Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ingame fps πως τα βλεπω?

Καυεβαζεις το Fraps, και οταν το ανοιξεις θα ξεκινήσει αυτοματα οταν ανοίξεις το game. Υπόψιν οτι δεν θα λειτουργήσει αν εχεις ενεργοποιημενο το Mantle. (ειναι στα options αυτο, κοιτα στα γραφικά στο API) 

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ :P Στην εποχη της ηταν αρκετα καλη η καρτουλα. Απλως δεν εχω να σκασω 250 για ενα game, αυτο εννοω :P

Οπως σου ειπαν και αλλοι, κοιτα αγγελιες εδω στο insomnia, θα βρεις τρελες προσφορες. Λιγη υπομονη θελει, βαζεις τη δικια σου 50 ευρω, βαζεις αλλα 50-70 και πας για 7870, η αλλα 100 και πας για 7970. Ειδικα στη 2η περιπτωση, νομιζω θα σε βγαλει μια 3ετια στο χαλαρο, με καποιες παραχωρησεις σε ΑΑ κλπα. 

Αλλωστε το PC gaming ΕΙΝΑΙ φτηνο (υπερβολικα φτηνο θα ελεγα) οταν κινεισαι στα medium - high. Οταν θες να πας για ultra settings κλπα τοτε  ανα 3ετια ναι, θα θες μια 500αρα. 

Δημοσ.

Κάθε φορά που βλέπω νέο ποστ, νομίζω ότι κάποιος πόσταρε τα requirements.Παρακαλώ να κλειδώσει το νήμα μέχρι να ανακοινωθούν :P

same here

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν και αλλοι, κοιτα αγγελιες εδω στο insomnia, θα βρεις τρελες προσφορες. Λιγη υπομονη θελει, βαζεις τη δικια σου 50 ευρω, βαζεις αλλα 50-70 και πας για 7870, η αλλα 100 και πας για 7970. Ειδικα στη 2η περιπτωση, νομιζω θα σε βγαλει μια 3ετια στο χαλαρο, με καποιες παραχωρησεις σε ΑΑ κλπα. 

Αλλωστε το PC gaming ΕΙΝΑΙ φτηνο (υπερβολικα φτηνο θα ελεγα) οταν κινεισαι στα medium - high. Οταν θες να πας για ultra settings κλπα τοτε  ανα 3ετια ναι, θα θες μια 500αρα. 

Βασικα δεν εμπιστευομαι αγγελιες απο αλλους :/ Δεν μπορω να ξερω αν μου λεει αληθεια η οχι και δεν θελω να ρισκαρω.

Δημοσ.

Βασικα δεν εμπιστευομαι αγγελιες απο αλλους :/ Δεν μπορω να ξερω αν μου λεει αληθεια η οχι και δεν θελω να ρισκαρω.

Απο insomnia γενικα δεν εχεις θεμα. Αλλωστε, ζητας να την δοκιμασεις στο σπιτι του / σου, τρεχεις ενα 10λεπτο benchmark, αν το βγαλει κομπλε τοτε ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Το GTA V εξαφανιστηκε απο την πρωτη σελιδα των Upcoming Games στο Steam, οπου βρισκοταν εως πριν 1-2 μερες.
Πιθανος και να μην σημαινει τιποτα αυτο, αλλα μου φανηκε λιγο παραξενο.

Edit: Ακυρο, τωρα καταλαβα γιατι εξαφανιστηκε. Εχουν δωσει ως ημερομηνια κυκλοφοριας "Dec 2014" οποτε 1/1/2015 το παιχνιδι εξαφανιστηκε απο τα Upcoming.
Γι αυτο και εχθες και προθχες ηταν πρωτο στα Upcoming Games, και μου εκανε εντυπωση.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι λεει Early 2015 αφου υποτιθεται οτι ειχε βγει η ημερομηνια για Pc ...

Γιατι ηταν για 25/1/2012. 

Δημοσ.

http://www.kdramastars.com/articles/64752/20141230/gta-5-pc-system-requirements.htm

MINIMUM:

CPU: Core 2 Duo E8200 2.66GHz or Phenom II X2 545

GPU: GeForce GT 530

RAM: 4GB

HDD Space: 20GB

RECOMMENDED:

CPU Core i5-2500T 2.3GHz or Phenom II X4 975

GPU: GeForce GTX 480 or Radeon HD 6970

RAM: 6GB

HDD Space: 20GB

According to report of Cyberland, the reason for the high system requirements is the fact that the GTA V PC version would have higher resolution textures, better models and an improved shading system that won't even appear on the PS4 and Xbox One version of the game.

The GTA V PC release date has been set to January 27, 2015. 

ειναι αξιοπιστο? σαν πολυ low μου φαινονται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...