Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το ff xiii θέλει 60gb χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο

Πιστεύω πλέον θα βλέπουμε 30αρια και θα κάνουμε πάρτυ

Πέρα από το χώρο που καταλαμβάνει στον SSD, κάνει και πόσες ώρες να κατεβάσει τόσα GB... Τουλάχιστον εδώ τα τόσα πολλά δικαιολογούνται ως ένα βαθμό...

To MaxPayne 3 ηθελε 35GB, δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο 50GB για το GTA V.

65* :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα ποστ σου να μην έχει τον αριθμό ''970'' δεν παίζει να κάνεις για καιρό έτσι.

lol αυτο ημουν ετοιμος να γραψω, :P ειναι  καποιου ειδους trademark να λεει την gpu του και την οθονη του σε καθε post?? :P

• Like 1

ενταξει μαμιεται η καθυστέρηση αλλά μη κάνετε λες και δεν υπάρχουνε games για να παιξει κανείς (ειδικά στο pc) ούτε θα κάνουμε και χαρακίρι :-D

οι απαιτήσεις πάρα πολύ καλές το μοναδικο σοκαριστικό ειναι τα 65 GB για εγκατάσταση :-D

Ε, όλο και κάτι βγαίνει εντάξει αλλά και πάλι το συγκεκριμένο το περιμένουμε 2 χρόνια τώρα.Κατάντησε αηδία δηλαδή.

lol αυτο ημουν ετοιμος να γραψω, :P ειναι  καποιου ειδους trademark να λεει την gpu του και την οθονη του σε καθε post?? :P

Το ''4Κ DSR'' και το ''970'' θα γραφτεί άπειρες φορές, be prepared :P

Ε, όλο και κάτι βγαίνει εντάξει αλλά και πάλι το συγκεκριμένο το περιμένουμε 2 χρόνια τώρα.Κατάντησε αηδία δηλαδή.

Το ''4Κ DSR'' και το ''970'' θα γραφτεί άπειρες φορές, be prepared :P

Θα βγω πολύ εκτός θέματος και δεν θέλω ειλικρινά να θίξω κανέναν αλλά.. δεν παίζει. Ο Oroku troll-άρει πολύ hardcore.

Δεν παίζει να σε κράζουν οι 9/10 και να συνεχίζεις εσύ. Πρέπει να είσαι εντελώς αναίσθητος :P

Η απλά 10 χρονών...anyways τα screens φαίνονται απίστευτα όπως και τα requirements...μακάρι να μην είναι stuttfest και ας βγει και του χρόνου, στην τελική υπάρχει κάποιος που δεν το έπαιξε στο PS3?!

• Like 1

Θα βγω πολύ εκτός θέματος και δεν θέλω ειλικρινά να θίξω κανέναν αλλά.. δεν παίζει. Ο Oroku troll-άρει πολύ hardcore.

Δεν παίζει να σε κράζουν οι 9/10 και να συνεχίζεις εσύ. Πρέπει να είσαι εντελώς αναίσθητος :P

Ε ναι ρε τι ειναι; Xaxaxax καποιος εχει διπλο προφιλ ή το ξεκινησε για χαβαλε και ειπε να το κρατησει ετσι τελικα .. :D

Η απλά 10 χρονών...anyways τα screens φαίνονται απίστευτα όπως και τα requirements...μακάρι να μην είναι stuttfest και ας βγει και του χρόνου, στην τελική υπάρχει κάποιος που δεν το έπαιξε στο PS3?!

Εγω παντως κρατηθηκα να μην το παρω στο ps4/xb1 για να το παιξω οσο καλυτερα γινοταν, αφου ηξερα οτι θα βγει.. Τις παλιες τις ειχα πουλησει αρκετα πιο πριν, οποτε δεν ειχα να το παιξω εκει και ουτε θα χαλαγα την εμπειρια να σου πω την αληθεια και να τις ειχα..Οκ δεν με χαλαει να περιμενω λιγο ακομη τοσο που κρατηθηκα..

Πραγματικα ευτυχως δεν το ειχα αγγιξει τοτε στο ps3 και ευτυχως που τα ενστικτα μου λειτουργησαν σωστα και το αγορασα στο ps4 τον Νοεμβριο, το τερματισα, και μου εφυγε η καψα. Μεχρι τελος του Μαρτη θα μου εχει ερθει παλι η διαθεση να το παιξω στην καλυτερη του μορφη το gta v στο pc. 1080p 60 frames και online που δεν εχω αγγιξει καν στο game σττην κονσολα μου.

Φαινοταν το delay guys. Τα γραψαμε και δυο -τρια ατομα και στις πιο πισω σελιδες αρχες Ιανουαριου, επειτα απο τις προσεχτικοτατες/σκοτεινες δηλωσεις των ανθρωπων της R*, και οτι δεν ειχαν ανοιξει τα pre orders. 

Ηταν και θεμα μαρκετινγκ, να τα λεμε αυτα... Σιγα να μην το εβγαζε μαζι με τις εκδοσεις του one και ps4. 

Θα τους επαιρνε ολες τις πωλησεις το pc.

Η απλά 10 χρονών...anyways τα screens φαίνονται απίστευτα όπως και τα requirements...μακάρι να μην είναι stuttfest και ας βγει και του χρόνου, στην τελική υπάρχει κάποιος που δεν το έπαιξε στο PS3?!

Εγω το τερματισα το main game στο 360 :P αλλα δεν ασχολήθηκα με online, δεν θα ειχα προβλημα να το παρω και για ps4 μιας που θα το αγορασω ετσι και αλλιως αλλα αυτο που θελω ειναι τα 60fps και μελλοντικα τα mods οποτε παλι στην pc version θα κατεληγα.. Οποτε η αναμονη ειναι αναγκαστικη δυστυχως..

για πειτε οι εμπειροι του πραγματος για να το παιξουμε εντελως φουλ και σε 4κ τι cpu και gpu θελουμε?

δεν το παιζω επιτηδες fp στο πσ4 για να το λιωσω πισι οοοοοταν το παρω

Sent from my iPhone using Insomnia

Ακομα και να σκασεις πολυ χρημα για πυργο φιλε μου με το καλυτερο cpu στην αγορα και 4way sli 980 κανεις εδω δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα εχεις σταθερες και καλες επιδοσεις για πολυ καιρο. Γενικα το 4K ειναι πρωιμο ακομα. Πρεπει να το αφησουμε καποια χρόνια ακομα να γινει mainstream.

Για το gta τωρα που ρωτας.

Δεν μπορουμε να εχουμε πληρη αποψη γιατι πολυ απλα δεν το εχουμε τρεξει στα δικα μας pc ωστε να εχουμε μια εικονα στο πως θα ετρεχε σε ενα πιο ισχυρο συστημα.

Αν το gta v ειναι οptimized ισως και με 2X970 να καταφερει καποιος 4K. (δεν νομιζω αλλα anw)

Μιλαω και για καλο framerate δλδ 60αρακι. Αν δεν σε πειραζουν τιποτα 30αρια, ισως ειναι εφικτο το 4Κ. 

Ακομα και να το καταφερεις να το τρεξεις στα φουλ σε 4Κ, μετα το gta v, το χαος? Θα βγουν και αλλα games και τα λεφτα σου θα πανε χαμενα αφου ολο και κατι θα βγει που το sli δεν θα λειτουργει οπως πρεπει ή απλα δεν θα ειναι supported και εκει θα τσιμπας.

Γενικα κρατα μικρο καλαθι για 4Κ. Εκτος αν εχεις να χαλασεις χρημα, ετσι για πλακα. Εκει μπορω να σου προτεινω καποια parts, ετσι για τον χαβαλε.

θειος και παλι θειος μετα και απο αυτη την καθυστερηση. Τα γραφικα του φαινονται φοβερα σε 4κ. Ελπιζω μονο να μπορει η 970 να το τρεξει αλλιως παω για 1440p  η 1620p που και παλι θα δειχνει πολυ καλο!!

Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι λογω καθυστερησης θα το παιξεις απο τον θειο.Αν οντως σπαστικες απλα μην το παιζεις.

Το οτι καιγεσαι να το παιξεις ακομα και αν καθυστερησει...παει να πει οτι εισαι απλα τζαμπατζης.

Ασε που το ονλινε πλεον ειναι παρα πολυ καλο για να το αγνοησεις.Δεν ξερω αν η 970 θα το τρεχει ομως :unsure:  Αν οχι ισως ο θειος σου να κανει κατι και γιαυτο :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...