Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/520519112493054867/
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ρε μάγκες τι γίνεται τις 2-3 τελευταίες μέρες; του modder το πανηγύρι έχουμε στο παιχνίδι και δεν κάνουν τίποτα. φαντάζομαι θα ηρεμίσουμε με το νεο dlc την άλλη εβδομάδα για λίγο.
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εγώ έχω simple trainer με visual v graphics mod και το παιχνίδι είναι απόλαυση. Εβαλα και laferrari bugatti mods για αμάξια. Χαμός γίνεται από mods.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εγώ έχω simple trainer με visual v graphics mod και το παιχνίδι είναι απόλαυση. Εβαλα και laferrari bugatti mods για αμάξια. Χαμός γίνεται από mods. αναφέρομαι στο Online κομμάτι.
javaneze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ρε μάγκες τι γίνεται τις 2-3 τελευταίες μέρες; του modder το πανηγύρι έχουμε στο παιχνίδι και δεν κάνουν τίποτα. φαντάζομαι θα ηρεμίσουμε με το νεο dlc την άλλη εβδομάδα για λίγο. Θα σου τυχε, εχω πανω απο μηνα να πετυχω με καθημερινα 3ωρα-5ωρα. Ποιο dlc την αλλη εβδομαδα; Nομιζα οτι κατι races ειπανε θα προσθεσουνε και δεν ειπανε και πότε. To army dlc νομιζω αργει, κατα το πασχα το βλεπω και αν. Κανω λαθος;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτά τα ωραία βλέπαμε χτες και αναρωτιέμαι που θα πάει το παιχνίδι πλέον. Προσωπικά έχω σταματήσει να κάνω την οποιαδήποτε δουλειά,μόνο βοηθάω αν θέλει κάποιος. Δεν έχει νόημα να ρισκάρω το παραμικρό.
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μερικές ερωτήσεις γιατί έχω να μπω κάτι αιώνες. Έκανα την βλακεία και αγόρασα γραφεία με 5m και δεν έχω φράγκο να αγοράσω garage που αν καταλαβα καλα είναι must για το import export. Πως κανω τώρα λευτά; υπάρχει ακόμα το teamspeak;
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μερικές ερωτήσεις γιατί έχω να μπω κάτι αιώνες. Έκανα την βλακεία και αγόρασα γραφεία με 5m και δεν έχω φράγκο να αγοράσω garage που αν καταλαβα καλα είναι must για το import export. Πως κανω τώρα λευτά; υπάρχει ακόμα το teamspeak; είτε κάνε το ανταλλαγή με το φτηνότερο που υπάρχει(maze bank) είτε μιας και εισαι ceo κάνε private session και λίωσε σε headhunter και overseer εναλλάξ(ιδιαίτερα αν εχεις ελικοπτερο,βγαίνει πιο ευκολα το δευτερο) Αλλιως μπαίνε σε sessions Και ζήτα απο ceo/mc αν έχουν δουλειά να κάνουν(crates/resupply/sell) να πάρεις κανένα ψιλό.
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μερικές ερωτήσεις γιατί έχω να μπω κάτι αιώνες. Έκανα την βλακεία και αγόρασα γραφεία με 5m και δεν έχω φράγκο να αγοράσω garage που αν καταλαβα καλα είναι must για το import export. Πως κανω τώρα λευτά; υπάρχει ακόμα το teamspeak; Θα μπω μετα τις 9 για πουλημα, οποτε αν θες αν εισαι μεσα για να παρεις 30k/στο καθενα. Username: SabotazNi
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Str4t3goS εδώ. τώρα αναγκαστηκα αφού δεν έχω ιδέα απο τα καινούργια κάνω κανα heist.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Θα μπω μετα τις 9 για πουλημα, οποτε αν θες αν εισαι μεσα για να παρεις 30k/στο καθενα. Username: SabotazNi ωραιος την ώρα που έχω να φύγω θα μπεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω ξεκινήσει να μαζεύω και crates,απ ότι φαίνεται η γεμάτη μεγάλη αποθήκη δίνει λεφτά.
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 ωραιος την ώρα που έχω να φύγω θα μπεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω ξεκινήσει να μαζεύω και crates,απ ότι φαίνεται η γεμάτη μεγάλη αποθήκη δίνει λεφτά. Ναι αλλα πληρωνεις καια υτη ειναι η μαλακια. Αν και γεματη η μεγαλη δινει 2.1κκ, πρεπει να ξοδεψεις κανα 500κ και γενικα θελει χρονο. Επισης, μην κανεις το λαθος και τα κανεις μονος σου, εχει και works για 3 ατομα και δεν αξιζει να πηγαινοερχεσαι μονος. Νομιζω αξιζουν περισσοτερο τα mc business και τα car works. Sorry αλλα λογω σχολης μειωθηκε αρκετα ο ελευθερος χρονος μου, και τελικα ισως ουτε σημερα να μην μπω.
npil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μία ερώτηση επειδή γνωρίζετε τα τις κάρτας. έχω μία rx7 260 1gb σε i7 4970 με 32gb ram. το ξέρω η κάρτα είναι χώμα. Το τρέχω στα 1600χ900 , τι καλύτερες ρυθμίσεις προτείνετε στα settings? για να πάρω όσο καλύτερα μπορώ?
p4n0s86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μία ερώτηση επειδή γνωρίζετε τα τις κάρτας. έχω μία rx7 260 1gb σε i7 4970 με 32gb ram. το ξέρω η κάρτα είναι χώμα. Το τρέχω στα 1600χ900 , τι καλύτερες ρυθμίσεις προτείνετε στα settings? για να πάρω όσο καλύτερα μπορώ? Gaming Evolved για να σου το ρυθμίσει για 60fps κι από εκεί και πέρα μόνος σου, αλλάζοντας ένα τη φορά, μέχρι να βρεις το ιδανικό για σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα