Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μενα μου το εβγαλε και το εχω παρει και εγω απο ανταλλαγη (οχι ελληνικο store).Λες να ειναι ανησυχητικο?Εγω απλα θεωρησα οτι το δειχνει σε ολους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το μυνημα λεει οτι τα pre-orders αρχισαν και στην Ρωσια, και το βγαζει σε ολους.
Τι το ανυσηχητικο εχει? Ειδατε Ρωσικα και τρομαξατε.. :P

• Like 3

Στον ταπεινο phenom II 965 μου θα παιζει? xD

Απο γραφικα δεν εχω θεμα, θα κοψω κατι να το σηκωνει η 7870 μου, αλλα επειδη ειναι open world φανταζομαι αμα ο επεξεργαστης δεν τραβαει οτι και να κοψω απο τα γραφικα θα συνεχιζει να μη τραβαει

Στον ταπεινο phenom II 965 μου θα παιζει? xD

Απο γραφικα δεν εχω θεμα, θα κοψω κατι να το σηκωνει η 7870 μου, αλλα επειδη ειναι open world φανταζομαι αμα ο επεξεργαστης δεν τραβαει οτι και να κοψω απο τα γραφικα θα συνεχιζει να μη τραβαει

πιστεύω θα παίζει...ειδικά αν δεν έχεις απαιτήσεις...

Το μυνημα λεει οτι τα pre-orders αρχισαν και στην Ρωσια, και το βγαζει σε ολους.

Τι το ανυσηχητικο εχει? Ειδατε Ρωσικα και τρομαξατε.. :P

^^αυτο

Απλα φοβηθηκα μην κατεβασω 65gb ρωσικο gta :P

Παιδες εσεις που παιζει να ξερετε,οι πιο ψαγμενοι με αυτα B)

Αν αγορασω το gta 5 απο αυτο το site θα εχω καποιο προβλημα?Φαινεται αξιοπιστο συμφωνα με reviews.Ο xtrmsnpr τι εχει να πει? :-D

συγνώμη παίδες τώρα το είδα,λόγω των ημερών είχα πολύ τρέξιμο..tag me την επόμενη φορά να το πάρω χαμπάρι..Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό το μαγαζί για να σας πω με σιγουριά

και γω από δω θα το πρότεινα για αγορά μιας και έχω 11 τίτλους πάρει και όλα καλά..

Αλλά το έχουμε σίγουρο ότι θα εγγυηθούν steam keys;Γιατί πχ τα retails copies όπως και αγορές μέσα από το site της rockstar δεν θα είναι για steam,αλλά για το δικό της client.

Τους έχω ρωτήσει στο twitter αν όντως είναι σίγουρα για steam,αλλά δεν έχω πάρει απάντηση..

Επίσης το recent news νομίζω ότι είναι global μήνυμα,και φίλο που ρώτησα που το πήρε full price μου είπε ότι του το εμφανίζει το μήνυμα στα ρώσικα από το community,και λέει

Now Russian players can pre-purchase a PC-version of Grand Theft Auto V
26 JANUARY - COMMUNITY
Now Russian players can pre-purchase a PC-version of Grand Theft Auto V

οπότε δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας.

• Like 1

συγνώμη παίδες τώρα το είδα,λόγω των ημερών είχα πολύ τρέξιμο..tag me την επόμενη φορά να το πάρω χαμπάρι..Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό το μαγαζί για να σας πω με σιγουριά

και γω από δω θα το πρότεινα για αγορά μιας και έχω 11 τίτλους πάρει και όλα καλά..

Αλλά το έχουμε σίγουρο ότι θα εγγυηθούν steam keys;Γιατί πχ τα retails copies όπως και αγορές μέσα από το site της rockstar δεν θα είναι για steam,αλλά για το δικό της client.

Τους έχω ρωτήσει στο twitter αν όντως είναι σίγουρα για steam,αλλά δεν έχω πάρει απάντηση..

Επίσης το recent news νομίζω ότι είναι global μήνυμα,και φίλο που ρώτησα που το πήρε full price μου είπε ότι του το εμφανίζει το μήνυμα στα ρώσικα από το community,και λέει

οπότε δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας.

Καλα ειμαστε σοβαροι???Τι σκατα νεα μοδα ειναι να εχει ο καθενας το δικο του Client??

• Like 1

Μάλλον πρέπει να είναι ο launcher σαν αυτόν που είχε το gta 4 και όχι κάποιο client με την έννοια του steam ή uplay. 

Αλλά και πάλι το θέλω μέσω steam για το on-line (invite σε φίλους πχ). Αν δεν μπορώ να το έχω στο steam αυτό που έχω pre-order από gamesclub μάλλον θα κάνω ακύρωση

EXCLUSIVE CONTENT FOR RETURNING PLAYERS
To reward loyal Grand Theft Auto V fans for playing on PC and experiencing a newer, more detailed version of Los Santos and Blaine County, Rockstar Games has an array of exclusive items specifically for these players returning from PlayStation®3 and Xbox 360 - with each of them connected to activities designed for them to experience the game's massive world in new and exciting ways. For more info about gaining access to exclusive content for returning players, please visit www.rockstargames.com/V/bonuscontent.

TRANSFER YOUR EXISTING GTA ONLINE CHARACTER
Existing players on PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 and Xbox One will be able to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to PC. For more information, please visit www.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Είναι σίγουρο ότι οι retail εκδόσεις δεν θα μπαίνουν στο steam? 

Αν είναι σίγουρο ελπίζω να δέχονται ακύρωση στο gamesclub! 

έψαξα τώρα για να σας απαντήσω και να είμαι σίγουρος για τις απαντήσεις,αλλά ότι βρήκα ήταν ακόμα σε φάση φήμης,χωρίς να αποκλίεται.Αφού και το site της rockstar αναφέρει μέσα από το rockstar wherehouse https://www.rockstarwarehouse.com/store?Action=DisplayDownloadInformationPage&Env=BASE&Locale=en_IE&SiteID=tk2rstar#αλλά και το greenmangaming λέει 3rd party client,ενώ σε όλα τα παιχνίδια για steam,το αναφέρει

Καλα ειμαστε σοβαροι???Τι σκατα νεα μοδα ειναι να εχει ο καθενας το δικο του Client??

Μάλλον πρέπει να είναι ο launcher σαν αυτόν που είχε το gta 4 και όχι κάποιο client με την έννοια του steam ή uplay. 

Αλλά και πάλι το θέλω μέσω steam για το on-line (invite σε φίλους πχ). Αν δεν μπορώ να το έχω στο steam αυτό που έχω pre-order από gamesclub μάλλον θα κάνω ακύρωση

Over time downloadable content and programming changes will change the system requirements for this game. Please refer to your hardware manufacturer and www.rockstargames.com/support for current compatibility information. Some system components such as mobile chipsets, integrated, and AGP graphics cards may be incompatible. Unlisted specifications may not be supported by publisher.

Other requirements: Installation and online play requires log-in to Rockstar Games Social Club (13+) network; internet connection required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX, Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, system, and other support purposes.

SINGLE USE SERIAL CODE REGISTRATION VIA INTERNET REQUIRED; REGISTRATION IS LIMITED TO ONE ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB ACCOUNT (13+) PER SERIAL CODE; ONLY ONE PC LOG-IN ALLOWED PER SOCIAL CLUB ACCOUNT AT ANY TIME; SERIAL CODE(S) ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED; SOCIAL CLUB ACCOUNTS ARE NON-TRANSFERABLE.

ακριβώς μην φανταστείτε steam/uplay το social network

• Like 1

Ωραία εχω επιτέλους τα specs και είναι ξενέρωμα ότι θα καθυστερήσει τελικά αλλά δεν βαριέσαι το αξίζει! Για αντίδραση και εγώ πήρα από steam το san andreas στα 10 ευρω που έπαιζα συνεχώς μέχρι το 2013 με full cheats και mods :-P Το κακό φυσικά όταν το κατεβάσεις από steam είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις mods και trainer σωστά? Καλύτερα να το πάρεις σε dvd αν σε ενδιαφέρουν αυτές οι δυνατότητες στο gta 5.

Ωραία εχω επιτέλους τα specs και είναι ξενέρωμα ότι θα καθυστερήσει τελικά αλλά δεν βαριέσαι το αξίζει! Για αντίδραση και εγώ πήρα από steam το san andreas στα 10 ευρω που έπαιζα συνεχώς μέχρι το 2013 με full cheats και mods :-P Το κακό φυσικά όταν το κατεβάσεις από steam είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις mods και trainer σωστά? Καλύτερα να το πάρεις σε dvd αν σε ενδιαφέρουν αυτές οι δυνατότητες στο gta 5.

Κανονικα βαζεις MODs στα παιχνιδια του Steam. Και σε San Andreas και σε GTA IV κτλ, τα εχω ολα τα GTA στο Steam και σε ολα εχω MODs και trainers.

Μια ερώτηση για κάτι τύπους σαν κι εμένα που θα ήθελαν το δισκάκι στα χέρια τους.

Θα μπαίνει το key στο steam ή στο client της R*; και ποια τα θετικά και τα αρνητικά του ένα και του άλλου;

Κανονικα βαζεις MODs στα παιχνιδια του Steam. Και σε San Andreas και σε GTA IV κτλ, τα εχω ολα τα GTA στο Steam και σε ολα εχω MODs και trainers.

Καλημέρα. Αυτό δεν το γνώριζα γιατί από το ψάξιμο που έκανα για το san andreas που κατεβασα από το steam δουλεύουν μόνο τα cheats που πληκτρολογεις. Όταν έψαξα για mods και trainer πολλοί ξένοι γράφανε ότι δεν είναι εφικτο και δοκίμασα ενα που βρήκα αλλά δεν φάνηκε να περνάει τα cheats. Μακάρι να ναι έτσι γιατί πάντα τα gta τα παίζω χωρίς αποστολές αλλά full mods και ενα καλο trainer με αρκετές δυνατότητες.θα το ψάξω για san andreas μέχρι να βγει το gta five.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...