Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου φαίνονται μια χαρά για optimized παιχνίδι του Ps3/X360, και αφού έχει την ίδια μηχανή γραφικών με το Max Payne 3 το οποίο είχε βγει ένα από τα πιο optimized παιχνίδια του 2012, δεν έχω καμία αμφιβολία και γι' αυτό μιας και την PC έκδοση την έχει αναλάβει η ομάδα που είχε αναλάβει το MP3 στο PC.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρα τοτε ,ειχα καποιες αμφιβολιες γιατι νομιζα μην εχει με τα ιδια θεματα με το προηγουμενο gta,με pc της εποχης q6600+4890 ποτε δεν το μαξαρα

Οχι, καλυτερα να μην υπαρχουν exclusive πραγματα.

Ποιος ο λογος να εχει το παιχνιδι κατι που το μεγαλυτερο ποσοστο των παικτων, δηλαδη αυτοι που θα παρουν το παιχνιδι μετα την κυκλοφορια του, και τα επομενα χρονια, δεν θα εχουν ποτε τη δυνατοτητα να το αποκτησουν?

Το καλυτερο θα ηταν μια μικρη εκπτωση στην τιμη, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.

Αλλα και τα ingame $1.3m μια χαρα ειναι γι αυτους που δεν γνωριζουν τι εστι trainer, για ξοδεμα σε tuning αυτοκινητων και αλλα πολλα.

Exclusive που φυσικα δεν επηρεαζουν το gameplay, σαν τα hats του TF2 πχ.

Εκπτωση καλα θα ηταν μιας και θα ειχες οντως κερδος απο το pre-order.

Ετσι κι αλλιως θα το παρω, μενει να δω τι ψαρια πιανει η γερικη 6950 στην γερικη οθονη μου.

μου φανηκαν πολυ "λιγα"

Λιγα?

Tο PC των recommended specs ειναι αρκετα ανωτερo απο PS4 και Xbone.

Processor: Intel Core i5 3470

Memory: 8GB

Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Ενα PC με τα specs αυτα ειναι ενα mid-range Gaming PC και μπορει να παιξει τα παντα σε πολυ καλα settings στα 1080p.

Τωρα αν το συγκρινεις με ενα σημερινο high-end gaming PC (π.χ. i7-4790K - 32GB - GTX980), οκ.. ειναι λιγο.

να ρε γιατι τα παιδια της Ροκσταρ δεν προλαβαν να βγαλουν το παιχνιδι στην ωρα του για τα  pc .. τους εχουν βαλει ολους να μετρανε τα εκατομμυρια..

32gb ram για ποιο λογο????

Για τον ιδιο λογο που θα βαλεις και Corsair AX1200i :P

(Για παραδειγμα το ειπα, πανω απο 16GB δεν χρειαζονται προς το παρον, και για τα επομενα τουλαχιστον 4-5 χρονια πιστευω).

Όταν βγει στο PC θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε το progress και τα λεφτά που έχουμε από την κονσόλα στο pc;

Φαντάζομαι πως ναι αλλά δεν θα μεταφέρονται τα achievements λογικά ή όχι;  

Το έχω φτάσει στο 75% και είναι βαρετό imho. Όσο είχε το main story ήξερα τι να κάνω και ήταν ωραία, τώρα κάνω γύρο-γύρο μπας και βρω λίγη δράση.

Από την μία γιατί να αγοράσει κανείς το παιχνίδι αν είναι να μην το παίξει και να το έχει ήδη τερματισμένο και από την άλλη αφού το τερμάτισα στο ps4 θα βαριέμαι να το τερματίσω και δεύτερη φορά. Ειδικά το να κυνηγάω τα Spaceship parts, submarine parts & letter scraps

Ξερουμε τι ειναι τα Tiers που λεει το steamdb?
https://steamdb.info/app/271590/subs/

58504 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1) (Grand Theft Auto V) Store or CD Key about 21 hours ago
58505 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 2) Store 4 days ago
58506 Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 3) Store 4 days ago

να ρε γιατι τα παιδια της Ροκσταρ δεν προλαβαν να βγαλουν το παιχνιδι στην ωρα του για τα  pc .. τους εχουν βαλει ολους να μετρανε τα εκατομμυρια..

Πολυ χαμηλες οι πωλησεις των xbox one ps4 σε συγκριση με των ps3&360.  Μονο γυρω στα 5 εκατομυρια συμφωνα με αυτα τα στοιχεια οι πωλησεις του σε one& ps4. Περιμενω ανακοινωση σχετικα με το ποσα εκατομυρια το εχουν παραγγειλει στο steam μεσα στην επομενη εβδομαδα!

Από την μία γιατί να αγοράσει κανείς το παιχνίδι αν είναι να μην το παίξει και να το έχει ήδη τερματισμένο και από την άλλη αφού το τερμάτισα στο ps4 θα βαριέμαι να το τερματίσω και δεύτερη φορά. Ειδικά το να κυνηγάω τα Spaceship parts, submarine parts & letter scraps

Περιμενε 1 χρονο να το ψιλο-ξεχασεις και παρε το τοτε που θα εχουν βγει και πολλα MODs.

Επισης ωραιο πρεπει να ειναι και το Online του, αν δεν το εχεις παιξει.

Το έχω pre-order εδώ και μήνες. On-line δεν έχω παίξει στο ps4 γιατί θεωρώ μ@λ@κι@ τα 50ευρώ που θέλει το psn για να παίξω on-line...

Σίγουρα το on-line του πρέπει να είναι super αλλά θα το δω στο pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...