comfuzio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 33 minutes ago, paulJ said: Μάκγες ρίξτε φώς Πέρα από το να κατεβάσεις ανάλυση και ποιότητα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο 😕
paulJ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Οκ σάς ευχαριστώ, μόνο για την προσπάθεια που κάνατε το εκτιμώ 🙏🏻
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, paulJ είπε Μάκγες ρίξτε φώς Πρώτος πρέπει να ρίξεις εσύ, για να μπορούμε να βοηθήσουμε, με μισά ποστς και όχι αναλυτικά δε μπορούμε. Γράψε μας ολόκληρο το σύστημα σου, windows έκδοση (πειρατική ή ορίτζιναλ) και hardware. Tην virtual memory την αυξησες?
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, paulJ είπε Όλα τα έχω δωκημασει φίλε 👍🏻 Εμάς τότε τι μας θες? Με το συμπάθειο δλδ. 1
paulJ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Όλα καλά, απλά ήθελα να δώ αν είχατε κάτι διαφορετικό αν προτείνετε, αλλά δεν πειράζει ευχαριστώ για της απόψεις σας
p4n0s86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Εγώ να ρωτήσω γιατί αφού με το σπασμένο παίζεις κανονικά, δεν συνεχίζεις με αυτό;
paulJ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Γιατί ο μόνος λόγος που αγωρασα το GTA είναι για το Online
just getting started Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στο online έχουν κάνει τόσες προσθήκες πια που μπορεί να είναι άλλες οι απαιτήσεις σε μνήμη συστήματος σε σχέση με single player offline. Τα κρασαρισματα συμβαίνουν μόνο όταν παίζεις online, ή και στο story mode? Πάντως και εγώ όταν έπαιζα το παιχνίδι με 8 γιγα μνήμης και fx 6300 το 17-18 ποτέ δεν μου κρασαρε στο online, όσες ώρες και αν έπαιζα (και μαζί και chrome κλπ να τρέχουν από πίσω)
paulJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το πρόβλημα το έχω με το γνήσιο παιχνίδι, ναι κρασαρι και σε online και στο story
sp3cial Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το GTA V σε PC για να παίζω με single player mods! Να ψάξω για κλειδακι steam ή για τη πλατφόρμα της Rockstar? Έχει φτηνά κλειδιά βλέπω. Συνήθως μαζεύω τα παιχνίδια του υπολογιστή σε GOG και Steam! Το θέμα είναι ότι όπου κοιτάζω βλέπω ότι το κλειδακι είναι για rockstar launcher.. τι φάση; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από sp3cial
dalan2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.voidu.com/en/product/grand-theft-auto-v-premium-edition-great-white-shark-card-bundle/15644 αυτη η εκδοση,για steam,ειναι η πιο φθηνη αυτη την στιγμη... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από dalan2007
sp3cial Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, dalan2007 είπε https://www.voidu.com/en/product/grand-theft-auto-v-premium-edition-great-white-shark-card-bundle/15644 αυτη η εκδοση,για steam,ειναι η πιο φθηνη αυτη την στιγμη... Σε ευχαριστώ πολύ! Αν πάρω αυτό που λέει Rockstar Launcher θα μπορέσω να βάλω single player mods? Εντάξει ίσως να κάνω και μια υποχώρηση δηλαδή, αρκεί να το ευχαριστηθώ! Μου χρειάζεται η premnium edition? Δεν παίζω καθόλου στο online, τώρα κάνω ένα playthrough στο story mode στο PS5.
spirosR7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Λοιπόν έχω αυτό το θέμα στο gta v σε pc μέσω steam στο gta online. Το παιχνίδι μου κρασαρει σε τυχαίες στιγμές άλλες φορές σε 3 λεπτά άλλες σε 5 λεπτά και πάει λέγοντας. Έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω κάνει update τα πάντα μέχρι και memtest έτρεξα μήπως έφταιγαν οι μνήμες αλλά δεν... Τελευταία λύση να αλλάξω ssd αλλά δε ξέρω αν θα λυθεί το πρόβλημα μιας και διαβάζω γενικά ότι είναι αρκετά κοινό θέμα. Καμια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; Το σύστημα είναι λίγο παλιό αλλά παλιότερα δεν είχα προβλήματα στο εν λόγω παιχνίδι με το ίδιο σύστημα. Cpu amd ryzen 5 1600 Ram gskill 16gb Gpu Amd msi r9 380 Windows 10 Το παιχνίδι το έχω σε απλό σκληρό δίσκο και όχι ssd. Η αύξηση του pagefile θα βοηθούσε; επειδή το διάβασα σε άλλο ποστ. Να σημειώσω επίσης ότι με το που κρεμάει το παιχνίδι κρεμάει όλος ο υπολογιστής και δεν αποκρίνεται σε τίποτα κάποιες φορές χρειάστηκε να κρατήσω το κουμπί πατημένο να σβήσει επειδή είχε κολλήσει κανονικά... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από spirosR7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα