Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με 2 970 θα το έχει κάποιος το 4Κ, αλλά πολλά λεφτά ρε γαμωτο

Θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμη για 4k. Όταν έρθει η ώρα για την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση, κυρίως όσοι πήραμε τις 970, νομίζω τότε θα είναι ο καιρός για να αλλάξουμε και τα monitors μας σε 4k.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως οσοι λενε για 4K μαλλον εχουν tv ή θελουν να δοκιμασουν dsr. Αλλιως πολυ χρημα. Δεν νομιζω καποιος να εχει 4Κ monitor(που ειναι πανακριβα) να μην εχει και τουμπανο πυργακι.

Εγω πιστεύω ο θείος φταίει και μας εχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια εδώ και τόσο καιρό, κάτσε να βγάλει οτι βγάλει απο πωλησεις σε ps3|xb360 ps4/xbone και στο τέλος λένε ας το δώσουμε και στο pc αφού οι η μεγαλύτερη μερίδα απο τ θειο θα τ πάρουν. Και είναι κ οι πρωτοι π γκρινιαζουν για το delay...

Προφανως οσοι λενε για 4K μαλλον εχουν tv ή θελουν να δοκιμασουν dsr. Αλλιως πολυ χρημα. Δεν νομιζω καποιος να εχει 4Κ monitor(που ειναι πανακριβα) να μην εχει και τουμπανο πυργακι.

Μιας και το πηγαμε αρκετα OT..

Εχω ξαναπει πολυ παλιοτερα, οτι για εμενα το 4k ειχε νοημα μονο στην TV που εχω συνδεδεμενη με το μονιτορ μου. Οχι μονο τωρα αλλα πιθανοτατα και για πολυ καιρο.

Οποιος επενδυσει σε 4k μονιτορ και ειναι και το μονο του χωρις να εχει ενα δευτερο χαμηλοτερης αναλυσης διπλα να παιζει, τοτε κακο του κεφαλιου του. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να εγγυηθει τιποτα οχι μονο σημερα αλλα ουτε και για το μελλον για μια τετοια απαιτητιτκη αναλυση. Δεν ξερω καν αν ποτε θα γινει "mainstream" εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ να πουλησουν SLi/Tri/Quad ή τα αντιστοιχα X-Fire βοηθανε με την ευκαιρια μεγαλυτερων αναλυσεων.. Γενικα δεν βλεπω να υπαρξει τετοια γεωμετρικη προοδος που σε 1-2 χρονια θα υπαρχει οποιαδηποτε ΜΟΝΗ high end gpu που θα εχει τα specs και τις επιδοσεις για να παιζει τα συγχρονα παιχνιδια σε 4k σχετικα ανετα.

Οποτε για να γυρισουμε σε αυτον με το 4k μονιτορ, αν λοιπον εχει μονο αυτο τοτε κακο του κεφαλιου του, καθως αναγκαστικα θα κανει scale down σε πολλες περιπτωσεις ή θυσιες σε γραφικα για να παιζει σε native αναλυση. Προσωπικα σιχαινομαι οτιδηποτε δεν εχει να κανει με native αναλυση, για αυτο και εννοειται πως θα κρατησω το 2560x1440 μονιτορ μου και εχω και μια 4k ΤV οποτε μπορω να παιζω εκει να το ευχαριστιεμαι.. Γενικα για εμενα παρα το φοβερο DPI ενος 4k monitor ειδικα σε 28-32inches,  αν μου ελεγες να διαλεξω θα διαλεγα 4k TV αντι για 4k monitor anyday..

Ειναι μαγεια να βλεπεις σε πολλες ιντσες ενα παιχνιδι PC και να κρατας σεβαστοτατο DPI ενος μονιτορ.Μονο αν το δεις καταλαβαινεις τι εννοω..

Και αυτο το combo θα προτεινα σε οποιον εχει παραπανω λεφτα να ξοδεψει και θελει να τα ριξει καπου.. Best of both worlds imho.. ;)

• Like 2

Metaksas δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο κατα την αποψη μου.  Και το λεω αυτο, γιατι οι αριθμοι λενε οτι μια χαρα αγοραζει ο κοσμος και για το pc. Και σε μερικα ειναι και πιο πανω απο τις κονσολες. Και εκει υπηρχε και υπαρχει πειρατεια, (οχι ακομα στο ps4/xbone) και εκει ενοικιαζουν games αρα οι publishers δεν παιρνουν τιποτα απο εκει.

Αν θελει η R* μπορει να διασφαλισει με διαφορους τροπους το game της ωστε να μην το ''σπασουν'' ή να το ''σπασουν'' μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα ωστε οσοι το ηθελαν πολυ(που ειναι πολλοι αυτοιπου θα το αγορασουν) να πανε σε αγορα.

Βλεπε Fifa 15 που εχει καλο κλειδωμα,  αν και πιστευω οτι η EA τα εσκασε σε καποιες ομαδες ''κρακεραδων'' ωστε να μην βγει συντομα απο τον θειο.

Επισης αν θυμασαι το Hawx 2 οπου εκει βγηκε στον θειο μετα απο 2 ολοκληρα χρονια, και με μεγαλη διαδικασια σε οσους επιδοξους δοκιμασαν τις πειρατικες εκδοσεις.

Το game δεν βγηκε για να πουλησει οσο μπορει παραπανω στα ps4/xbone και να για να μην στενοχωρησουν κοσμο. Αν θυμαστε mp 3 εκδοση pc πως ηταν συγκριτικα με τις κονσοεκδοσεις. Ειχε πεσει πολυ κλαμα τοτε, το θυμαμαι σαν χτες.

Θα εδειχνε πολυ καλυτερο και..60 frames και online χωρις επιπλεον εξοδα για xbox live/ps plus κτλ..

Νομιζω με πιανετε τι θελω να πω.

• Like 1

συμφωνω για τα 4Κ μονιτορ,σιγουρα θα ειναι απιστευτο να παιζεις ποδοσφαιρακια κι αλλα τετοια παιχνιδια εκει,αλλα κατα τα αλλα θα ειναι μπελας για καθε παιχνιδι και ειδικα αν ειναι σχετικα βαρη...

Το καλυτερο ειναι να εχεις δυο καλα onfire.Tωρα για καποιες λυσεις σαν το dsr,δεν μου αρεσουν καθολου.Εχω δει τα 4κ η τα 2κ ,δεν εχει σχεση με την native.Aυτο το dsr οσες φορες το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου.

Δεν κάνει παντού τρομερή διαφορά, σε κάποια όμως είναι μεγάλη (Π.χ. Watch_Dogs).Και στο Max Payne 3 που ξαναέβαλα, με DSR + 4xMSAA δεν έβλεπες το παραμικρό aliasing, άρα και στο GTA V θα έχει καλή διαφορά.

Mεσα στα games βλεπεις τις διαφορες naruto14. Σε games βεβαια που τις υποστηριζουν αυτες τις αναλυσεις.

Aπλα το ''τιμημα'' της υψηλης αναλυσης ειναι να χασεις το καλο framerate.

Ουτε εγω χρησιμοποιω το dsr,καλο ειναι που υπαρχει βεβαια,  καλα ειμαι με την native αναλυση μου και οσο πιο ψηλα μπορω να κρατω το framerate σε καλα επιπεδα, ακομα και αν χρειαστει μερικες φορες(σε κανενα first person shooter) να μην χρησιμοποιησω aa, αν κοβει frames που θελω να βλεπω στο monitor μου.

Ειδικα σε games που εχουν unlocked framerate, αν τα πιανει η gpu μου, θελω να τα βλεπω. (πχ ανω των 100 frames)

Ούτε εμένα μου αρέσει το DSR. Κάνει και το UI το steam μια σταλιά που δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα. Και δεν βλέπω και καμιά ουσιαστική διαφορά.

πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα και καλα οτι κατι κανεις εκεινη την ωρα.Στην ουσια βλεπεις το ιδιο αλλα πιο μικρα.Ουτε την καθαροτητα της αναλυσης παιρνεις ουτε ποιοτητα εικονας.Ειναι φανερο οτι δεν ειναι native, στα ματια μου ειναι χειροτερο το αποτελεσμα

Ρίξε το smoothness στο 20%, σε πολλές περιτπώσεις έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με την native ανάλυση.Σε κάποια όμως θολώνει και δείχνει σκατά, για παράδειγμα στην DotA 2 που το δοκίμασα δεν έλεγε μία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...