Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου φαίνονται μια χαρά για optimized παιχνίδι του Ps3/X360, και αφού έχει την ίδια μηχανή γραφικών με το Max Payne 3 το οποίο είχε βγει ένα από τα πιο optimized παιχνίδια του 2012, δεν έχω καμία αμφιβολία και γι' αυτό μιας και την PC έκδοση την έχει αναλάβει η ομάδα που είχε αναλάβει το MP3 στο PC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μια χαρα τοτε ,ειχα καποιες αμφιβολιες γιατι νομιζα μην εχει με τα ιδια θεματα με το προηγουμενο gta,με pc της εποχης q6600+4890 ποτε δεν το μαξαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οχι, καλυτερα να μην υπαρχουν exclusive πραγματα. Ποιος ο λογος να εχει το παιχνιδι κατι που το μεγαλυτερο ποσοστο των παικτων, δηλαδη αυτοι που θα παρουν το παιχνιδι μετα την κυκλοφορια του, και τα επομενα χρονια, δεν θα εχουν ποτε τη δυνατοτητα να το αποκτησουν? Το καλυτερο θα ηταν μια μικρη εκπτωση στην τιμη, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω. Αλλα και τα ingame $1.3m μια χαρα ειναι γι αυτους που δεν γνωριζουν τι εστι trainer, για ξοδεμα σε tuning αυτοκινητων και αλλα πολλα. Exclusive που φυσικα δεν επηρεαζουν το gameplay, σαν τα hats του TF2 πχ. Εκπτωση καλα θα ηταν μιας και θα ειχες οντως κερδος απο το pre-order. Ετσι κι αλλιως θα το παρω, μενει να δω τι ψαρια πιανει η γερικη 6950 στην γερικη οθονη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μου φανηκαν πολυ "λιγα" Λιγα? Tο PC των recommended specs ειναι αρκετα ανωτερo απο PS4 και Xbone. Processor: Intel Core i5 3470 Memory: 8GB Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB Ενα PC με τα specs αυτα ειναι ενα mid-range Gaming PC και μπορει να παιξει τα παντα σε πολυ καλα settings στα 1080p. Τωρα αν το συγκρινεις με ενα σημερινο high-end gaming PC (π.χ. i7-4790K - 32GB - GTX980), οκ.. ειναι λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 32gb ram για ποιο λογο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 να ρε γιατι τα παιδια της Ροκσταρ δεν προλαβαν να βγαλουν το παιχνιδι στην ωρα του για τα pc .. τους εχουν βαλει ολους να μετρανε τα εκατομμυρια.. Πάνω από 40 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το GTA V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 32gb ram για ποιο λογο???? Για τον ιδιο λογο που θα βαλεις και Corsair AX1200i (Για παραδειγμα το ειπα, πανω απο 16GB δεν χρειαζονται προς το παρον, και για τα επομενα τουλαχιστον 4-5 χρονια πιστευω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 32gb ram για ποιο λογο???? Για να κλεισουμε το pagefile.Δεν εχεις ιδεα τι μαλακιες εχω δει στο φορουμ της nvidia τελευταια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Όταν βγει στο PC θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε το progress και τα λεφτά που έχουμε από την κονσόλα στο pc; Φαντάζομαι πως ναι αλλά δεν θα μεταφέρονται τα achievements λογικά ή όχι; Το έχω φτάσει στο 75% και είναι βαρετό imho. Όσο είχε το main story ήξερα τι να κάνω και ήταν ωραία, τώρα κάνω γύρο-γύρο μπας και βρω λίγη δράση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Στο PC κατεβάζεις save files οπότε ποιο το νόημα; Μέσα σε μια βδομάδα από την κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμα σε διάφορα progresses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Από την μία γιατί να αγοράσει κανείς το παιχνίδι αν είναι να μην το παίξει και να το έχει ήδη τερματισμένο και από την άλλη αφού το τερμάτισα στο ps4 θα βαριέμαι να το τερματίσω και δεύτερη φορά. Ειδικά το να κυνηγάω τα Spaceship parts, submarine parts & letter scraps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ξερουμε τι ειναι τα Tiers που λεει το steamdb?https://steamdb.info/app/271590/subs/ 58504 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1) (Grand Theft Auto V) Store or CD Key about 21 hours ago58505 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 2) Store 4 days ago58506 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 3) Store 4 days ago Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 να ρε γιατι τα παιδια της Ροκσταρ δεν προλαβαν να βγαλουν το παιχνιδι στην ωρα του για τα pc .. τους εχουν βαλει ολους να μετρανε τα εκατομμυρια.. Πάνω από 40 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το GTA V Πολυ χαμηλες οι πωλησεις των xbox one ps4 σε συγκριση με των ps3&360. Μονο γυρω στα 5 εκατομυρια συμφωνα με αυτα τα στοιχεια οι πωλησεις του σε one& ps4. Περιμενω ανακοινωση σχετικα με το ποσα εκατομυρια το εχουν παραγγειλει στο steam μεσα στην επομενη εβδομαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Από την μία γιατί να αγοράσει κανείς το παιχνίδι αν είναι να μην το παίξει και να το έχει ήδη τερματισμένο και από την άλλη αφού το τερμάτισα στο ps4 θα βαριέμαι να το τερματίσω και δεύτερη φορά. Ειδικά το να κυνηγάω τα Spaceship parts, submarine parts & letter scraps Περιμενε 1 χρονο να το ψιλο-ξεχασεις και παρε το τοτε που θα εχουν βγει και πολλα MODs. Επισης ωραιο πρεπει να ειναι και το Online του, αν δεν το εχεις παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το έχω pre-order εδώ και μήνες. On-line δεν έχω παίξει στο ps4 γιατί θεωρώ μ@λ@κι@ τα 50ευρώ που θέλει το psn για να παίξω on-line... Σίγουρα το on-line του πρέπει να είναι super αλλά θα το δω στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα