Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έχεις πάρει λεφτά απο Modder Θα σου γίνει balance στα χρήματα και θα τα χάσεις.

Τον τελευταιο καιρό οσοι φιλοι ειχαν παρει,τους τα πηρε πίσω. δυστυχώς.

εχει βγει το dlc απο το μεσημέρι.

μέχρι στιγμής εχω ξοδέψει σχεδόν 8Μ για τις εγκαταστάσεις(5Μ το bunker μαζί με τις αναβαθμίσεις) και σχεδόν 3 το mobile operation center μαζί με τις αναβαθμίσεις του.

Ακόμα έχω παντως 282 Mil απο οτι βλεπω. Δεν ξερω αν πρεπει να μπω στο game για να ανανεωθει, αλλα μπορει και να ειμαι safe.

Μπαινω τωρα μεσα παντως. Εχει τιποτα καινουργιο σε στιλ CEO, MC? Το bunker κτλ τα αγοραζεις μεσω ceo?

κανα γρηγορο αυτοκινητακι?

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα έχω παντως 282 Mil απο οτι βλεπω. Δεν ξερω αν πρεπει να μπω στο game για να ανανεωθει, αλλα μπορει και να ειμαι safe.

Μπαινω τωρα μεσα παντως. Εχει τιποτα καινουργιο σε στιλ CEO, MC? Το bunker κτλ τα αγοραζεις μεσω ceo?

κανα γρηγορο αυτοκινητακι?

οχηματα εχουν μπει 5 η 6 αλλα θα δίνουν 1 ανα εβδομάδα.

το bunker το αγοράζεις γενικότερα και το χρησιμοποιείς με ό,τι θες(VIP,CEO,MC)δεν έχει σημασία απλα σου τραβάει ανα ημέρα παιχνιδιου(45 λεπτά δηλαδη)9400$ μαζι με τις αναβαθμίσεις κλπ.

Δημοσ.

οχηματα εχουν μπει 5 η 6 αλλα θα δίνουν 1 ανα εβδομάδα.

το bunker το αγοράζεις γενικότερα και το χρησιμοποιείς με ό,τι θες(VIP,CEO,MC)δεν έχει σημασία απλα σου τραβάει ανα ημέρα παιχνιδιου(45 λεπτά δηλαδη)9400$ μαζι με τις αναβαθμίσεις κλπ.

Η μηχανη opressor Μπηκε? Φαινεται ενδιαφερον ^^

(ειμαι στο 60% :( )

Δημοσ.

Η μηχανη opressor Μπηκε? Φαινεται ενδιαφερον ^^

(ειμαι στο 60% :( )

ναι.

3μυρια νομιζω εκτος αν κανεις την αγορά μετά το Mission και παει στα 2 κατι.

βεβαια για να γλυτώσεις το 1Μ αυτό πρέπει να πάρεις bunker και το MOC :-D

Δημοσ.

Απο το λιγο που επαιξα:

1) Το fast research λειτουργει περιπου ανα 3,5 λεπτα (τοσο θελει για να ανεβει μια γραμμη)

2) το ballistic το παιρνετε μεσω interaction menu -> inventory. Online ειδα πολλα λογια για Bug οπου δεν βγαινει η στολη. Εγω δεν ειχα θεμα.

3) το anti air το παιρνετε μεσω interaction -> vehicles

Δημοσ.

BTW,βλέπω στα γνωστά forums τα cheats ενημερώθηκαν στην τελευταια εκδοση,προσοχή με τους μαλακες παλι.

Απο το λιγο που επαιξα:

1) Το fast research λειτουργει περιπου ανα 3,5 λεπτα (τοσο θελει για να ανεβει μια γραμμη)

2) το ballistic το παιρνετε μεσω interaction menu -> inventory. Online ειδα πολλα λογια για Bug οπου δεν βγαινει η στολη. Εγω δεν ειχα θεμα.

3) το anti air το παιρνετε μεσω interaction -> vehicles

που να δεις τι γίνεται σε resupplies με πανω απο 2 ατομα.

ΔΕΝ υπάρχουν οι τύποι.

πάμε και σηκώνουμε κάτι τανκ κλπ.

Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια, το OpenIV βάζει λουκέτο, ύστερα από αίτημα της Take-Two.

http://gtaforums.com/topic/889348-openiv/

Πέρα για πέρα ύπουλη κίνηση της εταιρίας και anti-gaming, που καταργεί με το έτσι θέλω την offline διασκέδαση με mods, με την αστεία δικαιολογία των hacks στο online, όταν οι devs του λογισμικού τηρούσαν όλους τους όρους, χωρίς να παρεμβαίνουν εκτός single player.

Και έρχονται να το κάνουν τώρα, που πλέον το παιχνίδι οδεύει στη δύση του, κατάφερνε μέχρι και σήμερα να πουλάει σαν τρελό, με ένα μεγάλο μέρος παικτών να το αγοράζει μόνο για τα mods και αφήνοντας πολύ έξυπνα αρκετούς youtubers που ασχολούνταν με αυτό (πχ TypicalGamer) να το σπρώχνουν καθημερινά για χρόνια και να τους έχουν και ως "εκπροσώπους".

Λυπάμαι γιατί ήταν απ' τις ελάχιστες εταιρίες που σεβόμουν, αλλά υποκύπτει κι αυτή στις άθλιες τεχνικές τύπου Ubisoft.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια, το OpenIV βάζει λουκέτο, ύστερα από αίτημα της Take-Two.

http://gtaforums.com/topic/889348-openiv/

Πέρα για πέρα ύπουλη κίνηση της εταιρίας και anti-gaming, που καταργεί με το έτσι θέλω την offline διασκέδαση με mods, με την αστεία δικαιολογία των hacks στο online, όταν οι devs του λογισμικού τηρούσαν όλους τους όρους, χωρίς να παρεμβαίνουν εκτός single player.

Και έρχονται να το κάνουν τώρα, που πλέον το παιχνίδι οδεύει στη δύση του, κατάφερνε μέχρι και σήμερα να πουλάει σαν τρελό, με ένα μεγάλο μέρος παικτών να το αγοράζει μόνο για τα mods και αφήνοντας πολύ έξυπνα αρκετούς youtubers που ασχολούνταν με αυτό (πχ TypicalGamer) να το σπρώχνουν καθημερινά για χρόνια και να τους έχουν και ως "εκπροσώπους".

Λυπάμαι γιατί ήταν απ' τις ελάχιστες εταιρίες που σεβόμουν, αλλά υποκύπτει κι αυτή στις άθλιες τεχνικές τύπου Ubisoft.

Ενα μεγαλο μερος το αγοραζει λογω offline mods?

Ναι οκ, σιγουρα

Δημοσ.

Ενα μεγαλο μερος το αγοραζει λογω offline mods?

Ναι οκ, σιγουρα

Λόγω mods σκέτο. Κατ' επέκταση offline, εφόσον απ' όλη την modding κοινότητα τηρούνταν όλοι οι όροι της R* για μη παρέμβαση στο online κομμάτι και σχεδόν όλα δεν παρείχαν καμία υποστήριξη σε cracked version, ενώ μερικά απαιτούσαν το γνήσιο για να λειτουργήσουν. Το ότι κάποιοι το μετέτρεψαν σε "όπλο" να σπάνε μπάλες, δεν αποτελεί δικαιολογία να βάλει τέλος σε μια τόσο μεγάλη βάση παικτών.

Και γιατί δεν το έκαναν απ' την αρχή και το επέτρεπαν, αν δεν υπήρχε κόσμος που ασχολείται με τα mods; Εγώ προσωπικά το αγόρασα γι' αυτούς τους λόγους, κυρίως για το LSPDFR και με το online έχω ασχοληθεί ελάχιστα, τι θες να μου πεις δηλαδή, ότι είμαι κατώτερης κατηγορίας gta fan ή ότι δεν υπάρχω;

Αν το απαγόρευαν ρητά από την αρχή, με ξεκάθαρη οδηγία πριν το αγοράσεις δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά έτσι δεν θα είχε επιπλέον φράγκα, αφού αρκετοί θα το κατέβαζαν πειρατικό να παίξουν το story mode και μετά uninstall. Ο TG που ανέφερα έχει εκατοντάδες βίντεο μόνο με mods και τον είχαν "youtube ambassador", τροφοδοτώντας τον με δωράκια συνεχώς, τώρα ξαφνικά, 4 χρόνια μετά, αποφάσισαν ότι τα mods είναι παράνομα.

Cool story bros...

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι οταν κανω export αυτοκινητα μου γραφει και καλα οτι θα το πουλησω 50.000 αλλα η τιμη μαρκετ ειναι 500.00 αυτο τι ειναι δηλαδη οτι μπορω να το πουλησω παραπανω?

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι οταν κανω export αυτοκινητα μου γραφει και καλα οτι θα το πουλησω 50.000 αλλα η τιμη μαρκετ ειναι 500.00 αυτο τι ειναι δηλαδη οτι μπορω να το πουλησω παραπανω?

οχι τόσο ειναι η αξια στην αγορά.

εσυ δεν θα πάρεις 50Κ αν το φτιάξεις,θα παρεις 50Κ-το κόστος για το φτιάξιμο οποτε το καθαρό κέρδος ειναι μικρότερο.

Αυτό που συμφέρει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι TOP RANGE και συλλογές.

Δημοσ.

οχι τόσο ειναι η αξια στην αγορά.

εσυ δεν θα πάρεις 50Κ αν το φτιάξεις,θα παρεις 50Κ-το κόστος για το φτιάξιμο οποτε το καθαρό κέρδος ειναι μικρότερο.

Αυτό που συμφέρει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι TOP RANGE και συλλογές.

προσπαθώ να βγάλω 1εκατομμύριο άλλα είναι δύσκολο.

Δημοσ.

Πως στο καλό μπορώ να ξεκλείδωσω για αγορά τα missiles στο oppressor και τα

Front & Rear turrets στο Bunker vehicle workshop?

Συνέχεια μου λέει research the banker για να τα ξεκλειδώσεις, τι θα πει research the banker? Έχω φάει το κόσμο να ψάχνω πως να τα ξεκλείδωσω και τίποτα..

Γενικά πως ξεκλειδωνεις τα ΈΞΤΡΑ όπλα στα καινούρια military και στη "σουπερ νταλίκα"

Edit: συνέχεια γράφει "this weapon can be unlocked for purchase via research in the Bunker property" τι καινούρια βλακία είναι πάλι αυτή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...