Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειριστηριο ειναι πολυ αργο σε σχεση με το ποντικι, με πολυ πιο περιορισμενες κινησεις, με περισσοτερο input lag και χαμηλοτερο precision.

Αν κανεις μια κινηση με το ποντικι με τον ιδιο ρυθμο και ταχυτητα που την κανεις με το χειριστηριο, το αποτελεμσα που θα δεις στην οθονη σου θα ειναι ακριβως το ιδιο.

Στο GTAV οταν τρεχεις με ενα γρηγορο αμαξι μεσα στην πολη, τα 30fps δεν βλεπονται.

Το αν παιζεις με ποντικι, με πληκτρολογιο, με χειριστηριο, με τιμονιερα, με joystick... δεν παιζει κανενα ρολο.

δε μιλάμε για κόντρα σε ανθρώπους, μιλάμε για κονσολοπαίχνιδα κατά κύριο λόγο όπου αυτά τα πράγματα έχουν προβλεφθεί να υπάρχουν και δε δημιουργούν κανένα θέμα

ας μην είμαστε λες και καταβαίνουμε για παγκόσμιο στο cs , για gta για το χαβαλέ μιλάμε 

Προτιμώ το μόνιτορ λόγω του μεγάλου dot-pitch στις TV.

στα 2.5 με 3 μέτρα (ανάλογα τη τηλεόραση πάντα) δε σε ενοχλεί αυτό 

προφανώς και δε θα τη βάλω μες στη μούρη μου για browsing όπως κάνω τώρα, για αυτό έχω ακόμα παράλληλα το μόνιτορ

όμως αν θέλω να πάω μερικά μέτρα πίσω η τηλεόραση προσφέρει πολύ καλύτερη εμπειρία από το μόνιτορ, ας μην το αρνούμαστε

επίσης δε χρειάζεται να ανέβω και σε ανάλυση προς το παρόν, γιατί με ένα μεγαλύτερο μόνιτορ θα ήθελε τουλάχιστον νέα κάρτα όλο το σύστημα 

η  τηλεόραση είναι ο φθηνός εντυπωσιασμός και όντως σε ξεκολλάει από το κουραστικό πολλές φορές gaming του γραφείου.

ακόμα και στη καρέκλα σου να είσαι, είσαι αραχτός ημι-ξάπλα

• Like 2
Δημοσ.

δε μιλάμε για κόντρα σε ανθρώπους, μιλάμε για κονσολοπαίχνιδα κατά κύριο λόγο όπου αυτά τα πράγματα έχουν προβλεφθεί να υπάρχουν και δε δημιουργούν κανένα θέμα

ας μην είμαστε λες και καταβαίνουμε για παγκόσμιο στο cs , για gta για το χαβαλέ μιλάμε

Δεν μιλαω για ανταγωνιστικο επιπεδο και επιδοσεις του παικτη, αυτα τα αναφερω μονο για το θεμα του framerate στις κινουμενες εικονες.

Όπως το βλέπει ο καθένας, αλλά με έστω και 27άρι 1440P IPS δεν θα πήγαινα σε TV εκτός και αν ήταν η Panasonic AX900 4K που σκοτώνει τα πάντα :P

Στα 3μετρα δεν εχει και αλλη επιλογη εκτως απο TV.

Εγω προσωπικα τα 3 μετρα τα βρισκω παρα πολλα και για 40αρα. Στο σαλονι μου εχω 55αρα 4Κ και καθομαι σε πολυθρονα στα 2 μετρα οταν παιζω. Για 3 μετρα θα ηθελα 65αρα.

Δημοσ.

έχω έως 3 μέτρα, η απόσταση μπορεί να παίξει μπορώ να παίζω στα 30cm στο monitor μπορώ να πάω πιο πίσω και να παίζω στη τηλεόραση 

απλά αν το συνεχίσω σε διπλό ταμπλό με monitor & tv θα πάω κατευθείαν σε 4Κ

το κονσολο-gaming πάντως εμένα είναι κάτι που μου αρέσει ειδικά σε συγκεκριμένου τύπου παιχνίδια \

και με το μόνιτορ όσο "αραχτός" και να θες να είσαι είναι συνήθως αρκετά μικρό 

Δημοσ.

