Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπάω ΚΙΝΑ και το κινέζικο steam store..με 34€ έγινε δικό μου το pre-order ROW..και τώρα έχω 1.3m ππππππππππππππσσσσ λέμε!! :P  τρομερό preorder bonus,αν και δεν ήθελα να κάνω preorders,με έπριξε ένας φίλος... και δεν έπαιζε να το έπαιρνα το παιχνίδι αν δεν το έβρισκα κάτω από 30€..Μιας και έχω κάτι άλλες αγορές..τώρα θα μείνουν οι αγορές για μετά...Σε τέτοια τιμή..

Όσοι θέλετε αγοράστε ingame ΟΜΩΣ csgo keys που είναι tradable αμέσως,και βρείτε τον κινέζο της επιλογής σας :D (αλλά κάντε το γρήγορα μην κλειδώσει). Thank me later

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες ρε xtrm! Μου αρέσει όμως το μότο της υπογραφής σου, NEVER Pre-order :P

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες ρε xtrm! Μου αρέσει όμως το μότο της υπογραφής σου, NEVER Pre-order :P

Κοίτα λυσαξε ο φίλος μου..κ είπε αν βγει μάπα από day one θα μου δώσει τα χρήματα. Κ εφόσον δν έκανα overpay μπορούμε να πούμε οτι δεν την καταπάτησα την υπογραφή..

Στο θέμα μας,για να είναι αμέσως tradable τα κλειδιά πρέπει να τα αγορασετε μέσα απο το cs.προσοχή αν χρησιμοποιείται πρωτη φορά νέα κάρτα στο steam οτι πάρετε γίνεται locked για 6 μέρες,ισχύει για το πρώτο και μοναδικό προϊόν που θα πάρετε, μετά δεν παίζει θέμα για αλλες αγορές, εκτός κ αν βαλετε νέο τρόπο πληρωμής..οπότε μην σας πιάσει και δοκιμάσετε νεα κόλπα..

Αφού αγορασετε τα κλειδιά πάτε στο tf2outpost και ψαχνετε τον trader που σας αρέσει. Κάνετε το trade εσείς πρώτοι, και στέλνεται τα κλειδιά κ μετα μόλις ολοκληρωθεί το trade σας στέλνει το παιχνίδι!

http://steamcommunity.com/id/hamalucard/

Απο αυτόν εδώ το πήρα, κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

22:03 - Dark_Knight: http://www.reddit.com/r/SteamGameSwap/comments/2sr6pa/psa_grand_theft_auto_v_prepurchase_tier_1_got/

22:03 - Dark_Knight: yeah

22:03 - Dark_Knight: one of my friend not so much :/

22:03 - Dark_Knight: bought 18 keys from csgo store and now screwed :/

22:05 - xtrmsnpr: a friend of mine

22:05 - xtrmsnpr: bought the keys with a new CC,and got locked for 1week..due to steam fraud protection system

22:05 - xtrmsnpr: and he couldnt trade the keys at all

22:06 - Dark_Knight: oh fuck :/

22:06 - Dark_Knight: steam locks new cards for a week

22:06 - xtrmsnpr: yep

κουβέντα που είχα με έναν φίλο μου από το xda..για μια περίπτωση που του κλειδώθηκε το account για μια βδομάδα,επείδη έβαλε νέα κάρτα.Και με ενημερώνει ότι κλειδώθηκε το παιχνίδι

ότι αγοράζετε μέχρι τώρα είναι REGION LOCKED..

Ότι υπάρχει βέβαια ήδη αγορασμένο,γίνεται κανονικά trade,μιας και δεν έχουν tag το CN..πχ αυτός εδώ το έχει διαθέσιμο http://steamcommunity.com/id/rockpaperscissors/inventory/

αλλά οι τιμές έχουν αλλάξει παίζουν στα 20-21 κλειδιά..

Δημοσ.

Μονο εγω βρισκω γελοιο το bonus των 1m/300k$? Καλυτερα να εδιναν προσβαση σε ενα-δυο exclusive αυτοκινητα/μηχανες.

Ο μόνος λόγος που έκανα pre-order είναι ότι δεν ξέρω αν θα χω αφήσει λεφτά στην κάρτα μέχρι τότε, και βαριέμαι να πηγαίνω στα ATM :P

Συν του ότι δεν το αγόρασα το game για καμία κονσόλα, οπότε το καθήκον μου στο PC gaming το έκανα.

Δημοσ.

θειος και παλι θειος μετα και απο αυτη την καθυστερηση. Τα γραφικα του φαινονται φοβερα σε 4κ. Ελπιζω μονο να μπορει η 970 να το τρεξει αλλιως παω για 1440p  η 1620p που και παλι θα δειχνει πολυ καλο!!

Ναι αλλιως θα το αγοραζες

• Like 4
Δημοσ.

Μονο εγω βρισκω γελοιο το bonus των 1m/300k$? Καλυτερα να εδιναν προσβαση σε ενα-δυο exclusive αυτοκινητα/μηχανες.

Οχι, καλυτερα να μην υπαρχουν exclusive πραγματα.

Ποιος ο λογος να εχει το παιχνιδι κατι που το μεγαλυτερο ποσοστο των παικτων, δηλαδη αυτοι που θα παρουν το παιχνιδι μετα την κυκλοφορια του, και τα επομενα χρονια, δεν θα εχουν ποτε τη δυνατοτητα να το αποκτησουν?

Το καλυτερο θα ηταν μια μικρη εκπτωση στην τιμη, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.

Αλλα και τα ingame $1.3m μια χαρα ειναι γι αυτους που δεν γνωριζουν τι εστι trainer, για ξοδεμα σε tuning αυτοκινητων και αλλα πολλα.

• Like 1
Δημοσ.

εννοείται ότι είναι μια βλακεία και μισή αυτό..

ο λόγος που το πήρα 34€ ήταν γιατί δεν περίμενα να το βρω πιο κάτω όταν βγει..ίσως μετά από ποοοοοοοοοοοολυ καιρό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...