Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ χαμηλες οι πωλησεις των xbox one ps4 σε συγκριση με των ps3&360.  Μονο γυρω στα 5 εκατομυρια συμφωνα με αυτα τα στοιχεια οι πωλησεις του σε one& ps4. Περιμενω ανακοινωση σχετικα με το ποσα εκατομυρια το εχουν παραγγειλει στο steam μεσα στην επομενη εβδομαδα!

Δηλαδη τι πωλησεις περιμενες εσυ για παιχνιδι που στην ουσια ειναι Remastered των Ps3 και 360 εκδοσεων???

Δημοσ.

Λιγα?

Tο PC των recommended specs ειναι αρκετα ανωτερo απο PS4 και Xbone.

Processor: Intel Core i5 3470

Memory: 8GB

Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Ενα PC με τα specs αυτα ειναι ενα mid-range Gaming PC και μπορει να παιξει τα παντα σε πολυ καλα settings στα 1080p.

Τωρα αν το συγκρινεις με ενα σημερινο high-end gaming PC (π.χ. i7-4790K - 32GB - GTX980), οκ.. ειναι λιγο.

τι να τα κάνεις τα 32GB ram στο gaming :-D

Δημοσ.

Ξερουμε τι ειναι τα Tiers που λεει το steamdb?

https://steamdb.info/app/271590/subs/

Εεεεεφτααασεεε! Είναι οι οικονομικές ζώνες που έχει ορίσει το steam,και παίζουν διαφορετικές τιμές..

https://steamdb.info/faq/#what-are-euro-tiers

http://steamunpowered.eu/european-tiers/

ευρώπη φίλε,όχι αστεια!ΘΕΣΜΟΙ!

Αλλά βεβαια για μας Ελλάδα,σχεδόν ποτέ κανένα νέο παιχνίδι δεν παίρνει τιμή για tier2..,να τα λέμε αυτά steam και ωωωωω άγιε gabe meeeh :eek:

εξού και αυτό http://steamunpowered.eu/the-history-of-steam-unpowered-1eu-1us/& http://steamcommunity.com/groups/1e1us

όσοι θέλουν να βλέπουν τις τιμές στις άλλες οικονομικές ζώνες, http://www.enhancedsteam.com/μπορούν να βάλουν αυτό το plug in για τον browser τους.

• Like 1
Δημοσ.

τι να τα κάνεις τα 32GB ram στο gaming :-D

Αχρηστα ειναι, για παραδειγμα το ειπα καθως τα συναντας σε κατι gaming PC της κατηγοριας αυτης.

Δημοσ.

btw ξέχασα να σας γράψω χτες..σε ερώτηση που είχα κάνει στο g2a αν θα είναι steam κλειδιά οι αγορές από κει,μου είπανε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα!

και κάτι άλλο,δεν ξέρω αν το είδα δω,αλλά το san adreas δεν είναι remastered έκδοση...η ίδια,αρχαιά έκδοση είναι που μας έδωσε δώρο..

Δημοσ.

και κάτι άλλο,δεν ξέρω αν το είδα δω,αλλά το san adreas δεν είναι remastered έκδοση...η ίδια,αρχαιά έκδοση είναι που μας έδωσε δώρο..

Nope, ειναι η HD Remastered εκδοση αυτη παιρνεις με preorder του GTA V απο Steam.

Η παλια εκδοση δεν υπαρχει πλεον στο Steam, εχει αντικατασταθει απο την Remastered απο τις 7/11/2014.

Μην φανταστεις τιποτα σπουδεο απο πλευρας γραφικων, mobile port ειναι, σαν αυτο που βγηκε και στο Xbox360 το 2014. (Οπως ειπα και εδω)

gta_sa_2015_01_17_16_04_44_03.jpg

gta_sa_2015_01_17_16_05_51_67.jpg

Δημοσ.

Nope, ειναι η HD Remastered εκδοση αυτη παιρνεις με preorder του GTA V απο Steam.

Η παλια εκδοση δεν υπαρχει πλεον στο Steam, εχει αντικατασταθει απο την Remastered απο τις 7/11/2014.

