Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, stratos_k είπε Απεγκατάσταση με συνοπτικές... Δυστυχώς η τσαντίλα υπερισχύει της διασκέδασης στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το κάθε τσουτσέκι που το δέρνει ο μπαμπάς του ή το αφεντικό του ή η γυναίκα του, φροντίζει μέσα στο παιχνίδι να περνάει δημιουργικά τον χρόνο του εμποδίζοντας τον κόσμο που θέλει να παίξει "σοβαρά". Είναι η κακή πλευρά του MMORPG γιατί όλο το περιβάλλον είναι PVP. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που οι ηλικίες του ξεκινάνε από 6-7 ετών... Γιατί πχ με το WoW δεν θα ασχοληθεί ένα παιδάκι του δημοτικού χωρίς παρέα δυστυχώς δεν μπορείς πλήρως να απολαύσεις το παιχνίδι. αν σε απασχολεί να βγάλεις χρήματα απο πωλήσεις (κοκα κλπ) κάνεις ενα κόλπο και μένεις μόνος σου στο lobby και τα πουλάς με την ησυχία σου. Λόγω στρατού, απέχω απο το παιχνίδι καιρό τώρα, αν σε ψήνει μιλάμε απο Μάρτη που θα είμαι ξανά ενεργός. Προσωπικά και σε heists μπαίνω και στα events και γενικότερα οτιδήποτε ώστε να σπάσει λίγο η ρουτίνα. Με λίγο ψάξιμο και υπομονή βρίσκεις και σοβαρούς παίκτες που παίζουν σωστά και ομαδικά. 1
stratos_k Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε χωρίς παρέα δυστυχώς δεν μπορείς πλήρως να απολαύσεις το παιχνίδι. αν σε απασχολεί να βγάλεις χρήματα απο πωλήσεις (κοκα κλπ) κάνεις ενα κόλπο και μένεις μόνος σου στο lobby και τα πουλάς με την ησυχία σου. Λόγω στρατού, απέχω απο το παιχνίδι καιρό τώρα, αν σε ψήνει μιλάμε απο Μάρτη που θα είμαι ξανά ενεργός. Προσωπικά και σε heists μπαίνω και στα events και γενικότερα οτιδήποτε ώστε να σπάσει λίγο η ρουτίνα. Με λίγο ψάξιμο και υπομονή βρίσκεις και σοβαρούς παίκτες που παίζουν σωστά και ομαδικά. ποιο είναι το κόλπο να μένεις μόνος?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stratos_k είπε ποιο είναι το κόλπο να μένεις μόνος? https://www.gta5-mods.com/tools/gta5o-private-public-lobby-with-multi-ip-whitelist δεν σε επηρεάζει κάπου, ούτε το βλέπουν να τρέχει ούτε επηρεάζει αρχεία συστήματος, απλά "κόβει" τις πόρτες σου προς αλλους χρήστες. Αν το φοβάσαι, ανοίγεις την εποπτεία πόρων των windows, βρίσκεις το GTA5.exe το παγωνεις για 10" και τους πετάει όλους. ΟΜΩΣ, μπορει μετά ο οποιοσδήποτε να συνδεθεί. Απο πέρσι πάντως με το παραπανω προγραμματάκι μπαίνουμε με την παρέα, κάνουμε resups και πωλήσεις και μετά το αφαιρώ και παίζουμε κανονικά τα events μας. 1
stratos_k Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε https://www.gta5-mods.com/tools/gta5o-private-public-lobby-with-multi-ip-whitelist δεν σε επηρεάζει κάπου, ούτε το βλέπουν να τρέχει ούτε επηρεάζει αρχεία συστήματος, απλά "κόβει" τις πόρτες σου προς αλλους χρήστες. Αν το φοβάσαι, ανοίγεις την εποπτεία πόρων των windows, βρίσκεις το GTA5.exe το παγωνεις για 10" και τους πετάει όλους. ΟΜΩΣ, μπορει μετά ο οποιοσδήποτε να συνδεθεί. Απο πέρσι πάντως με το παραπανω προγραμματάκι μπαίνουμε με την παρέα, κάνουμε resups και πωλήσεις και μετά το αφαιρώ και παίζουμε κανονικά τα events μας. Thanks!
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 παιδια θελω να κανω ενα team deathmatch με ενα φιλο μου αλλα να ειμαστε στην ιδια ομαδα και να φτιαξω εγω το παιχνιδι πως το κανω αυτο?
xristoss1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κανενα site τυπου g2a που να δεχεται paysafe(λογω καπιταλ κοντρολς δεν μπορουσες)???θελω να το τσιμπησω για ενα φιλο...ευχαριστω.
Despotas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Από Humble το έχει σε καλή τιμή αλλά νομίζω δε παίρνει paysafe: https://www.humblebundle.com/store/grand-theft-auto-v-premium-online-edition 1
just getting started Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 αν θυμαμαι καλα στο instant gaming δέχονται paysafe και το έχει αυτή τη στιγμή σε καλή τιμουλα, 11 κάτι 1
Extinction Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.gta5-mods.com/misc/naturalvision-photorealistic-gtav Απλα τρομερο mod.. Πολυ noise απο το ENB ... Θα ανεβάσω και βιντεάκι οπου φαινεται καθαρα το game.. Επίσης για οποιον εχει χρονο και ορεξη, ας μπει να δοκιμασει ενα εναλλακτικο online mod https://www.rage.mp εχει και servers με 700 ατομα αλλα θελει καλη γνωση αγγλικων! EDIT: Video την ημερα, στην μεση και μετα δειχνω και τα υπολοιπα weather mods μεσω trainer Το βραδυ ειναι απλα απιστευτο, θυμιζει Midnight Club.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Extinction 1
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζει κανένας πλέον? :3 Το κανονικό online όχι cracked, rage κλπ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από LIGHT1NG
seithan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Σήμερα ναι, το απόγευμα. Seithan (Steam) On 18/02/2019 at 21:34, LIGHT1NG said: Παίζει κανένας πλέον? :3 Το κανονικό online όχι cracked, rage κλπ
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, seithan είπε Σήμερα ναι, το απόγευμα. Seithan (Steam) Οκκκ σε κάνω add 1
mr.robot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα , όποιος ενδιαφέρεται να κάνουμε crew όχι mc, ένα γενικό , με ελληνες και ξένους μεσα, να γνωριστούμε , να κάνουμε missions heists και τα σχετικά να μου στείλε μηνυμα Είμαι φουλ διαθέσιμος και 556 lvl
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα , όποιος ενδιαφέρεται να κάνουμε crew όχι mc, ένα γενικό , με ελληνες και ξένους μεσα, να γνωριστούμε , να κάνουμε missions heists και τα σχετικά να μου στείλε μηνυμα Είμαι φουλ διαθέσιμος και 556 lvl @xmixmaster1 στο steam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα