Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 'χουν ξεφτιλίσει όντως, σε σημείο να προτιμούσα port σαν το Unity και να φτιαχτεί στην πορεία με patches παρά αυτό το πράγμα.Έφτασαν 2 χρόνια την καθυστέρηση στο V.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Meh, σιγά μωρέ. Έτσι και αλλιώς βγαίνουν πολλά ωραία στη πορεία. Δεν θα μείνουμε έτσι. Δεν θα πω ότι δεν με χάλασε, αλλά εντάξει, δεν θα πέσω και σε κατάθλιψη.

GTA 5 PC first screenshots released

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-first-screenshots-released/

Μακάρι να καθυστερήσει παρά να βγει γρήγορα και να βγει με χίλια προβλήματα. Περιμέναμε τόσο καιρό, λίγο ακόμα δεν είναι τίποτα.

Τα requirements πολύ καλά. Πιστεύω σε 1440p με το σύστημα της υπογραφής θα παίζει αρκετά καλά.

......εχει πλάκα να είναι καμία 60αρια γιγα...

Ξενέρα με το delay, όμορφα system requirements αλλά...  65GB?!?!?!??!!

.....μαντης είμαι????? :-D.....65GB.... :blink:  :blink:....οσο για το delay πολύ απλα......ΑΙΣΧΟΣ...

Εχουμε αλλα παιχνδιια μεχρι τοτε να παιξουμε. Resident evil και Dying light τον Ιανουαριο Dead or alive και resident evil revelations 2 τον Φεβρουαριο.

Eπισης οι απαιτησεις αυτες ειναι χαμηλες επειδη ειναι για 1080 p 60 fps για 4κ θα θελει σιγουρα 970 . Αφου τα metal gear 5 και alien isolation με παρομοιες απαιτησεις τρεχουν τελεια με 4κ DSR δεν νομζιω να εχω προβλημα στο GTA 5.

Ενταξει παιζει να την βγαζει το βραδυ και να την χαιδευει που την εχει και μεγαλη (την G1).. :D

Κατα τα αλλα οκ, και εγω το περιμενα τωρα, αλλα τελος μηνα ερχονται και αν ειναι να πλακωθουμε στα bugs καλυτερα ετσι, πιο decent μου φαινεται.. Τα SS ειναι πολυ εντυπωσιακα για ενα τοσο μεγαλο open world game..

• Like 1

ενταξει μαμιεται η καθυστέρηση αλλά μη κάνετε λες και δεν υπάρχουνε games για να παιξει κανείς (ειδικά στο pc) ούτε θα κάνουμε και χαρακίρι :-D

οι απαιτήσεις πάρα πολύ καλές το μοναδικο σοκαριστικό ειναι τα 65 GB για εγκατάσταση :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...