Μην φανταστεις τιποτα σπουδεο απο πλευρας γραφικων, mobile port ειναι, σαν αυτο που βγηκε και στο Xbox360 το 2014. (Οπως ειπα και εδω)

Nope, είναι η παλιά έκδοση PC που είχε πάντα το Steam... Και downgraded μάλιστα γιατί αφαίρεσαν αρκετά τραγούδια και κατέστρεψαν την ανάλυση 1080p.

Η "remastered" είναι διαθέσιμη μόνο στο Windows 8/8.1 Marketplace. 

• Like 1
Δημοσ.

Nope, είναι η παλιά έκδοση PC που είχε πάντα το Steam... Και downgraded μάλιστα γιατί αφαίρεσαν αρκετά τραγούδια και κατέστρεψαν την ανάλυση 1080p.

Η "remastered" είναι διαθέσιμη μόνο στο Windows 8/8.1 Marketplace. 

Εχεις δικιο, δεν ειναι η Remastered εκδοση των Windows Mobile (η οποια τρεχει και σε Windows 8) που βγηκε και στο 360. Ουτε και η παλια εκδοση δεν ειναι καθως μετα το update ειχε νεα bins και δεν μπορεσα να κανω τα περισσοτερα απο τα παλια μου MODs/libraries να τρεξουν και εχει θεμα με τους παλιους asi loaders. Ουτε καν τα παλια savegames δεν διαβαζει. (Μονο η 1.3  εκδοση του Silent ASI Loader που βγηκε αμεσως μετα το Update δουλεψε σωστα).

H Steam εκδoση του San Andreas δεν υποστηριζε ποτε 1080p.

Στις 7/11/2014 βγηκε ενα πολυ μεγαλο update με νεα εκδοση. Τα 17 τραγουδια που λειπουν ειναι αυτα που λειπουν και στην mobile εκδοση καθως ειχαν ληξη τα copyrights οταν εφτιαξαν τη Remastered εκδοση το 2013. 

Λιγες μερες μετα βγηκε και ενα δευτερο update.

Μετα τα 2 αυτα updates το San Andreas στο Steam υποστηριζει 1080p και ολες τις 16:9 αναλυσεις. Τα screenshot που εβγαλα ειναι 2560x1440. Επισης πλεον υποστηριζει και controller.

BTW στην οriginal εκδοση με ENB + Stream Mem Fix + Draw Distance Mod εχεις αρκετα καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με την HD Remastered. Copy/Paste χωρις να πειραξω σχεδον τιποτα:

gta_sa_2015_01_21_05_07_54_05.jpg

Παλιοτερα που επαιζα το ειχα πολυ πολυ καλυτερο, αλλα τωρα εχω καιρο να ασχοληθω με το SA.

Δημοσ.

Πήγα και το πήρα χθες σε ps3 (για κάποιον άλλο) και έπιασα τον εαυτό μου να χαϊδεύει την συσκευασία.

..Κάνα πεντάλεπτο.

:P

• Like 8
Δημοσ.

Με το region lock για τα tiers τι παίζει? Ειμαι γερμανία, αν το πάρω σαν δωρο απο φιλαρακι, ή το αγορασω μεσω ελληνικού proxy γινεται δουλεια?

Και για τα λεφτα αλλα κ για την αθλια μεταγλώττιση και λογοκρισία...

Δημοσ.

Πήγα και το πήρα χθες σε ps3 (για κάποιον άλλο) και έπιασα τον εαυτό μου να χαϊδεύει την συσκευασία.

..Κάνα πεντάλεπτο.

Σκεφτομαι και εγω να το τσιμπησω απο κανα αγγελια για 360.Αλλα κρατιεμαι :D

Δημοσ.

Με το region lock για τα tiers τι παίζει? Ειμαι γερμανία, αν το πάρω σαν δωρο απο φιλαρακι, ή το αγορασω μεσω ελληνικού proxy γινεται δουλεια?

Και για τα λεφτα αλλα κ για την αθλια μεταγλώττιση και λογοκρισία...

Οχι proxy και εχεις μπλεξιματα. Καλυτερα gift απο Ελλαδα

Δημοσ.

..Κάνα πεντάλεπτο.

Άσε, γεμίσαμε ανώμαλους σου λέω...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...