javaneze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Με αφησαν με 1,5 mil Eλα ρα ... τουλαχιστον αμαξια/σπιτια/ρουχα/οπλα/level εμειναν απειραχτα; Πεσε με τα μουτρα στο pacific να μαζεψεις γιατι ερχεται καλο update τον φεβρουαριο. Ηδη σημερα εγινε ενα μικρο. Ευχαρίστως. Πώς σε λένε στο GTA; javaneze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Eλα ρα ... τουλαχιστον αμαξια/σπιτια/ρουχα/οπλα/level εμειναν απειραχτα; Πεσε με τα μουτρα στο pacific να μαζεψεις γιατι ερχεται καλο update τον φεβρουαριο. Ηδη σημερα εγινε ενα μικρο. Ναι μονο χρηματα. Ολα τα αλλα ειναι οκ. Ξερουμε τι θα βαλουν τον Φεβρουαριο. Για σημερα ειδα τις αλλαγες ηδη, τιποτα το σημαντικο. Αρκετα fixes ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στις κονσολες περσι δωσανε αυτο. Υποθετω αυτο αναμενουμε.Εχω 2 θηλυκούς χαρακτηρες και περιμενω πως και πως αυτα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Νεος στο GTA V, οποιος θελει ας με κανει add να παιζουμε παρεα nickname: zafinio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν έχει αναφερθεί πιο πίσω, το game είναι στο Steam σε προσφορά μέχρι τις 12 του μήνα στα 40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ... Αν το έχεις στο Steam πήγαινε ιδιότητες, τοπικά αρχεία, επαλήθευση αρχείων παιχνιδιού. Αν το έχεις στο rockstar client δεν γνωρίζω. Ψάξε στο google αν βιάζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω προπόνηση στην οδήγηση χωρίς να μου εμφανίζει failed mission; Προσπαθώ να συνηθίσω με controller την οδήγηση αλλά βγαίνω εκτός δρόμου ή χάνω τον άλλο τύπο που υποτίθεται πρέπει να ακολουθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52569/grand-theft-auto-online-be-my-valentine Τα ρουχα ειναι α-πι-θα-να! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ρε παιδια εχω αυτο το προβλημα ολλα μετα απο ενα πενταλεπτο αρχιζουν και μαυριζουν... http://prntscr.com/a2pg5s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ρε παιδια εχω αυτο το προβλημα ολλα μετα απο ενα πενταλεπτο αρχιζουν και μαυριζουν... http://prntscr.com/a2pg5s αλλαξε drivers βαλε πιο καινουργιους η δοκιμασε πιο παλιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 επιτέλους .... μετα απο πολυ καθυστέρηση το αγόρασα και εγώ , αντε να βρω και χρονο να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 επιτέλους .... μετα απο πολυ καθυστέρηση το αγόρασα και εγώ , αντε να βρω και χρονο να παίξω Βρες οπωσδηποτε μεχρι τις 18 του μηνα για να προλαβεις στο online να αγορασεις τα βαλεντινιατικα ρουχα/εσωρουχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 δεν θα ειναι ακριβα ?? αλλα ενταξει περισσότερο με ενδιαφερουν στο real life χεχεχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 αλλαξε drivers βαλε πιο καινουργιους η δοκιμασε πιο παλιους 16.1 ειναι οι ποιο καινουργοι αλλα και παλοι εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 κοντεύω 10 λεβελ , τι αλλο να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα