Simos805 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Παιδια απο που προτεινετε για αγορα το GTA σε καλη τιμη ωστε να μπορω να παιζω σε ελληνικους σερβερς online ? Από εδώ το πήρα εγώ, είναι κλειδί για Steam https://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-rockstar-grand-theft-auto-v/
GjokerR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 δεν φαίνεται να είναι steam κλειδί, αλλά rockstar
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 καλύτερα είναι rockstar κλειδί παρά steam είναι περίπου 10-12€ και δεν σε περιορίζει πχ μπορεί να παίξει κάποιος άλλος από το pc σε fivem servers με το steam δεν νομίζω να γίνεται.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 GTA RP(role playing) παίζετε;; https://fivem.net/
aekoupoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ο ανηψιος μου εχει λιωσει,ειναι και σε κατι συμμοριες μου φαινεται
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Ο ανηψιος μου εχει λιωσει,ειναι και σε κατι συμμοριες μου φαινεται άντε και θέλω να μπω να γίνω ντιλέρι ή και ζιγκολό! To έκανα install, μπήκα σε έναν ελληνικό σερβερ, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω όμως
aekoupoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 θα τον ρωτησω αυριο σε τι σερβερ παιζει κτλ να σου πω.Παντως τον ακουω που παιζει και εχει φαση,φιλε τα χερια ψηλα και τετοια χαχα
kti23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε άντε και θέλω να μπω να γίνω ντιλέρι ή και ζιγκολό! To έκανα install, μπήκα σε έναν ελληνικό σερβερ, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω όμως Ξεκινάμε αύριο σε σέρβερ που ανοίγει φιλαράκι αν ενδιαφέρεσαι στέλνω λινκ Και εμείς αρχάριοι είμαστε
tsakitsan95 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, kti23 είπε Ξεκινάμε αύριο σε σέρβερ που ανοίγει φιλαράκι αν ενδιαφέρεσαι στέλνω λινκ Και εμείς αρχάριοι είμαστε Για στειλτε κανα λινκ να μαζευτουμε :p. Και δω αρχαριος!
aekoupoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε άντε και θέλω να μπω να γίνω ντιλέρι ή και ζιγκολό! To έκανα install, μπήκα σε έναν ελληνικό σερβερ, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω όμως ace roleplay server παιζει ο ανηψιος μου,ο Greek mafia Μου λεει ειναι καλος σερβερ απο Lineage κτλ αλλα εχει πολυ αναμονη
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, aekoupoli είπε ace roleplay server παιζει ο ανηψιος μου,ο Greek mafia Μου λεει ειναι καλος σερβερ απο Lineage κτλ αλλα εχει πολυ αναμονη ε όχι και να περιμένω για να παίξω 6 ώρες πριν, kti23 είπε Ξεκινάμε αύριο σε σέρβερ που ανοίγει φιλαράκι αν ενδιαφέρεσαι στέλνω λινκ Και εμείς αρχάριοι είμαστε ναι καλε 1
kti23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 4:04 ΜΜ, tsakitsan95 είπε Για στειλτε κανα λινκ να μαζευτουμε :p. Και δω αρχαριος! Στις 9/4/2020 στις 10:43 ΜΜ, xtrmsnpr είπε ε όχι και να περιμένω για να παίξω ναι καλε https://discord.gg/v64Php Ο σερβερ ειναι φρεσκος και ανοιξε πριν μερικες ωρες. όλες οι πληροφοριες υπαρχουν στο discord. Προς το παρον υπαρχουν αρκετα καλοι παικτες. Αν συναντησετε τον Igor τον ουκρανο θα ξερετε ποιος ειναι 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, kti23 είπε https://discord.gg/v64Php Ο σερβερ ειναι φρεσκος και ανοιξε πριν μερικες ωρες. όλες οι πληροφοριες υπαρχουν στο discord. Προς το παρον υπαρχουν αρκετα καλοι παικτες. Αν συναντησετε τον Igor τον ουκρανο θα ξερετε ποιος ειναι ο ornie είσαι; ωχχχχχχχχχοουυυυυ και δω σε βρήκα;
kti23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ο ornie είσαι; ωχχχχχχχχχοουυυυυ και δω σε βρήκα; Οχι ο Ornie ειναι ο admin εγω απλα παιζω
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kti23 είπε Οχι ο Ornie ειναι ο admin εγω απλα παιζω πάλι καλά..ελπίζω να σταμάτησε να είναι ερωτευμένος μαζί μου έχει άπειρες οδηγίες μέσα εκεί πάντως,ακόμα διαβάζω.. το θέμα είναι ότι έγινα civilian-Που δε θέλω να είμαι.. είτε ταρίφας (κλειστές αιτήσεις) είτε ΚΑΚΟΠΟΙΟ στοιχείο ήθελα να είμαι.. Ίσως πιο μετά θα μπω με έναν φίλο @fever25 να μας κάνεις ένα call να μας πει 5 πράματα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα