Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν κατάλαβα, αν κάνουμε pre-order μέχρι 1 Φεβρουαρίου παίρνουμε το GTA San Andreas remastered ; Και ποιες οι διαφορές του με το original ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ας δεχτώ πως δεν ήταν χαμηλά τα specs τότε....μήπως έχεις εξήγηση που μακράν καλύτερα pc απ'το recommended δεν το έπαιξαν ποτέ full ?? γιατί πέρασαν 2 χρόνια για να παιχτεί όλα full...

ΑΘΛΙΟ Optimization.

Και οχι δεν περασαν 2 χρονια για να παιχτει σε Max Settings. Εγω οταν βγηκε σε Full το επαιζα με τον Q9550 και 9800GTX+ στα 900p.

Ρε 'συ mclein7 το IV και στις κονσόλες σερνόταν..Το V τρέχει άψογα και με γραφικάρες για τις δυνατότητες του Ps3/X360.

συνήθως εσύ γκρινιάζεις...είπα να πάρω λίγη δόξα... :P

πέρα απ'την πλάκα, διακρίνω μεγάλη αισιοδοξία...κ δεν μπορώ να ακολουθήσω...το παρελθόν είναι κακό...

όπως πχ διαβάζω τώρα τις σκέψεις της ubi για wd2...έτσι κ εκεί πάλι αρνητικά θα είμαι επηρεασμένος...

ΑΘΛΙΟ Optimization.

Και οχι δεν περασαν 2 χρονια για να παιχτει σε Max Settings. Εγω οταν βγηκε σε Full το επαιζα με τον Q9550 και 9800GTX+ στα 900p.

και γιατί να μην είναι κ τώρα άθλιο -στην αρχή-. έστω, γιατί να μην μπορώ να υποστηρίζω κάτι τέτοιο ;;; 

ούτε demo ούτε κανένα δείγμα υπάρχει...

εγώ όταν βγήκε δε θυμάμαι τι είχα, πάντως πολύ δυνατότερο μηχάνημα απ'τα συνηθισμένα...και δεν έπαιζε full σε 1080p.

Αυτό κατάλαβες?

κατάλαβα το νόημα αλλά εσύ στηρίζεσαι στην ομάδα κι εγώ στο δείγμα...

και μπορεί το δείγμα του mp3 να είναι κομπλέ αλλά στο gta πιστεύω ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ οτι δεν θα είναι..

Ρε 'συ mclein7 το IV και στις κονσόλες σερνόταν..Το V τρέχει άψογα και με γραφικάρες για τις δυνατότητες του Ps3/X360.

θυμαμαι το ειχα παρει για ps3, Απριλιος 2008, κακό frame και πολύ θολούρα, αυτη η θολούρα πια :-D

• Like 1

Δεν κατάλαβα, αν κάνουμε pre-order μέχρι 1 Φεβρουαρίου παίρνουμε το GTA San Andreas remastered ; Και ποιες οι διαφορές του με το original ;

Ναι, αν κανεις pre-order μεχρι 1 Φεβρουαριου παιρνεις δωρο το San Andreas HD Remastered. Δεν γνωριζω αν ισχυει και καπου  εκτος-Steam η προσφορα αυτη.

Η Steam εκδοση του San Andreas απο 7 Νοεμβριου του 2014 εγινε η HD Remastered εκδοση, η εκδoση που βγηκε αρχικα για mobile και μετα εγινε Port στο Xbox360, το 2014.

Οι διαφορες σε σχεση με την original εκδοση ειναι οτι εχει καλυτερα textures, καλυτερα shadows, controller support, και υποστηριζει περισσοτερες αναλυσεις. Στις 9 Δεκ. βγηκε update που υποστηριζει ολες τις 16:9 αναλυσεις μεχρι και 4Κ.

Επισης η νεα εκδοση ειναι αρκετα πιο ελαφρια.

Στο Steam εχουν κανει 10ς αρνητικα reviews στις 7 Nοεμβριου επειδη η HD Remastered εκδοση δεν περιλαμβανει 18 τραγουδια που περιλαμβανε η original εκδοση (ληγμενα copyrights), και δεν υποστηριζε τα παλια savegames της original εκδοσης.

Εντάξει το παιχνίδι ήταν πανέμορφο κι έτρεχε νεράκι στο PS3 κι εμείς καθόμαστε και ψάχνουμε αν θα τρέχει καλά στο pc. Πολύ δύσκολο εώς απίθανο να μην τρέχει όπως πρέπει.

και γιατί να μην είναι κ τώρα άθλιο -στην αρχή-. έστω, γιατί να μην μπορώ να υποστηρίζω κάτι τέτοιο ;;; 

ούτε demo ούτε κανένα δείγμα υπάρχει...

εγώ όταν βγήκε δε θυμάμαι τι είχα, πάντως πολύ δυνατότερο μηχάνημα απ'τα συνηθισμένα...και δεν έπαιζε full σε 1080p.

Γιατι το engine του παιχνιδιου ειναι δοκιμασμενο και ειναι αψογο, και γιατι η ομαδα μπου εχει αναλαβει το Port ειχε κανει αψογη δουλεια στο παρελθον.

Μπορεις να υποστηριξεις το αντιθετο ή οτι αλλο θες, αλλα οχι με επιχειρημα τις επιδοσεις του GTA IV καθως σαν software δεν εχει καμια σχεση το GTA V.

Eπισης το GTA V και το MP3 τρεχουν πολυ καλυτερα απο το GTA IV και στις κονσολες.

Εντάξει το παιχνίδι ήταν πανέμορφο κι έτρεχε νεράκι στο PS3 κι εμείς καθόμαστε και ψάχνουμε αν θα τρέχει καλά στο pc. Πολύ δύσκολο εώς απίθανο να μην τρέχει όπως πρέπει.

Ετρεχε νερακι στο Ps3??? :P

Ετρεχε νερακι στο Ps3??? :P

Νερακι σε PS3 = 720p, πετσοκομενα γραφικα, no AA, ~25fps.

Το GTA IV ομως πριν 6 χρονια ετρεχε πολυ χειροτερα στην ιδια κονσολα.

Το GTA V για το hardware του PS3 μια χαρα τρεχει.

Νερακι σε PS3 = 720p, πετσοκομενα γραφικα, no AA, ~25fps.

Το GTA IV ομως πριν 6 χρονια ετρεχε πολυ χειροτερα στην ιδια κονσολα.

Το GTA V για το hardware του PS3 μια χαρα τρεχει.

Ναι δεν ειπα οτι δεν τρεχει μια χαρα αλλα αυτο δεν ειναι ''νερακι''αυτο εννοουσα.

• Like 1

Αγαπάω ΚΙΝΑ και το κινέζικο steam store..με 34€ έγινε δικό μου το pre-order ROW..και τώρα έχω 1.3m ππππππππππππππσσσσ λέμε!! :P  τρομερό preorder bonus τι να τους πω :P,αν και δεν ήθελα να κάνω preorders,με έπριξε ένας φίλος... και δεν έπαιζε να το έπαιρνα το παιχνίδι αν δεν το έβρισκα κάτω από 30€..Μιας και έχω κάτι άλλες αγορές..τώρα θα μείνουν οι αγορές για μετά...Σε τέτοια τιμή..

Όσοι θέλετε αγοράστε ingame ΟΜΩΣ csgo keys που είναι tradable αμέσως,και βρείτε τον κινέζο της επιλογής σας :D (αλλά κάντε το γρήγορα μην κλειδώσει). Thank me later

Αυτά Federer αν δεν κάνω λάθος δεν θα μπαίνουν στο steam (τα retail). Από allkeyshop θα βρούμε κάτι σε steam?

Σωστός...τελικά το αγόρασα με trade στα 29.30€ και μόλις το έβαλα κανονικά στην steam συλλογή μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...