Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 αν ειναι αυτα...δυσκολα τα πραγματα Πιστευτο μου φενεται εμενα παντως.Παιχνιδι του ps3/360 ειναι.
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 θα φανει οταν θα το αγορασω αμα παιζει στα mid με ικανοποιητικα fps 40-50 ειμαι μια χαρα. 1
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πιστευτο μου φενεται εμενα παντως.Παιχνιδι του ps3/360 ειναι.Ήταν... Αυτό που βγήκε σχεδόν 1,5 χρόνο πριν. Αυτό που βγαίνει τώρα είναι παιχνίδι PS4,υπάρχει τεράστια διαφορά.
Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ήταν... Αυτό που βγήκε σχεδόν 1,5 χρόνο πριν. Αυτό που βγαίνει τώρα είναι παιχνίδι PS4,υπάρχει τεράστια διαφορά. Low-mid setttings - ps3 Mid-high settings - ps4 Και τα δυο εχουν 30fps.Παλι δεν ειναι πιστευτο?
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 λιγα fps βγαζει το ps4 αλλα τουλαχιστον ειναι σταθερα
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 αν ειναι αυτα...δυσκολα τα πραγματα Tι εννοεις δυσκολα τα πραματα? Μια χαρα χαμηλα ειναι, μιλαμε για επεξεργαστη 5ετιας και καρτα 3ετιας. Τωρα αν περιμενες να το παιξεις ultra στο PC σου, ε χαιρω πολυ ποιο game παιζεις ultra τα τελευταια 2 χρονια?
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Tι εννοεις δυσκολα τα πραματα? Μια χαρα χαμηλα ειναι, μιλαμε για επεξεργαστη 5ετιας και καρτα 3ετιας. Τωρα αν περιμενες να το παιξεις ultra στο PC σου, ε χαιρω πολυ ποιο game παιζεις ultra τα τελευταια 2 χρονια? ultra ουτε καν δεν περιμενω να παιζει κανα mid ελπιζω
Metaksas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 GTA 5 PC System Requirements Revealed Grand Theft Auto 5 PC version, minimum system requirements: - CPU: Core i3 2130 OR FX-4100 OR A8 5500 – Graphics: Radeon HD 4890 OR GTX 450 – Memory: 4GB – Operating System: Windows 7/8/64-bit 8.1 – Hard disk: at least 35GB of free space Grand Theft Auto 5 PC version, recommended system requirements: - CPU: Core i5 2500 OR FX-6300 – Graphics: Radeon HD 7950 OR GTX 660 Ti – Memory: at least 8GB – Operating System: Windows 7/8/64-bit 8.1 – Hard disk: not less than 35GB Δυσκολο να ειναι αυτα,αλλα δεν ξερω,απλα τωρα τα ειδα στο ltt fake. στο site της rosckstar δεν εχει εμφανιστει τπτ, ετσι την ειχα πατησει κ εγω με τα μουφοrequirements.
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Low-mid setttings - ps3 Mid-high settings - ps4 Και τα δυο εχουν 30fps.Παλι δεν ειναι πιστευτο? Μια χαρά πιστευτά είναι τα requirements αν κρίνει κανείς από το mordor π.χ ή και τα υπόλοιπα παιχνίδια που βγήκαν για ps4. Απλά ήθελα να τονίσω ότι αυτό που θα βγει για Η/Υ δεν έχει καμία σχέση με παιχνίδι ps3,που πάντα τρέχανε άσχημα σε Η/Υ.
BigBOSS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 αν ειναι αυτές οι απαιτήσεις, μια χαρά εινα. 1
ggramenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ..ενταξη...ειπαμε....αλλα οι απαιτησεις παραπανω είναι καραfake(???)..μιας και το εχω ηδη στο PS4 και το περιμενω πως και πως να βγει και η PC version....τουτο εχω να πω...το παιχνιδι είναι μες την λεπτομερια...δρομοι,οχηματα,κτιρια,περιβαλλοντα,καιρικα φαινομενα,γη,θαλασσα,βυθος και ουρανος σε ολο τους το μεγαλειο...και αν το WD ηταν ουαου(...κυριως με τα MOD)....εδώ θα πεσουν σαγονια...τεσπα...αναμονη....και κατι άλλο που δεν ειδα αν εχει ειπωθεί πιο πριν αλλα το GTA V θα εχει και mantle support .... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από ggramenos
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ..ενταξη...ειπαμε....αλλα οι απαιτησεις παραπανω είναι καραfake(???)..μιας και το εχω ηδη στο PS4 και το περιμενω πως και πως να βγει και η PC version....τουτο εχω να πω...το παιχνιδι είναι μες την λεπτομερια...δρομοι,οχηματα,κτιρια,περιβαλλοντα,καιρικα φαινομενα,γη,θαλασσα,βυθος και ουρανος σε ολο τους το μεγαλειο...και αν το WD ηταν ουαου(...κυριως με τα MOD)....εδώ θα πεσουν σαγονια...τεσπα...αναμονη....και κατι άλλο που δεν ειδα αν εχει ειπωθεί πιο πριν αλλα το GTA V θα εχει και mantle support .... ειναι στην λιστα για mantle support,δεν θα το εχει με το που θα βγει. off topic: Περιμενω goat editions του witcher 3 και gta v με dx 12 vs mantle τελος του 15
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 To dx12 ειναι αλλου παππα ευαγγελιο ομως. Ακομα και αν το δουμε στο gta v(δεν νομιζω), αν γινει αυτο που ελεγαν, δλδ να πρεπει να βαλεις win10 για να εχεις dx12, δεν ξερω αν θα μπω απο τωρα στην διαδικασια να πεταξω τα δοξασμενα 7αρακια μου. Ειδωμεν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 DX12 παιχνίδια θα δούμε τέλος αυτής της χρονιάς, μην τα περιμένετε τώρα.
BigBOSS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 αμα δεν υποστηρίζουνε οι κονσολες dx12 μην περιμένετε πολλά τόσο νωρίς, άντε μερικες pc αποκλειστικότητες μετρημένες στα δάχτυλα ενος χεριού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα