δηλαδή να έτρεχε καλά μόνο σε high-end rigs.

Το εχετε υπερ εκτιμησει το gta v σε οτι αφορα το game και τα συστηματα που θα μπορουν να το παιξουν καλα.  Οτι και να εχουν φτιαξει, δεν θα δικαιολογει την απαιτηση του για high end hardware. Μιλαω παντα για 1080p 60fps και οχι τιποτα τρελες αναλυσεις ή κατι αλλο.

Οκ εχει ωραια γραφικα ή μαλλον θα εχει καλα γραφικα, αλλα μιλαμε για μια βαση game του 2013 με engine που μπορει να δουλευτει  για να βελτιωθει, οπως και εγινε απο την R*, και θα βελτιωνεται επειτα απο τους modders που θα το πανε σε αλλο level οπως εγινε με το iv.

Ειμαι σιγουρος οτι θα παιζει αξιοπρεπως και σε συστηματα που δεν κοστιζουν ενα σκασμο χρηματα. 

Δεν βγαινει το νεο crysis οποτε hold your horses για τις hardware απαιτησεις που θα εχει. 

Το μονο που δικαιολογει καπως ολο αυτο, ειναι οτι προκειται για ενα open world game και οπως και να το κανουμε, αυτο απο μονο του ολο και κατι θα ρουφαει απο το συστημα μας. Αλλα και παλι, δεν περιμενω το gta v για να δω πως θα τα παει το συστημα μου, αλλα το Witcher 3. Εκει μαλιστα.

• Like 2

...και εγω αυτό πιστευω...με βαση τα system requirements δεν τίθεται θεμα και θα μπορει να τρεξει απο low συστήματα μεχρι high end...εμενα παλι δεν μου βγαινει από το μυαλο ότι το παιχνιδι είναι ετοιμο εδώ και πολύ καιρο....

E ναι και εγω αδυνατω να πιστεψω οτι εκαναν προχειρο υπολογισμο στο ποτε θα ηταν ετοιμο το game και τελικα τι? Δεν τους βγηκε?

Αν δεν ηταν και οι κονσολες στην μεση, ισως να μην υπηρχε αυτη η σκεψη στο κεφαλι μου.

Προσωπικά δεν έχω άγχος για το πως θα τρέχει, στις κονσόλες είναι μια χαρά ενώ το IV δεν ήταν. Και η ιστορία έχει αποδείξει πως αν το παιχνίδι έχει χαμηλό frame-rate και πετσοκομμένη ανάλυση στη κονσόλα, τότε και στο PC θα 'ναι μαρτύριο.

μολις διαβασα για την νεα αναβολη.. ντροπη και μονο ντροπη στην Rockstar . αμα ειναι τιγκα στα bugs οταν βγει.. τοτε τερμα η συγκεκριμενη εταιρεια.. μουτζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...