Άμα δεις μερικούς πωρωμένους Halo players πως παίζουν με το controller όμως..Θα πεις, ''Αυτός παίζει με ποντίκι ή με controller τώρα ;''

...aim assist.Όπως και στο BF4,Titanfall,COD,κ.ο.κ.....και στο PC(όχι όμως σε BF,WD,κ.ο.κ...) και στις κονσόλες.....μολις βαλεις το gamepad.....στο GTA δεν ξερω πως θα είναι ....αλλα στο Ps4/Xbone εχει ως εξεις ....4 επιλογες:

Assisted Aim – Full: Lock-on targeting with a wide lock angle that allows for target switching (Sticky Aim in First Person only).

• Assisted Aim – Partial: Lock-on targeting with a medium lock angle. The reticule slows down whenever it passes over a target (Sticky Aim in First Person only).
  • Free Aim – Assisted: Snap-lock targeting with a narrower lock-on angle (Sticky Aim in First Person only).
  • Free Aim: For the hardcore, no lock-on whatsoever.
Δημοσ.

Υπάρχει aim assist στο Halo ; Νομίζω είναι το μόνο που δεν έχει..

...ναι....αλλα δεν είναι <<πολύ>> δυνατο..είναι κατω του κανονικου..

Δημοσ.

Υπάρχει aim assist στο Halo ; Νομίζω είναι το μόνο που δεν έχει..

Το halo 4 που εχω παιξει εγω τουλαχιστον εχει.Και ειναι και αισθητο.(Πρωτη φορα επαιξα fps σε κονσολα μετα απο χρονια σε pc.Δεν μπορουσα να στοχευσω με τιποτα.Αυτο το λιγο κουνημα που κανει ειναι ενοχλητικο)

Δημοσ.

Παρακαλείται κάποιος από τους διαχειριστές να κλειδώσει το θέμα μέχρι να έχουμε πραγματικά νέα για το παιχνίδι γιατί έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε επί 10++ σελίδες μερικά άτομα να παίζουν σούπερ ατού για fps, κονσόλες, gamepads και mouse.

Ευχαριστώ!!!

Και χωρίς παρεξήγηση μάγκες.

• Like 5
Δημοσ.

Παντως εγω μια χαρα επαιζα με το Controller σε Killzone 2 και 3 στο Ps3 και σε Gears Of war και Halo 3. Φυσικα το ιδιο ανετα επαιζα στο CS GO που το ειχα συνηθισει απο τα προηγουμενο 1.6. Αρα πιο πολυ ειναι θεμα συνηθειας για μενα προσωπικα.

Δημοσ.

έχει βγει για pc η ακόμα γαμω το κέρατο μου;; και αν δεν έχει βγει ποτε βγαίνει;; άντε μην σπασω κάνα μόνιτορ πια!! Βαρεθηκα την αναμονή!! Gta v pc version τώρα!!

Δημοσ.

Υποθέτω τα System Requirements θα τα μάθουμε από το κουτί της retail έκδοσης την ημέρα που θα κυκλοφορήσει; :P

Οχι απλα δεν θα μπορεις να κανεις εγκατασταση αν δεν τηρεις τα minimum σε στυλ gta iv (ακομα θυμαμαι που δεν ειχα ιντερνετ και επρεπε να περιμενω την δευτερα να παω να κατεβασω sp1 στα vista xD)

Δημοσ.

Οχι απλα δεν θα μπορεις να κανεις εγκατασταση αν δεν τηρεις τα minimum σε στυλ gta iv (ακομα θυμαμαι που δεν ειχα ιντερνετ και επρεπε να περιμενω την δευτερα να παω να κατεβασω sp1 στα vista xD)

Ναι, αλλά δεν θα ξέρω καν τα Minimum, αυτό είναι το θέμα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...