xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MariaLog είπε ναι απο αυτο το σιτε το βρηκα στο νουμερο 2 ουτε με απλο graphic mod? 😕 Με κανένα mod.. single player παίξε με ότι θες. Αλλά αν θες να παίξεις GTA online θα τα κάνεις unload. https://www.pcgamer.com/rockstar-says-you-wont-be-banned-for-using-gta-5-single-player-mods/ GTA 5 + single player+mods= ok GTA 5+ online+mods= ban Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από xtrmsnpr
MariaLog Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 αα σε ευχαριστω, δεν ειχα ιδεα. πως τα κανω unload ?
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, MariaLog είπε αα σε ευχαριστω, δεν ειχα ιδεα. πως τα κανω unload ? Λογικά αν χρησιμοποιεί πρόγραμμα για να τα φορτώσει με την αντίστροφη διαδικασία. Αν είναι χειροκίνητα,όπως θα έριξες τα αρχεία εκεί πού σου λέει έτσι θα τα σβήνεις. Δεν έχω βάλει ποτέ 1
NoiSy MaN Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Με κανένα mod.. single player παίξε με ότι θες. Αλλά αν θες να παίξεις GTA online θα τα κάνεις unload. https://www.pcgamer.com/rockstar-says-you-wont-be-banned-for-using-gta-5-single-player-mods/ GTA 5 + single player+mods= ok GTA 5+ online+mods= ban Eννοείς αν μπεις στο online mode έτσι? Δηλαδή αν παίζω single με ένα χαμό από mods αλλα γενικά είμαι online δεν υπάρχει θέμα. 2 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε εισαι σωστος, στον υπολογιστη της δουλειας τα συνδεσα και το επιασε απευθειας σαν headset... θα τονξαναδοκιμασω σπιτι..wtf..γτ ειναι κριμα.να δινω 30αρι ετσι.. λπν το δοκιμασα και στον σταθερο gaming παρολο που το αναγνωριζει σαν headset, το μικροφωνο δειχνει οτι δεν πιανει καποια φωνη 😕 μαλλον δν γλυτωνω τα λευτα για ασυρματο headset Δοκίμασε και αυτό: Settings - Sound - εκεί στο Input διάλεξε το σωστό mic, πάτα από κάτω troubleshoot και ακολούθα το. Έτσι ¨έφτιαξα¨ το mic του λαπτοπ μου που δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δε δουλεύει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από NoiSy MaN
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Eννοείς αν μπεις στο online mode έτσι? Δηλαδή αν παίζω single με ένα χαμό από mods αλλα γενικά είμαι online δεν υπάρχει θέμα. Δοκίμασε και αυτό: Settings - Sound - εκεί στο Input διάλεξε το σωστό mic, πάτα από κάτω troubleshoot και ακολούθα το. Έτσι ¨έφτιαξα¨ το mic του λαπτοπ μου που δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δε δουλεύει. ναι για το αν μπεις να παίξεις GTA 5 ONLINE .. πληροφορίες στην πηγή που βαλα
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 4 hours ago, NoiSy MaN said: Eννοείς αν μπεις στο online mode έτσι? Δηλαδή αν παίζω single με ένα χαμό από mods αλλα γενικά είμαι online δεν υπάρχει θέμα. Δοκίμασε και αυτό: Settings - Sound - εκεί στο Input διάλεξε το σωστό mic, πάτα από κάτω troubleshoot και ακολούθα το. Έτσι ¨έφτιαξα¨ το mic του λαπτοπ μου που δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δε δουλεύει. το εφτιαξα τελικα ολα καλα
VIRUSD Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Να ρωτήσω το παιχνίδι που έδωσε η epic πρέπει να γίνει συγχρονισμος και με την rockstar γιατί το κατεβάζω μόνο από το client της epic
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, VIRUSD είπε Να ρωτήσω το παιχνίδι που έδωσε η epic πρέπει να γίνει συγχρονισμος και με την rockstar γιατί το κατεβάζω μόνο από το client της epic θα συγχρονιστεί και θα τρέξει τον R client μόλις τρέξεις το παιχνίδι,αφού θα σου ζητήσει να συνδεθείς στο rockstar προφιλ σου 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 δε λειτουργεί τίποτα της rockstar απόψε rdr2 online & gta5 online https://support.rockstargames.com/servicestatus down ή limited 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Έφτιαξε το όποιο πρόβλημα είχαν. Τέτοια ώρα μέσα και έπαιζα σε lobby με 25 άτομα! Χαμούλης από νέους παίχτες! Οπότε σας υπενθυμίζω το crew που είχαμε φτιάξει εδώ Noob Greek Players οι πιο άγριοι που υπάρχουν! 1
harrys23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλησπερα να ρωτήσω ψαχνω παντού για καποιο fix : εχω κανει install το παιχνιδι κανονικά τρεχω σαν admin και προσπαθω να κανω νεο account οταν φθανω στο nickname μου πετάει μνμ you are not connected to internet . captca cannot load και κατι τετοια χαζά και δεν επιτρέπει να πατησω next επίσης προσπάθησα μέσω browser αλλα το ιδιο system : windows 10 64bit
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, harrys23 είπε Καλησπερα να ρωτήσω ψαχνω παντού για καποιο fix : εχω κανει install το παιχνιδι κανονικά τρεχω σαν admin και προσπαθω να κανω νεο account οταν φθανω στο nickname μου πετάει μνμ you are not connected to internet . captca cannot load και κατι τετοια χαζά και δεν επιτρέπει να πατησω next επίσης προσπάθησα μέσω browser αλλα το ιδιο system : windows 10 64bit βάλε σωστά το captcha αν δεν το βλέπεις κλείσε το adblocker σου
harrys23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε βάλε σωστά το captcha αν δεν το βλέπεις κλείσε το adblocker 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε βάλε σωστά το captcha αν δεν το βλέπεις κλείσε το adblocker σου Απλα ηθελε dns google στον προσαρμογέα , 1
dem Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μια φορά μπήκε και μετά όλο βγάζει αυτό ξέρει κανείς τι γίνεται ? Logged in είμαι στο Epic κανονικά και προσπαθώ να το τρέξω από εκεί ή από το Grand Theft Auto V shortcut αλλά πάλι τα ίδια. Την πρώτη φορά έτρεξε κανονικά για καμιά 15αρια λεπτά , μετά βγήκα. Με ρώτησε αν το firewall θέλει να κάνω εξαιρεση το Rockstar το άφησα και από τότε δεν ξαναμπήκε , 3 μέρες περίμενα να κατέβει και τώρα που έχω λίγο χρόνο δεν μπαίνει .... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από dem
iliasmach Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλησπέρα...Αν κάποιος παίζει ήδη το παιχνίδι μέσω steam και εχει προχωρήσει στο online, αν το κατεβάσει τώρα στο epic store θα του δώσει τα bonus της premium έκδοσης στο online?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα