overpower Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 κοντεύω 10 λεβελ , τι αλλο να κάνω ? Εισαι στην αρχη ακομα. Ξανα heists, events κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 εφτασα λεβελ 55 νομιζω τώρα ?? ( να ναι καλα ο αδελφός με το ps3...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι rpg για να κανεις κατι διαφορετικο μετα απο χχ λεβελ. Αυτο ειναι το παιχνιδι, freemode (events,vip),missions,heists και single player. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 το φρεε θελω να τελειώσω πρώτα απλος ειδα το event και ειπα ευκαιρία είναι ... το αυτοκινητάκι εκείνο απο που το αγοράζεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Την κουλή ερώτηση να την κάνω εγω τώρα, μπορώ να μεταφέρω τον χρακτήρα μου από PSN Account σε pc Account ? Γιατί έχω 21 εκατομμύρια στο Online και έχω φάει πίκρα τώρα που σταμάτησαν το Support στο ps3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αυτό μόλις έκανα εχθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μπορειτε, αλλα προσοχη, δεν μπορειτε να το μεταφερετε ξανα σε psn/xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μολις το αγορασα και γω..Billys77 καντε με add στο crew σας αν θελετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν σε κάνει κανείς add, πας και κάνεις join μόνος σου Απο Home/Social κάνε join crew NGRP λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pete35 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εχει βρει κανεις κανενα καλο guide για stock market?Γιατι οσα εχω βρει λενε διαφορετικα μεταξυ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Πηρα σημερα το gta v τη κασετινα με τα 7 dvd... Εχω μια απορια. Γινετε να το κατεβασω απο το ιντερνετ με καποιο κωδικο που εχει το κουτι αντι να το εγκαταστησω απο τα dvd? Γιατι δεν εχω dvd reader... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Πηρα σημερα το gta v τη κασετινα με τα 7 dvd... Εχω μια απορια. Γινετε να το κατεβασω απο το ιντερνετ με καποιο κωδικο που εχει το κουτι αντι να το εγκαταστησω απο τα dvd? Γιατι δεν εχω dvd reader... Πες ποια έκδοση είναι,steam rockstar club κτλ,και καθαρό torrent να βρεις σου κάνει,κάνεις μετά ένα check files από το κανονικό πρόγραμμα και σου αντικαταστατά ότι άλλαξαν οι χακερ. Άργησες πάντως στον χορό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 μπαίνεις εδώ https://socialclub.rockstargames.com/activate κανεις λογαριασμό εαν δεν έχεις και ενεργοποιείς το παιχνίδι εαν ζητηθεί-ίσως αυτό που λεει δεξιά use rockstar code να είναι για να κάνεις redeem το παιχνίδι. επειτα κατεβάζεις τον client και ξεκινάει το κατέβασμα σχεδόν 70γιγα που είναι το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πες ποια έκδοση είναι,steam rockstar club κτλ,και καθαρό torrent να βρεις σου κάνει,κάνεις μετά ένα check files από το κανονικό πρόγραμμα και σου αντικαταστατά ότι άλλαξαν οι χακερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα